Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24826

Dagadó bürokrácia

2021-03-16
Adminisztrátor
341
Mit fed le az a fogalom : dagadó bürokrácia? Bizonyos politikai biztonság, az értelmiség megerősítésében. A játszma kölcsönös. Idézőjeles tudományos fejlődés, holmi politikai elkötelezettség tárhelyében. Erről szól a legújabb környezetvédelmi törvény is. Tárgyaljuk meg csak áttekintőbben.
A Független Kisgazdapárt, mi teljesen más aspektusból ítéljük meg a jövőre néző környezetvédelmet.
Beszéljünk konkrét dolgokról !
Napjainkban a használati tárgyaink 70-80 %-ban műanyag alapanyagúak.
Tekintsük meg melyek is a legnagyobb szennyezők. Ezeknek a kiváltása majdhogy nem megoldhatatlan, mivel szoros összefüggésben vannak olyan iparágazatokkal, mint :
- autó ipar
- csomagoló eszközöket gyártó cégek
- építőiparban használt műanyagok: nyílászárók,szigetelő anyagok,hőszigetelők stb.
- mezőgazdaságban használt síkfólia gyártás és hozzá tartozó minden nemű tartozékok
- elektromos ipar termékei
Az itt felsoroltak csak ezrelékei a napi gyártásban készült műanyagoknak.
Ami talán érdekfeszítő lehet, a politika színi előadásban hozott törvény értelmében, megszüntetjük a szívószálat, műagyag tányérokat, fogpiszkálókat.
Azt a kutya nem jóját !!! Ehhez a döntési határozathoz kell ennyi honatya. Most tekintsünk vissza nagyszüleink környezetvédelméhez.
- házépítés vályogból : környezet barát, lebomló anyag. Tetőszerkezet, fából, nádból készült, lebomló anyag. Külső, belső vakolat, sárból készült, lebomló anyag. Külső, belső festés ( mészkő égetés után, vízzel feloltva keletkezett mész ) természetes anyag, fertőtlenítő hatással.
- épület technika : ivóvíz, a kútról, szennyvíz tárolás kérdését a nádasok, emésztők oldották meg, a fűtést kemencék, amik szintén környezetbarát anyagból, sárból készültek.
- elektromos ellátást a XX. században használatos vezetékekkel készítették. 
- az emberi szükségleteket, bizonyos udvari árnyékszékek biztosították.
A KOMMUNISTA IDŐK EMBERELLENES CSELEKEDETEI KÖZÉ SOROLHATÓ TANYÁK LEROMBOLÁSA, VAGY MAGÁRA HAGYOTTSÁGUK ÁLTALI LEPUSZTULÁSUK, SEMMI KÁROS ANYAGOT NEM EREDMÉNYEZETT.
Kisgazda szemmel tettünk körültekintést hazánk vidéki tájain. Megtapasztaltuk, ahol a sík területen kisebb akácos törte meg a vidék sík képét, ott valamikor tanyák álltak. Ezeket megközelítettük és valóban kisebb dombocskák utaltak rá, itt valamikor ház állott.
A régi gondolkodás megelőzte a mát? Mi utódok, semmilyen szemrehányást nem tehetünk az őseinkre, mert amiből építettek, a "földanya" adta anyagokból, azt a FÖLD VISSZA IS VETTE, KÁROS SZENNYEZŐDÉS ELŐIDÉZÉSE NÉLKÜL.
Mindezek felsorolásában nem kívánunk a XVIII. XIX.- századba visszatérni, de a mai út, amin az emberiség jár, SAJÁT PUSZTÍTÁSÁHOZ VEZET. Tudva levő, minden műanyag, elektromos feltöltődöttséggel párosul, ami az emberi szervezetre kihatással van. Továbbá, a megsemmisítésük olyan mértékű káros anyag kibocsátással jár, hogy  emberre, állatra, növényre tragikus következményeket produkál.
Ma, a politikusaink törvényében, veszélyes hulladék tárolásról határoztak. Ennek egyetlen kézzelfogható megoldása van : NEM KELL GYÁRTANI. ITT LENNE JÓ, HA AZ IGEN NAGYRA TARTOTT MÉRNÖKÖK, KUTATÓK RÉSZT VÁLLALNÁNAK ÉS AVVAL SEGÍTENÉK AZ EMBERISÉGET AZ EGÉSZSÉGES ÉLET ELÉRÉSÉHEZ.Minden törvény csak annyit ér, amennyit abból be lehet tartani, tartatni !!!
Kisgazdák, a jövőt meghatározó pozitív munkához kívánunk Bort, Búzát, Békességet.
Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse