Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

CSOK !!!

2017-09-17
Adminisztrátor
768
Csókolózni emberi dolog, de valótlansággal CSOK-ra felhívással bírni, nem tisztességes.Fiataljaink tapasztalatlansága - minden vicc új, - megtéveszthetősége traumás betegséggé alakulva, családok szétrobbantásáig vezethet. Az anyagi elkötelezettség, ami mögött ezernyi buktató áll, sokak nem látják.Hatalom felszólítása! Pályázz! Vedd fel a pénzt és küszködj! Mit jelent az  álmatlan éjszakákat okozó hitel? Vonatkozó álláspont. Az anya kérdése; - meddig bírjuk a törlesztést, miközben te munkanélküli lettél? - mondja férjének.. Gyerek a nyakunkba, plusz 10 millió hitel, amit nem tudjuk miből fizetjük vissza. Szemlélők azt gondoljuk, ezt megéri konkrétabban elemezi.

- önrész
-banki hitel ( kis törlesztőrészlet, hosszútávú kamatfizetés.)
- állami nem visszatérítendőnek mondott 10 milla, amiből a 27% még a kezdetekben leszámolandó.
- engedélyezések, tervek, építészeti kivitelezők és slepjeik, ez mind Áfával terhelten.
- többek között a nevelkedő gyerekek iskoláztatása is  Áfaköteles.
- a növekvő építőanyag árak, kb. 20%, a szakipari munkaerő hiánya miatt pedig szintén 20-30 % áremelkedést tapasztalhatunk meg.
- felnőtté vált gyermekek szakképesítést szereznek, egyetemet végeznek és egy hét múlva Angliába, Németországba vándorolnak. Szüleiket, hazájukat elhagyják, mert nincs megélhetési lehetőségük Magyarországon. Ilyen fizetésekre nem lehet családot alapítani. Akkor, mit ért a CSOK???
Ne kívánják, hogy részletezve legyen két ember  CSOKKAL történő bensőséges kapcsolatából eredendő vélemény, ugyanis a hideg CSOK nemzetromboló, nem pedig nemzet építő. Írgum - burgum, dübörög a gazdaság???


Húszon ötöt a fenekére a blöffölőknek , jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse