Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Drasztikus élelmiszerár robbanás

2022-04-10
Adminisztrátor
247
JÓL VAN EZ ÍGY ?
Lajosmizsei kisgazdák közel másfél évvel korábban az agrárkormányzatnak jeleztük - élelmiszer hiány fog fellépni, ha minisztériumi szinten, nem hoznak nemzetélelmezés hatékonyságára utaló vészintézkedéseket.
Jakab István MAGOSZ és Nagy István agrárminiszter, 2021 júliusában kijelentették, : a magyarok kenyérgabonája raktárakban van, nemzetünk kenyere biztosított. Áremelésre nincs szükség.
Emlékeztetném Önöket, hogy a magyar parasztság "magyarok kenyere" címen, több ezer tonna kenyérbúzát ajánlottak fel segélyeztetési alapba. A kormányzat bőkezűségében feszengve adományozott. Akkor arról szó sem volt, hogy a kombájn alól  7 ezer forintos kenyérbúzát meggondolatlanul hagyják exportálni, ami által, itthon komoly hiány lépett fel, egyebekben a kenyér árakat is automatikusan az egekbe emelte.
Ehhez hozzáadódott a 200 ezer forintos kormányzati minimálbér emelés, valamint  a kis és középvállalkozók számára durván felemelt gázárak, villanyenergia árak, szállítási költségek, üzemanyag árak stb.
Kijelenthetjük, kormányunk agrárpolitikája figyelmen kívül hagyta a magyar társadalom alapjogát, AZ EGÉSZSÉGES ÉLELEMHEZ JUTÁST, A NEMZETÜNK ÉLELMISZER STRATÉGIÁJÁT.
JELENLEG, AZ ÖNÖK MEGFONTOLATLANSÁGÁNAK ÁRÁT A MAGYAR TÁRSADALOMMAL FIZETTETIK MEG. Az ukrán háború akkor még talán tervezet szintjén SEM volt, amikor már az élelmiszer árdrágulás már tombolt Magyarországon. A jelenség közel két éve tart.
Lépjünk tovább.
Tudják Önök, hogy egy mázsa kukorica ára 14-16 ezer forint? Miért ? Tavaly ősszel a kukorica felvásárláskor a bioetanolgyárak 8000 Ft-tot ajánlottak a parasztságnak kombájn alól. Sajnos sokak meggondolatlanságból eredően nem mérlegeltek - mi lesz az állattartókkal.
A takarmánygabonák magas árával arányban,azonnal emelkedni kezdtek a húsárak, tojásárak stb.
Összegezve az agrárium alakulását.
NEM HOZZÁ ÉRTŐK KEZÉBEN VAN MAGYAR NÉP ÉLELMEZÉSÉNEK SORSA.
Kisgazdapárt nélkül, nagy változásra ne számítsanak. AZ UKRÁN HÁBORÚ NEGATÍVUMAIT NE AKARJÁK SZÁZ SZÁZALÉKBAN A MAGYAROK TORKÁN LENYOMNI, MERT NEM IGAZ !!!
Isten, Haza, Család fogalmak tudatosítása nélkül, nincs egységes társadalom. ÉHEZŐ EMBEREK, ANNÁL TÖBBEN LESZNEK. KELL EZ NEKÜNK ???

J.E.         

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse