Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Egyértelmű pusztulás

2018-05-03
Adminisztrátor
639
Már tavaly észlelhető volt a méhek pusztulása, számuk drasztikus csökkenése, de idén 2018-ban megdöbbentőn kevés méh dolgozik a fákon. Az akácfák most virágzanak és nincs zümmögés, nincsen méhek zenéje, nincsenek méhek.

Más! A fecskék drasztikus csökkenése is összefügg a rovarok pusztulásával.  Elvettük a fecskék táplálékát. A sok permetezéssel mindent tönkre teszünk. A légiforgalom drasztikus növekedése, a kibocsátott káros anyag mennyisége elérte a föld légterének tűrőképességét. A bolygónk védőpajzsa megszűnt létezni, aminek hatása, hogy 2018 április 30.-án a hőmérséklet Lajosmizsén 31 C fok volt árnyékban, a napon 48 C fok, amit meztelen felsőtesttel nem lehetett elviselni. Olyan szúró érzést váltott ki a napsugárzás, mintha tűvel böködték volna az ember hátát. 20 perces napon tartózkodás után az ember feje megfájdult, a torka reszelőn fájdalmat okozott, majd másnap a nyálkahártya károsodása miatt fehér színű köpetett produkált. A pulzus szám 120/ percre nőt nyugalmi állapotban, némi testmozgás közben. GYILKOL A NAPSUGÁRZÁS !!! MI JÖN MÉG ?
A TÁPLÁLÉKLÁNC MEGSZAKADT, A NÉPIRTÓ BETEGSÉGEK SZÁMA DRASZTIKUSAN NŐT, A TEMETKEZÉSI VÁLLALATOK EXTRA PROFITOT PRODUKÁLTAK. ÉS MÉG MINDIG KEVÉS, HOGY AZ EMBERISÉG ÉSZHEZ TÉRJEN?
A TERMÉSZETVÉDELMI SZAKBARBÁROK POFÁZÁSA SZEMBEHELYEZKEDIK A POLITIKUSOK ÁLTAL PRODUKÁLT  NAGYTŐKEI AKARATTAL, A PROFITTAL ÉS AKKOR HOGYAN TOVÁBB ???????????????? KIT ÉRDEKELNEK A MÉHEK, A FECSKÉK ÉS AZ EMBER ???
CSAK A PILLANATNYI TÚLÉLÉS, ESZMÉLETLEN HASZONSZERZÉS A CÉL. MI AZ ÍRÁS CÍME?

ELPUSZTULÁS?, NINCS VISSZAÚT ?
Engelmann József egy senki, aki  hasztalan pofázik az emberiség érdekében, de KIT ÉRDEKEL ??? Minden esetben a teljes pusztulás megelőzésének programja kezünkben van, aminek beteljesítése össz nemzeti érdek. FIGYELEM, FIGYELEM, FIGYELEM ! POLITIKUSOK, DR. ÁDER JÁNOS ELNÖK ÚR.  TEGYÜK EGYÜTT LEHETŐVÉ, HOGY AZ EMBERISÉG TÚLÉLJE A KATASZTRÓFÁT. ITT NINCS TÖBBÉ FIDESZ, LMP, DK, KISGAZDAPÁRT, STB. ITT A TÚLÉLÉSÉRT  KÖZÖSEN KELL KÜZDENÜNK.

Tisztelettel Engelmann József kisgazda.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse