Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Egészségbiztosítás öt doboz cigiért

2022-02-03
Adminisztrátor
293
Aránytalanságok országában élünk. Egy nagyon érdekes kérdés merült fel a minap. Átgondolták e már Önök, hogy egy magyar állampolgár, egészségi alapellátást kap öt doboz bagóért?
Ami még megbotránkoztatóbb, sokak még ezt az összeget sem hajlandóak megfizetni és ellátás nélkül maradnak, miközben egy, vagy két doboz cigit is elszívnak. Ez éppen olyan, mint a volt 300 Ft-os ellátási hozzájárulás. Mindenki dühkitörésben demonstrált és hová vezetett az út ? Ma, ha nem akarsz meghalni, kényszerpályára kerültünk és priváton kell ellátást kapjunk, kemény pénzekért. Egy sima hasi ultrahang ára 12000 Ft.-ba kerül. Egy urológusi "vazelinos újjal a seggedbe" című vizsgálat, 14000 Ft.-be kerül.
Továbbragozva, egy szívműtét előkészítő vizsgálatai:
- labor vizsgálat
- szívultrahang vizsgálat
- mellkas röntgen
- fogorvosi vizsgálat ( baktériumos góc vizsgálat )
- koszorúerek vizsgálata
- kórházi költségek
- ápolói, orvosi, kiszolgáló személyzet bérei
- kórház működésének fenntartására rezsi költségek
- minden gyógyászati segédeszköz
- gyógyszerek stb.
- kórházi beteg élelmezés 
ezekből a felsorolásokból bizonyosan sok minden kimaradt, de ennek kiszámítására megvannak a szakavatott emberek. Feltételezhető, amikor egy szívműtét 1,5. - 2 millió forintba kerül és az egyes állampolgárok betegbiztosítási befizetései havi 7 ezer 800 Ft és még azt sem akarják befizetni, OTT VALAMIT LÉPNI KELL !
Itt jön egy közmondás "Jézus koporsóját sem őrizték ingyen "!
A Független Kisgazdapárt már korábban említést tett az egészségügyi ellátás hibáiról és kihangsúlyoztuk : az alapellátásra, alanyi jogon, minden magyar állampolgárnak joga van. Igen, ezenfelül több szolgáltatásra kellene kiterjednie a biztosításnak, amiknek árairól, a magyar állampolgárokat értesíteni kell. VALÓJÁBAN EZ IS EGY SZOLGÁLTATÁS, TEHÁT A SZÁMLÁRÓL AZ ÉRINTETNEK TUDNIA KELL. Németországban a műtöttek, minden beavatkozásról számlát kapnak, amit kötelesek aláírásaikkal igazolni, ugyanis a kórház ezt küldi el a biztosítónak, AKI FIZET.
A mai digitális világban érthetetlen, miért nem készít el az egészségbiztosító egy IDÉZŐJELBEN TETT "ÉTLAP RENDSZERŰ ÁRLAPOT", mi mennyibe kerül.
Azt gondolhatjuk, ennek nyilvánosságára hozása azonnal mérsékelné a komolyabb ellenzéki hangadók vehemenciáját.
Álláspontunk szerint, sokak fel sem mérik, mi mennyibe kerül és egyáltalán a munkás éveik alatt befizettek -e annyi összeget, amennyi a betegellátásukba került.
Tegyük félre az alapellátást és tegyünk kísérletet, mennyibe is kerülne, ha mindenért fizetni kellene ? Higgyék el, a havi jövedelmük nem futná ki a betegellátási, gyógyszer támogatás nélküli költségeiket.
Sajnos a magyar nemzet egészségi állapota Európában nagyon rossz besorolásban van, tehát legyen az Orbán kormány, vagy Márki-Zay Péter kormány ITT LÉPNI KELL. 
Közös konszenzusban megállapodásra kell jutni, a magyar társadalom hülyítését be kell fejezni. A politikai hatalmak mindig tárgyalnak, csak a megoldások maradnak el. 
REMÉNYKEDJÜNK, BÁRMELYIK POLITIKAI ERŐ KERÜL HATALOMRA, AZÉRT VALAKIK LESZNEK MÉG, AKIK LEGALÁBB A ROSSZ FOGAINKAT KIHÚZZÁK. 
Isten Óvja Önöket! Bort, búzát, békességet kívánnak mindnyájuknak,a lajosmizsei kisgazdák.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse