Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Deviza alapú államkötvény

2024-01-05
Adminisztrátor
79
Ismeretlen okok miatt a magyar kormány, az elmúlt napokban, dollár alapú államkötvényeket dobott piacra.Ma 2024 januárt írunk. Tudni kell, 2023-ban kormányunk, már 3 állampapírt piacra dobott, tehát ha a magyar gazdaságban minden rendben van, akkor Magyarország devizatartalékához most miért is kellett nyúlni ?Mit jelentsen ez ?
A Fidesz -KDNP kommunikációs szóvivőjének elmondása szerint, - amit még Varga Mihály is megerősített, - a dollár tartalékaink piacra dobásának indoka, a korábban kibocsátott államkötvények futamidejének lejárta. NINCS MESE, A BEFEKTETŐKET KI KELL FIZETNI.  Az államkötvényeket, kamathozamaikkal együtt kell utalni. Ez valójában azt jelenti, hogy a magyar kormány és pénzügyminisztere, A JELEN KIBOCSÁTOTT DOLLÁRALAPÚ ÁLLAMKÖTVÉNNYEL A KORÁBBI KIBOCSÁTOTT BEFEKTETŐI HITELT AKARJA FEDEZNI. "FOLTTAL A FOLTOT" PRÓBÁLJA FEDEZNI. URAIM ! EZT A ZSÁKOT AZ ÖNÖK PÉNZÉHES EMBEREI MÁR KIÜRÍTETTÉK, TEHÁT HÁNY MAGYAR GENERÁCIÓNAK KELL MEGSZÜLESSEN, HOGY AZ ÁLLAMADÓSSÁGUNKAT LETUDHASSUK  ÉS A ZSÁK ISMÉT TELE LEGYEN ?
A látottak szerint, gondolnak Önök saját gyerekeikre ? Mit szól mindehhez Sára, Ráhel és a többiek ?
Családi vacsorázás közben, egyikük sem kérdezi : APÁM, TUDOD MIT TESZEL ?
Rövidre fogva a mondandót. A deviza tartalékhoz való nyúlás, súlyosan sérti a magyar társadalom létbiztonságát. A bizonytalanság 2024-ben MAGYARORSZÁGON egyre FOKOZÓDIK, amit igaz "PELIKÁN ELVTÁRS" sem gondolt volna.
Minden esetre ezek a folyamatok, 33 évvel a váltás után történnek. Csak nem valami klónozott elkövetők keze van mindezek mögött ?
Egy bizonyos, a Fidesz-KDNP jobban tenné, ha nem a többi ellenzéki pártok szapulásával foglalkoznának, hanem VALÓBAN KORMÁNYOZNÁNAK.
Társadalmunk azt sem érti tisztán, hogy a beharangozott 1500 milliárd euró helyett, miért kapunk csak 400 millió eurót? A mind a nemjóját ! Fidesz kommunikáció értelmezése szerint, ennek is örülni kell, mint az a bizonyos, a farkának ?
Tisztelt Uraim!
Az Önök gazdaságpolitikája csődöt mondott. Hiába hoznak ide akármennyi befektetőt, azok IS CSAK MIGRÁNSOK. VEGYÉK TUDOMÁSUL, HAZA, CSAK EGY VAN ! EZT AZ ORSZÁGOT HAZAFIAK LAKJÁK ÉS ŐRZIK ! AKIKNEK ORSZÁGUNK NEM HAZÁJA, FEL IS ÚT, LE IS ÚT, EL LEHET MENNI, BÉKÉBEN !!!
ÖNÖK ISTEN TUDJA HÁNY SZÁZALÉKBAN ÁRULTÁK KI HAZÁNKAT, DE HOGY CSŐDKÖZELBEN VAGYUNK, AZ BIZTOS ! 
ISTEN ÓVJA A MAGYAR NÉPET !

K.L.
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse