Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Egészségügy, közbiztonság Lajosmizsén

2023-09-13
Adminisztrátor
145
EMBER , MIT TETT VELED EZ A KORMÁNY ÉS EGYSZEMÉLYES CSÁSZÁRA ?
AZ ÉLET BÁRMELY TERÉN VIZSGÁLÓDUNK, ENNEK AZ ORSZÁGNAK ANNYI ! HIÁBA ÉNEKELJÜK A HIMNUSZT, FOHÁSZKODUNK ISTENHEZ, MIKÖZBEN A FIDESZ-KDNP PARLAMENTI TÖBBSÉG AZT CSINÁL A NÉPPEL, AMIT AKAR.
AZ Ő ISTENEIK ÉS KAPCSOLATOS TEENDŐIK  : PÉNZ, HATALOMVÁGY, SZEMÉLYI KULTUSZ LEGFELSŐBB SZINTŰ GYAKORLATA, ZSAROLÁS, FENYEGETÉS, EMBEREK SZÁZEZREINEK LENYOMORÍTÁSA. Feltehető törvénysértés megkerülését, maga a parlament által készített, utólagos törvénymódosítással védik ki.
Ilyen aljasságokat ebben az országban nagyon kevesek követtek el. Kádár János, de akár Rákosi Mátyás is csak ipari tanulók lehetnének ebben a rendszerben és kormányában. 
TÉRJÜNK A TÁRGYRA !
LAJOSMIZSE VÁROSA LAKOSSÁGÁNAK "BIZTOSÍTÉKÁT" KIVERTE,  HOGY AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN AZ ÉJSZAKAI ÜGYELETET  ÚGY MÓDOSÍTJÁK, HOGY  A BETEGET A  KECSKEMÉTI SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLYHOZ  VISZIK, OTT VÉGZIK AZ ELLÁTÁST.
Tisztelt Lajosmizsei Polgárok !
A rák - utaló kormány intézkedés állampolgáraink életét veszélyezteti, mivel a kecskeméti sürgősségi osztály telítettsége által - nincsenek olyan orvosok, akik ezt a feladatot elláthatják, mert tapasztaltak szerint 60-80 ember vár a sorára. 
ESKÜDNI LEHET, ILYEN OSTOBASÁGOKAT CSAK KÉSZAKARVA LEHET KREÁLNI. EHHEZ NEM KELL EGYETEM ! EVVEL  A MÓDOSÍTÁSSAL  BETEG EMBEREKET TIZEDELNEK MEG, AMI VALÓSZÍNŰ - NEM VÉLETLENEK MŰVE.
ORBÁNÉKNAK A NYUGDÍJAS KOROSZTÁLY NEM KELL !  NEKIK AZ ÉRDEKÜK :  1940-ES ÉVEK SZÜLÖTTEINEK,  NAPJAINKIG ÉLŐ GENERÁCIÓK KINYUVASZTÁSA. ŐK UGYAN AZT CSINÁLJÁK MINT A NÉMETEK - VENDÉGMUNKÁSOKKAL TÖLTIK FEL A MAGYAR ELHUNYTAK HELYÉT.
ITT NINCS DUMA, MERT ADATOKKAL BIZONYÍTHATÓK A FIDESZ-KDNP TETTEI !
KÖZBIZTONSÁG ?
MAGYARORSZÁGON AZ UTCAI RENDŐRJÁRŐR, CSUPÁN EGY FOGALOM, DEHOGY NYOMOZÓK SINCSENEK ?
A BŰNÖZŐK TÖKÉLETESEN TISZTÁBAN VANNAK A RENDŐRSÉG TEHETETLENSÉGÉVEL ÉS A STATISZTIKAI ADATOK SZÁMA CSAK EGYRE DAGAD.
ORBÁN VIKTOR ÚR !
ÖN ÉS CSAPATA A VÁLASZTÁSOKAT MEGELŐZŐEN NEM EZT ÍGÉRTE. KÉRJÜK AZ EU. -RA, A COVID-19-RE, A HÁBORÚRA  NE HIVATKOZZON,  MIKÖZBEN ÖN MINDEN SZAVÁBAN A MAGYAROK MEGVÉDÉSÉT HARSOGJA. 
ŐSZINTÉN, EGY MAI ÉRETTSÉGIZETT GYEREK, KÜLÖNBÜL ELVEZETNÉ EZT AZ ORSZÁGOT, MINT ÖN.
MINDEN ESETRE A NÉP ELÉGEDETLENSÉG "EGYRE FOKOZÓDIK" . SENKI NEM HISZI EL AMIT AZ ÖN MÉDIÁI HARSOGNAK. INTELEM !!!"
MAGAS LÓRÓL, PISZOK NAGYOT LEHET ESNI"! 
  
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse