Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Diktatúra csiszolt komponensben

2021-09-05
Adminisztrátor
241
A Fidesz-KDNP mérlegképtelen harcban áll Magyarország lakosságának szavazóira tekintettel. Mit jelent ez ? Felbontásban : 39 %-ban az idáig is ellenzékre szavazók táborára, továbbá 3 millió idáig nem szavazókra, amik összessége, felborítja a kormánypárt előzetes statisztikai felméréseit.
Ez valójában számukra bizonytalansághoz vezet és éppen ezért vették elő a "média harsonák szajkóját",- akik eleve kormányközeliek, így óránkénti rendszerességgel táplálják a választók agyába : a Fidesz-KDNP az előre jelzések szerint, torony magasan vezet.
Orbán Viktor tanácsadói nagyon ügyes húzásban kérték fel a nemzetet a "konzultációra", amiben a demokrácia látszatát kívánták nemzetközileg is megalapozni, de ez valójában csak egy felmérés része.

A visszaküldött példányok az elején, a Fidesz választóinak arányában jutottak feldolgozásra. Először 2,5 millióan küldték vissza, ami legutóbbi "konzultáció" esetén, - ami éppen a napokban zárult le,-1,2 millió visszaküldött példányra csökkent.
Stratégia szemmel, ez nagyon hasonlít a vesztes "MOHÁCSI HÁBORÚ" képéhez.
Minden esetre a Fidesz-KDNP folyamatos öntömjénezése, számukra nagyon könnyen negatív megítélésben, tragikusan végződhet. 
NEM ÉRTENI, MIÉRT NEM KÖVETIK - a kevés, néha több - már sokszor bevált elméletét? Valami azt sugallja a társadalom felé, mintha a Fidesz-KDNP ezt a választást el akarja veszíteni és a bal- liberálisoknak akarják átadni a felhalmozódott államadósságot, mivel sejtik, ilyen mínusszal képtelenség egy államot működtetni. A balosoktól nem kell tartaniuk, hogy elszámoltatást indítványoznak, tehát az eltüntetett " DOHÁNY" legális kezekben maradhat.A felelősségre vonás törvényi lejárta , az az 5 év múlva elévül. 
Kormánypárt azt is feltételezi, evvel a "cizellálatlan nehézfémmel" olyan csapást mérnének a bal- liberálisokra, hogy végérvényesen belerokkannának a terhekbe és időközi választáson kitörölhetnék őket Magyarország múltjából is.
Ez természetesen egy feltevés, de ez is bejöhet? Vagy éppen a Fidesz-KDNP szerencsétlen öngóljával ejti ki végérvényesen saját magát ?

A társadalmi elégedetlenség elérte a Fidesz-KDNP szavazókat is. Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP-t kizárólag a szép szemükért senki nem választja meg, főleg, ha már a Fidesz-KDNP szavazók havi megélhetése is bizonytalanná vált. A TÁRSADALOM, MEGKERESETT JÖVEDELMÉBŐL AKAR MEGÉLNI, de amikor azt látják a szavazók, létük a mélypontjára került, -NINCS FIDESZ-KDNP, VAGY ÉPPEN A NAGYKOALÍCIÓ, vagy az atya ÚRISTEN, - végrendelkeznek !
Magyarországért idáig milliók vére folyt, amit 1990 óta a magyar társadalom meggondolatlanságai miatt, az egyéni érdekek miatt, valamint a rohamos meggazdagodásért beáldozták. ITT TARTUNK MA !
VEGYÉK MÁR ÉSZRE, A POLITIKUSOK AZT TESZIK, AMIT A NÉP MEGENGED SZÁMUKRA.
A Független Kisgazdapárt nagyon sajnálja, hogy idáig süllyedtünk.
FKgP. lajosmizsei szervezete és Engelmann József kívánunk Önöknek szebb jövőt!

Isten, Haza, Család fogalmak, nem egyszerű szlogenek, ezek a nemzetünk megtartói. Bort, Búzát, Békességet fogalmak, - mély értelmezésben -népünk köszöntését képezze. Ebben rejlik az élet !!!  
   

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse