Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Egy szék az árnyékban

2023-05-15
Adminisztrátor
133
A természet adottságaiból eredő szerves anyag kijuttatásával elvárná az ember, hogy termés növekedést ér el, de magyar politikai életben még ez is másként működik. A meggondolatlan túlzott trágya kijuttatással elérték, hogy a kultúrnövények egyszerűségükben kiégtek.
Hazánk mindenható politikusai bebizonyították, az országunk jóléti irányításához vajmi keveset értenek. Annyi szerves anyagot juttattak hazánk földjére, hogy nemzetközi megítéltetésben sem állja meg a helyét.
Megtévesztések, mindenkinek való megfelelni akarás, fejbólintások, megválaszolatlan kérdések, erő demonstráció, " VÍZ  PROPAGÁLÁSA, KÖZBENI BOR FOGYASZTÁS" ilyen viselkedési folyamatot magyar társadalom végérvényesen elutasítja.
Feltételezhetőn, politikusaink gyerekkorukra való visszaemlékezésükben még emlékeznek - hány pofont is kaptak, amikor hazudtak. Vagy talán már azt is elfelejtették ? Jelen felállásban ugyanis piszokul elfeledték, milyen megbízatást kaptak a magyar választóktól. 
Nem arra kaptak felhatalmazást, hogy társadalomtól elhallgatva, minden intézkedéseiket 30-tól 80 évre  titkosítsák ! Vagy nem jogos a meglátás ? 
Önök minden magyar állampolgártól elvárják a mximális törvénytiszteletet, a tisztességes adófizetői magatartást, miközben három választási ciklus alatt egyetlen fillér államháztartási elszámolással nem járultak a választóik elé. 
Ez ebben a formában, egyoldalú szerződési joggyakorlatnak felel meg. A MEGBÍZÓK ÉS MEGBÍZOTTAK KÖZÖTTI SZERZŐDÉST DEKLARÁLÓ VÁLASZTÁS, NEM AZT TARTALMAZZA, HOGY A MEGBÍZOTTAK AZT CSINÁLHATNAK , AMIT CSAK AKARNAK, HANEM A SZERZŐDŐ FELEKNEK EGYENRANGÚAKNAK KELL LEGYENEK. A KÖZELMÚLTBAN ÉS JELENLEG, A JOGI STÁTUSZ GYAKORLATI OLDALRÓL VALÓ MEGKÖZELÍTÉSÉNEK EREDMÉNYE, A MŰKÖDŐKÉPTELEN JELZŐT VISELI. A TÁRSADALMI ELÉGEDETLENSÉG - lapuló, ugrani készülő oroszlán képét ábrázolja. A SÉRÜLT, VAGY LEGYENGÜLT BETEG VAD ELEJTÉSÉRE KÉSZÜL.
MILYEN JELZŐVEL ILLETIK A JELENSÉGET A VADÁSZOK ?
-   MIRÁNK AZÉRT VAN SZÜKSÉG, HOGY A TERMÉSZETI EGYENSÚLYT FENNTARTSUK.
EZT A MONDÁST, MIÉRT NEM ÜLTETIK ÁT A politikai KÖZÉLETRE ?
Bizonyítást nyert, ilyen bizonytalanságban hazánk népét még egyetlen kormány és pártja nem sodorta.
A társadalom lelkileg olyan mértékben megviselt : gyerek öli a szülőt, gyerek öli a gyerek társait, szülő a szülőt, anya a gyerekét, stb. A kilátástalanság okozta gondok fiataljainkat a drogfogyasztás, alkoholizmus, erős dohányzás és minden egészségkárosítók fogyasztására kényszerítette.
Olyat, hogy szülők, gyerekeiket haláluk beálltáig éheztették, ILYEN NEM LÉTEZHET.
HOL VAN A VÉDŐNŐ, HOL VANNAK AZ ÁLLAMI ALKALMAZOTTAK : KÉPVISELŐK, POLGÁRMESTER, GYÁMHATÓSÁG, RENDŐRSÉG, ÜGYÉSZSÉG STB. ?
HOL VANNAK A SZOMSZÉDOK ? MILYEN ÁLLAMPOLGÁRI HOZZÁÁLLÁS, HOGY VÉDTELEN GYEREKEK, - közvetlen szomszédságunkban - ÉHHALÁLBAN PUSZTULNAK EL ?
SZÁZ SZÓNAK IS EGY A VÉGE : EZ A TÁRSADALMI RENDSZER UGYAN ÚGY MEGBUKOTT, MINT A SZOCIALIZMUS. 
Hazánk jövőjére néző jelzője, valóban az " SZÉK AZ ÁRNYÉKBAN TALÁLTATIK" lesz. Vagy már a meglátás , - TALÁLT ÉS SÜLLYEDT ? 

j.e.  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse