Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Dr. Alice Weidel , AfD

2023-06-26
Adminisztrátor
161
A CIONISTÁK, ÉVSZÁZADOKRA ELŐRE MEGTERVEZETTEN HAJTJÁK VÉGHEZ FOGADALMUKAT. 
SENKIT NEM KÍMÉLNEK ! NEKIK NINCS ISTENÜK, SEM HAZÁJUK. A MAGUK SZÁMÁRA A VILÁG URALMÁT HATÁROZTÁK MEG, AMIT LÉPCSŐZETESEN TELJESÍTENEK. MINDEN JEL ARRA MUTAT, HOGY A VILÁGPOLITIKAI ÉS GAZDASÁGI SZEKTOROKBAN BEÉPÜLVE ROMBOLJÁK LE A NEMZETÁLLAMBAN GONDOLKODÓK STRATÉGIÁIT. 
ERŐSZAKKAL ÉS HA KELL ZSAROLÁSSAL, AKÁR VESZTEGETÉS ÁRÁN IS OLYAN NYOMÁST GYAKOROLNAK A NÉMET ÉS MAGYAR PÉNZINTÉZETRE, GAZDASÁGRA, AMIT ISZONYATOSAN NEHÉZ FELADAT ELHÁRÍTANI.
LEGNAGYOBB BAJ OTT MUTATKOZIK, AMIKOR A KÉT ÉRINTETT ORSZÁG LEGFELSŐBB VEZETŐIT IS HÁLÓJUKBA TARTJÁK. PARANCSUK EREJÉVEL MARKUKBAN TARTOTTAK FENYEGETETTSÉGE, HIHETETLEN TERHEKET KÖTELES ORSZÁGUK NÉPÉNEK MEGTÖRÉSE ÉRDEKÉBEN MEGTENNI.
TERVEZETT COVID, AZ ISZONYATOS INFLÁCIÓ, AZ UKRÁN NÉP BEÁLDOZÁSA, MIND EGY PRÓBATÉTEL RÉSZE, - A TÁRSADALMI TŰRŐKÉPESSÉG FELMÉRÉSE MIATT.
ÓRIÁSI JÁTSZMA RÉSZESEI VAGYUNK.  MINDENT FÉLRETÉVE, AMI NEM ELFELEJTENDŐ,  - A VALÓDI VILÁG  URA, A BOLYGÓNK EREJÉBEN VAN.. MINDEN EMBER ÁLTAL ELKÖVETETT ALJASSÁGÉRT, KÖZÖSEN, DE MEGFIZETÜNK.
A TERMÉSZET ISTENEI SEM VALLÁSI HOVATARTOZÁST, SEM POLITIKAI HOVATARTOZÁST NEM KÍMÉLVE TAROL. EBBEN A CIONISTÁKAT IS BELEÉRTVE.
A GLOBÁLIS IDŐJÁRÁSI JELENSÉGEK MEGÁLLÍTÁSA, LEHETETLEN. BOLYGÓNK ISTENE BRUTÁLIS ERŐVEL CSAP LE ÉS EREJÉVEL AZ EMBERISÉGET, ÁLLATOKAT, NÖVÉNYZETET ÚGY ELTAKARÍTJA A FÖLD FELSZÍNÉRŐL HOGY ISMÉTELTEN TÖBB MILLIÁRD ÉV UTÁN KEZDŐDHET VALAMIFÉLE ÉLETJEL EZEN A PLANÉTÁN.
ILYEN MÁR NEM EGYSZER FORDULT ELŐ. 
EZ A FÖLD MÁR TÖBBSZÖR MEGÚJULT. A MODERNEK MONDOTT KUTATÁSOK IS EZT BIZONYÍTJÁK.
AMI EGY SZÉLSŐSÉGTŐL MENTES, VALÓDI KONZERVATÍV GONDOLKODÓ EMBER ÉLETKÉPRŐL ESEDÉKES BEÁLLÍTOTTSÁGÁT VÁZOLJA - ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI !
SAJNÁLATOS, DE A CIONISTA VÉR MÁSKÉNT RENDELKEZIK. ÖNZÉS, EMBER MILLIÁRDOK FELETTI HATALOM GYAKORLÁS ÉLETÜK ÉLVEZETE. 

SAJNÁLATOS, HOGY A SÁTÁN HANGJÁT (PÉNZÜKET) AZ EMBERISÉG 80 %-A JOBBAN MAGÁÉVÁ TUDJA, MINT AKIK A TERMÉSZET ADOTTSÁGA ÁLTAL, ANNAK SZÉPSÉGÉBEN KÍVÁNNAK ÉLNI.
REMÉNYKEDJÜNK, UGYANIS TÖBB NEM MARADT HÁTRA !!! 

ISTEN ÁLDJA ÖNÖKET !
ÜDV. : SZERZŐ        

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse