Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Egyenesben az ország?

2018-02-09
Adminisztrátor
633
Népesedés kérdése? Egyszerűen nevető görcsöt lehet kapni, amikor nap, mint nap azt hallani:  - támogatjuk a családokat, a sok gyerekeseket még intenzívebben. Nos, ezt nem kellene ilyen hangnemben és hangerővel, már már a szófosás megjelenítésig szajkózni, mert korábban, azt az 1 millió középkorú magyar szakember gárdát nem kellett volna az országból külhonba üldözni!
Családalapítás? Mondja meg a tisztelt kormány, miként lehet 120 ezer forint nettó fizetésre  alapozni? A magyar fiatalok megélhetési bevándorlókká váltak Angliában, Németországban, Ausztriában. A magyar politikai elit 27 év alatt kiárulta az országot, - erre utalón a német parlament által átutalt pénzekről beszélünk, amivel szó szerint kivásárolták Magyarországot "a bőréből". Előzőekben az egymillió magyar fiatalt szélnek eresztették, belőlük lettek  A MEGÉLHETÉSI MIGRÁNSOK NYUGAT - EURÓPÁBAN!  Ennyi rossz politikai intézkedést az ember gyereke még soha sem látott, mint azt a "magyar" politikusok idáig elkövettek.
HÁNYADIK TRIANONT KÖVETITEK EL A MAGYARSÁGGAL SZEMBEN?

A KOMMUNISTA LIBERÁLIS ESZME TELJES MÉRTÉKBEN MEGBUKOTT.
Egyetlen értelmes irányvonal marad az emberiség számára, a konzervatív, visszafogott, nemzetekben gondolkodó politizálás, de az emberi, szomszédi együttműködéssel. A politikusok értelmes embereknek tartják magukat, szavahihetőnek, DE EBBŐL A NÉP FELÉ SEMMI NEM JÖN ÁT . Csak a fejetlenség, idegen hatalmak, vallások irányzatai által belepofázása a magyar belügyekbe, bizonyos kényszer csatlakozásokból származó zsarolhatóság és ezt a sort estig mondhatjuk.
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt konzervatív eszmeiségével  RENDSZERVÁLTÁST KÖTELES TENNI, AHHOZ, HOGY ÉLHETŐ, EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁGON szülessenek gyerekeink. A jövő generációinak EGY TELJESEN FÜGGETLEN MAGYARORSZÁGOT AKARUNK MEGTEREMTENI.
Sajnos a nemzetközi pénzvilágnak eladott Magyarország politikusainak milyen lehetősége van? Mérlegeljék mindazt, amit az Angolok tették és elsőnek az ENSZ kötelékéből kell eltávolodni, mivel egy mihaszna pénznyelő szervezet csupán. Emlékeztetőül: Dél-Szláv háború és az ENSZ rendfenntartók mit csináltak ??? Egyszerűen szemet becsukva álltak, "néztek, mint Misi a moziban ". Afrikában ugyan azt csinálják. Nádpálcával akarnak géppisztolyok ellen fellépni, rendet tartani.
Az ENSZ katonák nők ellen elkövetett erőszakait, kik vizsgálták meg valaha? A kiderült esetek miatt, AZ ENSZ MIÉRT NEM OSZLATTA FEL MAGÁT MÁR KORÁBBAN ??? EGYÁLTALÁN MINEK  VANNAK, HA SEMMI JOGOSULTSÁGUK NINCSEN ??? MIÉRT KELL A VILÁG NÉPESSÉGÉTŐL MILLIÁRDOK ELVÉTELÉVEL EZT A SZERVEZETET FENNTARTANI ??? ENNEK A SZERVEZETNEK ÓRIÁSI HASONLÓSÁGA VAN AZ ALAPÍTVÁNYI MOZGALMAKÉHOZ : -  majd mi, elosztjuk az adományokból bejött pénzeket!!!  Ezen az elven működtettet pénzügyi rendszerek dollárt billiárdokat tüntetett el a világ kasszájából. Ezért is van a rettentő mennyiségű éhező ember a világon. AZ ENSZ ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉBŐL, A NÁTÓRA KÖLTÖTT MILLIÁRDOKBÓL, AZ EURÓPAI UNIÓ FENNTARTÁSÁRA KÖLTÖTT PÉNZBŐL, AZ ŰRKUTATÁS MIHASZNASÁGÁRA KÖLTÖTT PÉNZEKBŐL afrikai kontinenst botanikus kerté lehetne varázsolni. Nem lenne több éhező ember a földkerekségen. Nem lenne migráns kérdés!
Isten, ne hagyd a gyarlót, hogy tönkretegye az általad adta lehetőséget, az ember, állat, növényi élővilág létét.

Isten, áldd meg a magyart, áldd meg a világ emberiségét, hogy a tisztánlátás és értelem kerekedjen felül a sátáni hatalmon!
Nincs vagyon, ami az emberi élet szentségét felülírhatja!   a  szerkesztő. 
 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse