Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Egy parti sakk és ennyi?

2018-02-13
Adminisztrátor
605
Országunkban nagyon sok egyesület működik. A regisztrált játékosok a papírra vetett alapszabályokat általában betartják. A játékuk közben a lépéseiket előre megtervezik, szaktanácsadóikkal, edzőjükkel mindent megbeszélnek és csak utána lépnek. Az önhatalmú játékos evvel szemben, csak saját fejéből kipattant gondolat vezérli, ami után lépéseket tesz, az sem érdekli, ha 110 éves szabályokat rúg fel, amikre pedig őseik megpróbálták megtanítani. Feláldozza az országunkban regisztrált egyesületünk versenyét, összekeveri a figurákat és a végjátékban saját maga is elbukik. Sajnálatos módon evvel magával rántja a sakktársait, valamint az országos egyesületének megítélését is.
BUKOTT  JÁTÉKOSOK  NEM  CSAPATBAN  GONDOLKODNAK  ÉS  E-MIATT  AZ  ÉLET  ÖRÖKÖS  VESZTESEI  LESZNEK.
A  JÁTÉKOSOK  TÖBBSÉGE  MEGLEPETÉSSZERŰEN  A  FEKETE - FEHÉR  FIGURÁKKAL   EGYÜTTESEN   ELHAGYJÁK  A  SAKKTÁBLÁT  ÉS  DÖNTENEK:  INKÁBB  OTTHON  A  COMPUTERREL  JÁTSZOM,  AZ  NEM CSAL,  NEM  HAZUDIK !!!

megvilágosult magyar paraszt  jeligével 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse