Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Defekt az agráriumban VI.

2018-01-17
Adminisztrátor
587
Erdő gazdálkodás
 
Elnézésüket  kérjük, hogy az elmúlt napokban látott borzalmak után, majdnem elkap a magyar indulat és valóban sértőn fogalmazunk.
Lajosmizse, Kunszentmiklós közötti út mindkét oldalán, közel 4-5 ha erdő óriási fái fekszenek a földön. Ezeknek a fáknak törzsátmérője 40 és 60 cm között van, ami arra utal, ennek a gyorsan növő fa fajtának telepítése, legalább 13 évere nyúlik vissza. Esetünkben a szürke nyárról beszélünk. Gondoljanak bele a fák gyökerei az égnek állnak. Napról napra romlik a fa minősége, mivel élettelenül fekszenek a földön.
Most jön a dolog rákfenéje, mert az eu.-s  telepítési törvény előírja:
- melyik a magyar őshonos fajta
- milyen fákat, milyen fákkal kell együtt telepíteni
- a művelési és kitermelési munkálatok elvégzését
- telepítést megelőző  talaj minősítést
" milyen színű mókus ugrálhat a fákon"
Egyszerűen nevetséges amit a magyarokkal művelnek! Úgy tekintenek ránk, mintha idáig, csak a pusztából állna Magyarország.
Ezeknek a kidőlt fáknak a  kitermelési procedúrája olyan törvénnyel szabályzott, ami odáig fajulhat, hogy a fák a földön korhadnak el. Az eu. -ból felvett támogatási pénzek, most teszik keménnyé a magyar erőgazdálkodási szakemberek munkáját, mert a vihar által kiborított fák nem érték el az előírt kitermelési időt, tehát extra jegyzőkönyvezés mellett jelentést kell készíteni és engedélyeztetni a kidőlt fák végleges tarra vágását.
Minden előzményt vizsgálni kell.  Ki végezte a talaj vizsgálatot, kik engedélyezték ezeknek a nagy lombkoronájú fáknak a telepítését? Tudva levő ezek a fák a szikes talajon képtelenek nagy gyökérzetet ereszteni. Vízigényük óriási, ami által gyorsan megnőnek, ezáltal az időjárási viszontagságoknak jobban kitettek, mint a nem őshonosnak mondott akác, amelyik gyökérzete extrém jól kapaszkodik a talajban. Minden estben ezeket az eu-s szabályokat felül kell vizsgálni és a továbbiakban csak felelősséggel bíró magyar szakembereket kell igénybe venni az erőgazdálkodásra tekintettel.
Még egy fontos bejelentés. Ne vegyétek el a magyartól azt a fafajtát, aminek vágási érettsége 20 év. Kemény szerkezetű fáról beszélünk, kiváló a szőlő művelésben, a háztáji gazdaságokban, a legjobb kerítés oszlopok és kerítések ebből készíthetők, stb. Egy kérdés. Miért importálja a német a magyar akácfából készült termékeket? A német paraszt elmondása szerint:    -Josef , a világ legjobb akácfája nálatok van, az abból készült termékek kétszeres élettartalmúak, mint bárhonnan vásároltaké. Olaszok, kamionszámra viszik a magyar akácból készített termékeket. Akkor az Európai Uniós szakmájukhoz nem értők,miért akarják a  magyar néptől elvenni az akácot??? Evvel párhuzamban el akarják venni az akácmézet az asztalunkról? Együk a pancsolt import szarokat? Az Európai Unióban kimondottan magyarellenes hangulat uralkodik. Mindent el kell venni a magyartól, ami jó és gazdaságos?
Tudni kell!  Amennyiben elvesszük az akácfát a magyartól, munkahelyek zárják be kapuikat, több ezer ember veszíti el munkahelyét. MIVEL A MAGYAR NÉP TELENTE A NAGY HŐÉRTÉKŰ AKÁCFÁVAL FŰT, MÉG AZT IS ELVESZIK? Fagyunk meg?
Az ember megpróbál ember maradni, amikor írásra adja a fejét és amit gyerekek is olvashatnak, de a látottak alapján ÜVÖLTENI KELLENE ÉS A VULGÁRIS ÉNÜNKET KELLENE HASZNÁLATBA VENNI.  EGYÁLTALÁN MEGKÉRDEZHETJÜK ?  MIT AKAR AZ EU.? MEGÖLNI A MAGYART??? KITAGADNI EURÓPÁBÓL ??? AZOK A MAGYARNAK MONDOTT KÉPVISELŐINK, JOBBAN TENNÉK, HA A MAGYAROK ÉRDEKEIT VENNÉK ELSŐDLEGESNEK ÉS NEM CSAK A SEGGÜKET MELENGETNÉK A PÁRNÁZOTT SZÉKEIKEN.

Bizonyosan, PÁR POHÁR FRANCIA PEZSGŐ UTÁN ÉNEKLIK a képviselők, - meleg iroda, meleg szék, fizetésünk elég szép, magyar népnek szája járhat, de az "ész" tőlünk árad!
A vadgazdálkodás hasonló cipőben jár
, tehát, talán mára ennyit.
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt a fentiekre reagál és kizáróan a magyar nemzet érdekét képviseli. Legyen az eu., vagy bárki!  A KGST is rövidlejáratú kaland volt, amit kibírtunk, akkor ezt is kibírjuk, de azért a hülyeségből ennyi éppen elég !!!

Isten óvja Magyarországot!  Az Önök Kisgazdapártja Bort Búzát Békességet hoz Magyarországnak és a MAGYAR NÉPNEK.
Szegény vagyok, semmim sincsen
Magyarország minden kincsem
Van még hazám,van még tanyám
Itt született, apán, anyám
Itt láttam meg eget, mezőt
Itt kaptam, hitet és erőt !

Ez vezéreljen mindannyiunkat !  Úgy legyen!

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse