Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Deutsch Tamás bejelentette, ...

2023-11-22
Adminisztrátor
84
Némi történelmi visszatekintésben a következőkről.  A hitleri birodalom zsidóellenes tevékenységének hozománya, hogy még ma is, 78 év után a német társadalom bűnbánat égisze alatt él és képtelenek kilépni az elődeik bűneit félretéve.
HOZZÁ KELL TENNI, a zsidóság nagyon vigyázz arra, hogy a németek ne felejtsenek. 
Miért volt fontos ezt a bevezetőt megírni ? Deutsch Tamás egy sajtótájékoztatójában a következőket jelentette ki :  EURÓPAI SZINTEN A ZSIDÓSÁG, MAGYARORSZÁGON VAN A LEGNAGYOBB BIZTONSÁGBA. 
Mit akarhatott evvel Deutsch érzékeltetni ? Egy figyelmeztetés szintjén adta a magyar társadalom tudomására, hogy Izrael területileg még Afrikai - kontinensen van, de az új hazának Magyarországot kívánják bekebelezni. Némi utánjárással sokak meggyőződhetnek ennek a folyamatnak előzményeiről és megállapíthatják - VÉLETLENEK NINCSENEK.

A zsidó állam létrejötte, legalább olyan, mint Erdély Romániába való bekebelezése. A látottak alapján a palesztin nép semmi mást nem akar, mint visszakapni saját hazáját. A HAMASZ LÉTREJÖTTE ÉS AGRESSZÍV VISELKEDÉSÜK ANNAK KÖSZÖNHETŐ, HOGY A ZSIDÓ ÁLLAM FOLYAMATOSAN TERJESZKEDNI AKAR ÉS A PALESZTIN NÉPET EGY TENGERPARTI FÖLDCSÍK TERÜLETRE - NEVEZETTEN,GÁZÁBA SZORÍTOTTA KI. 
A látottak alapján, évtizedek alatt, SZÉP LASSAN, MEGFONTOLTAN szorítják ki saját hazájukból a palesztinokat.
ILYEN ÉS HASONLÓ HAZA SZERZÉSEK MÁR MEGTÖRTÉNTEK, PLD. , 1920-ban A MAGYAROKKAL SZEMBEN. 
Akkor nem 215 embert hurcoltak el és tettek földönfutóvá, hanem több milliót.  A MAGYAR HABITUS, AKKOR KÖZELIBE SEM JÖHET A MAI ZSIDÓSÁG AGRESSZOR FELLÉPÉSÉVEL SZEMBEN, de mégis társadalmunk maradt a megbélyegzett.  A magyar kishitűségre utal, hogy némi területi rendezés reményében beléptünk az Európai Unióba és vártuk, hogy az akkori gyarmati országok nagyhatalmak rossz Magyarország elleni döntésüket legalább olyan módon megváltoztatják, hogy Erdély autonómiát kap. Ez nem történt meg !
Most jön hab a tortára - Deutsch Tamás szavaiból kivehetően, országunkban vannak a zsidók a legnagyobb biztonságba. EGY IRONIKUS MEGKÖZELÍTÉSBEN  - REMÉNYKEDJÜNK, HOGY MI NEM KERÜLÜNK PALESZTIN SORSRA, VAGY MÉGIS ? EGY HOSSZÚTÁVÚ FOLYAMODVÁNY RÉSZESEIVÉ VÁLHATUNK ÉS A MAGYAR PARLAMENT TETEJÉN HAMAROSAN AZ IZRAELI ZÁSZLÓ FOG LENGENI ? A LÁTOTTAK NEM HAZUDNAK. Akik ebbe a levesbe beleköpni látszanak, azok az iszlám államok bevándorlói, akik ellen Orbánék, tíz körmükkel kapaszkodva szembe helyezkednek.
A MAGYAR KÉPTELEN FELFOGNI, HOGY 1000 ÉVES HAZÁJA, ÚJABB VESZEDELEM ELÉ NÉZ, AMIT CIONIZMUSNAK HÍVNAK. 
Soros György egy élő példa erre, ugyanis a háború után történő hirtelen meggazdagodása, egybefügg a magyarországi zsidóság elhurcolásával. Mai napig kérdéses, honnan lett Soros pillanatok alatt milliárdos. Ami még megdöbbentőbb, mint egy kivándorolt magyar zsidó származású milliárdos, miért akarja ÉPPEN HAZÁNKAT TÖNKRETENNI ?
NOS, EGY INTŐ PÉLDA ENNEK A ZSIDÓ EMBERNEK A VISELKEDÉSE. AMELYIK TÁNYÉRBÓL EVETT ÉS GAZDAGODOTT MEG, - MÁS SORSTÁRSAI SZÁMLÁJÁN, - MOST ODA SZARIK ! EZ JELENTI A CIONISTA MENTALITÁST.
MINDENKIN ÁTGÁZOLNI, ELSZEGÉNYÍTENI, HA KELL A PÉNZEN VÁSÁROLT FEGYVEREKKEL, EMBEREK MILLIÓIT LEMÉSZÁROLNI. SAJNOS ITT TARTUNK MA. És erre jött Deutsch Tamás bejelentése.
Mi folyik valójában ? "Talmud, Korán, Biblia végtelenített háborúja", aminek védtelen áldozatai - voltak, vannak és lesznek ! AZ EMBERNÉL OSTOBÁBBAT, ISTEN NEM TEREMTHETETT ERRE A BOLYGÓRA. AMENNYIBEN PEDIG AZ EMBERT AZ Ő MINTÁJÁRA FORMÁLTÁK MEG A KERESZTÉNYI HITT SZERINT, AKKOR A JOBB ÉRZÉSŰ EMBEREKNEK VISSZA KELL MAGUKAT SOROLNI AZ ÁLLATOK KÖZÖSSÉGÉBE, MERT OTT LEGALÁBB REND ÉS FEGYELEM  VAN ! 

J.E.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse