Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Egyenleg

2021-02-12
Adminisztrátor
416
Egyenleg alkalmazás, családi kötelességek egyike. Családnak számít, : férj, feleség és gyerekeik. Nagyobb családnak számít, egy nemzet. Még hatványozottabban fogalmazva, családnak számít a szerződéses hovatartozás.
Ezek összessége kötelezettségekkel jár, ugyanis a családok működésének feltételeit biztosítani kell. A legkisebb családban is felmerül az ellátottság, tehát a havi anyagi forrásoknak rendelkezésre kell álljanak. 
Egy keresőnél a pénzügyi feltételeknek biztosítani kell, hogy többen is megéljenek a bevételi jövedelemből. Két fél esetén, természetesen a bevételek összessége bizonyos könnyebbséget jelent.
MIT TESZ EGY CSALÁDFŐ, HOGY A CSALÁD MŰKÖDŐKÉPES LEGYEN ?
Előretekintőn elkészíti a család bevételi forrásait, majd egyenleget készít a kiadásaikkal párhuzamban.
A TAKARÓ ELVET BETARTJA.
Bevételek: nettó fizetések, - férj havi 165 ezer, feleség 145 ezer. Más bevételek: családi pótlék két gyerekre ...?
Összesen havi 350 ezerből gazdálkodnak.
Kiadások : lakhatás, rezsi költségek ( villany, gáz, telefon,közös költség,autó biztosítás,közlekedési kiadás,benzin, bérletek, stb.) ezenfelül élelmiszer, ruházat, iskoláztatás, tisztálkodó, tisztító szerek stb.
Egy családfőnek tisztában kell legyen, ezeknek a kiadásoknak pénzösszege minden hónapban rendelkezésre kell álljon. Elkészíti az egyenleget.
FÉNY DERÜL, HOGY 3 % HIÁNY LÉP FEL A KÖVETKEZŐ ÉV CSALÁDI PÉNZÜGGYEL KAPCSOLATBAN.
Megszorításokat kell eszközölni. Rövidre fogva a szót, ezek a számítások vonatkoznak a magyar államra is.
Megtapasztaltak, egy lukas zsák esetével szembesülünk. Foltot, rendszeres 3 %-os hiánnyal készítenek a matematikai "zsenik". Mit jelent ez? Évről évre adósság halmazatot görget maga előtt egy politikai, gazdasági klientúra, aminek a vége - banki hitel. Még kritikusabb a helyzet, mert a bankok kamatot számolnak.
A magyar állam háztartási hiány, valamint az éves infláció, tetemes tehernek számít. Nos, ez volt a magyar egyenleg?
Lépjünk túl és tekintsünk a közösséghez tartozás költségeihez.
Ez letagadhatatlan, tényszerű. Amit az európai unió a magyar államnak közbeszerzésekre, beruházásra átutal, óriási táblákon reklámozzák.Akit érdekel, szembesülhet a több négyzetméteres táblákon megjelenített összegekből. Ez rendben lenne, DE !!!!!!!!!!
Egy egyszerű magyar parasztember arra lenne kíváncsi, hogy átlátható egyenleget készíthessen saját adópénzeinek ellenőrzése, felhasználása céljából, képtelen, mert
NEM ÁLL RENDELKEZÉSÉRE AZ AZ ÖSSZEG, AMIT A MAGYAR ÁLLAM AZ UNIÓS KÖZÖSSÉG SZÁMLÁJÁRA BEFIZET.
Feltételezhető, nem valami 100 évre titkosított ügyről lehet szó? Vagy a magyar emberek semmiről nem értesülhetnek, csak ennyit, mag annyit kapunk??? Szemfényvesztés? ERRŐL KÉPTELENSÉG EGYENLETET KÉSZÍTENI. 10 MILLIÓ MAGYAR KÍVÁNCSISÁGA NŐ. "A NEMZETKÖZI HELYZET EGYRE FOKOZÓDIK" TANÚ CÍMŰ FILM HÍRES MONDÁSA, MÁRA JOGOS FELTEVÉS KÉPEZ, TÉNYÁLLÁS.

Bizonyos tudásvágyat a magyar kormány nem tagadhat meg a népétől. Vagy mégis?
Bort, Búzát, Békességet kíván a Magyar Nép

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse