Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22563

DÖBBENET

2024-04-08
Adminisztrátor
145
Ami 2024.április 06. án a Kossuth -téren történt, talán a 2006-os eseményeket is felülmúlta. Engedtessék meg, hogy a 2006-os eseményben, mint a Forradalmi Bizottmány társelnökeként komoly rálátással bírjak a múlt szombati rendezvényen megjelent tömeggel kapcsolatban. 
A 2006-os forradalomban, napi szinten kb.30.000 ember jelent meg, kiugró esetekben kb. 70.000 -ren voltak a Kossuth-téren és környezetében. 

Magyar Péter összehívására megjelent tömeg, kb. 300.-400 ezer emberre tehető. Ennyi embert 2006-ban, egyszer sem sikerült mozgósítani.
Számomra most jött el a DÖBBENET ÓRÁJA, amikor az összes közszolgálati média vasárnap egy szót sem ejtett erről a demonstrációról. Ma hétfői napon, a következőket közölte a Kossuth rádió : Magyar Péter által összehívott Kossuth-téri rendezvényen, elvárásával szemben, nagyon kis létszámban jelentek meg emberek.
Tisztelt Magyar Honfitársaim !
Esetünkben látottak alátámasztják, a közszolgálati médiák, akik az adófizetők pénzén lennének kötelesek a társadalmat a valós igazságról értesíteni, MEGRÖGZÖTTEN, MEGRENDELÉST KÖVETVE ÁLLINFORMÁCIÓKAT KÖZÖLNEK.
BECSAPJÁK, MEGTÉVESZTIK A TÁRSADALMAT !!!  
MÉG AKKOR SEM MONDANAK IGAZAT, HA 10 MILLIÓ MAGYAR SZEME LÁTTÁRA ÓRIÁSI TÖMEG JELENT MEG BUDAPESTEN. 
MÉG A FIDESZ-KDNP BÉKEFELVONULÁSON SEM VOLTAK ANNYIAN, MINT MOST. EVVEL SZEMBEN A KÖZMÉDIÁK, SZINTE LEDEGRADÁLÓAN NYILATKOZTAK.

ITT VALAMI AZT VETÍTI ELŐRE, MINT A TANÚ CÍMŰ FILM HÍRHEDT MONDATA :  A NEMZETKÖZI HELYZET EGYRE FOKOZÓDIK. NÁLUNK A BELPOLITIKAI HELYZET KEZD EGYRE FOKOZÓDNI. LASSAN ELJUTUNK EGY OLYAN VÉGKIFEJLETTSÉG SZINTJÉRE - AHOL A BÚJTATOTT BÁRÁNYBŐRBŐL A LIBERÁLIS NARANCS ÉRETLENSÉGE MIATT HAGYJA EL A KIRÁLY EMÉSZTŐRENDSZERÉT.
LEHET, HOGY A "MAGYAR" ALMA ,JOBBAN FOG ILLENI AZ EMÉSZTŐRENDSZERÜNKHÖZ ?

DE MIKOR JÖN EL MÁR VÉGRE AZ A PERC, AMIKOR, MINT A BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS SORÁN : CSAK IS AZ IGAZAT MONDJA. 
Bocsánat, hogy írtam. Minden esetre kurvára utálom, amikor saját szememmel látottakkal szemben valakik, annak éppen az ellenkezőjét állítják és társadalmi megtévesztésben tartják Magyarország lakosságát. 
Bort, Búzát - majd ha az alma lesz hazánk nemzeti gyümölcse, utána mondom a - BÉKESSÉGET ! 
ENGELMANN JÓZSEF

 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse