Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

Demonstration gleich Lebens und Totkampf

2024-01-15
Adminisztrátor
68
Magyar kisgazdáknak kötelességük a német parasztság demonstrációját támogatni. Itt nem csak egyszerűen tüntetésről van szó, hanem Európa lakosságának élelmezéséről.
Korábbi írásainkban reflektáltunk - mi lesz ha a parasztok megunják a politikusok presszionálását és nem termelnek ? Elgondolkodtak e már, ha az üzletek polcain semmit nem találnak ? Mi lesz veletek budapestiek, berliniek, brüsszeliek ? Bizonyosan több elmeháborodott brüsszeli képviselő nincs tisztába a következményekkel. Remélhetően nem kívánják a húrt addig feszíteni, míg a feldühödött lakosság az üzletek csontozókés kollekcióját felvásárolva hatolnak be a brüsszeli székházukba és a cégértáblát átminősítik METZGEREI-JÁ? Ilyen és hasonló esetekre volt már példa. Hitler, Sztálin, Rákosi és még a többi nem felsorolt hentesipari szakmunkások sokat tudnának mesélni a receptekről.
De hagyjuk a buta hasonlatokat és teljes komolysággal, - nem kellene megvárni, hogy Európa kellős közepén, ismét vérfürdő legyen. A német parasztságnak százszázalékosan igaza van. Nekünk magyaroknak : KISGAZDÁKNAK, MAGOSZ -NAK, JAKAB ISTVÁNNAL,A FIDESZ MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERÉVEL, NAGY ISTVÁNNAL AZ ÉLEN KELLENE A KOSSUTH TÉREN DEMONSTRÁLNI, KIÁLLNI A NÉMET PARASZTOK KÖVETELÉSEI MELLETT.  

MIÉRT ? "MERT AKI NEM LÉP EGYSZERRE, NEM KAP RÉTEST ESTÉRE" ! 
EZT AZ ÓVODÁBAN TANÍTJÁK . NETÁN ELFELEJTETTÉK ?
AZ EURÓPAI NÉPPÁRTOKNAK ITT A LEHETŐSÉG, HOGY A BAL-LIBERÁLIS ELMEHÁBORODOTTAK LEKERÜLJENEK EURÓPA POLITIKAI PORONDJÁRÓL. A LENGYEL ESET, ÉPPEN FIGYELMEZTETŐÜL KERÜLT NAPIRENDRE. A NÉMET SPD ÉS A ZÖLDEK "GITTEGYLETEINEK TAGJAI", A VOLT SZOVJETUNIÓ ESZMÉJÉT MAGUKBA SZÍVVA NEVELKEDTEK, MOST, HOGY A VÁLTÁS 180 FOKOS LETT, A TOVÁBBI INSTRUKCIÓKAT AZ USA VEZÉRKARÁTÓL ÉS A ZSIDÓ NAGYTŐKÉTŐL KAPJÁK.
A KÖPÖNYEGFORGATÓK MÁR CSAK ILYENEK. NEKIK SEMMI SEM DRÁGA. EGYSZER IDE NYALNAK, MÁSKOR ODA,  AHONNAN ÉPPEN A PÉNZT KAPJÁK.
NOS, TISZTELT MAGYAR KORMÁNY ! MOST ÁLLJATOK A SARKATOKRA ÉS SEGÍTSÉTEK A NÉMET PARASZTSÁG KÖVETELÉSEIT VALÓRA VÁLTANI. EZ A KÉSŐBBIEKBEN NEKÜNK IS KIFIZETŐ LESZ !!!
ISTEN, HAZA, CSALÁD FOGALMAK VEZÉRELJENEK TITEKET ÉS EVVEL PÁRHUZAMBAN : BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET EURÓPÁNAK, A MAGYAR PARASZTSÁGNAK !
 
JOSEF ENGELMANN 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse