Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Csípőből tüzel a Fidesz-KDNP

2021-12-10
Adminisztrátor
350
Csípőből tüzel mindenre a Fidesz-KDNP ami balról jön.
Brutális és kegyetlen vádak garmadát szedi elő a kormánypárt, miközben 1990-től Ők is szerepet vállaltak az ország politikai és gazdasági tevékenységében. 

Tegnapi napon, 2021. december 9.-én késői órákban a Duna sport Tv. összeszedetten taglalta országunk kirablását, kiárusítását. 
HIGGYÉK EL, SOK MINDENRŐL TUDTUNK, DE AMIT ELÉNK TÁRTAK OLYAN MÉRTÉKBEN MEGDERMESZTETT, HOGY KÉPTELEN VOLTAM A FOTELBŐL FELÁLLNI.
A filmbejátszások után sírtam, mint egy taknyos gyerek.


Miért? Felcseperedésem alatt láttam nagyszüleim, szüleim ádáz munkáját és azt, hogy egy háború utáni, földig lerombolt országot a magyar társadalom felépített.
A szocialista eszmékre hivatkozva országunk politikai beállítottságát egypárt rendszerben képzelték, aminek megvoltak az ellenzői, mert korábbról hozzászoktak A GAZDAGOK KIVÁLTSÁGOS TITULUSA ÁLTALI ELŐNYÖKRE.
A kommunizmus eszméiben az elesett, szegény családból származóknak is esélyegyenlőséget biztosítottak. Egyszerű négy elemit végző szülők gyerekei is egyetemre mehettek, tanulhattak.

RÖVIDRE FOGVA A SZÓT, VALAHOL AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG MŰKÖDNI KEZDETT, DE A KOMMUNISTA PÁRTTAGOK, VEZÉREK EGYENLŐBBEK VOLTAK, KIVÁLTSÁGOT ÉLVEZTEK.
Ebben a felállásban jutottunk el 1990-ig. Országunk ipara, mezőgazdasága komoly eredményeket produkált, a nemzeti vagyon halmozódott. Ami gyengítést eredményezett, a szocialista tábor bővítésére, a szovjet hadipar fejlesztésére utalt pénzek. Az 1970-es évektől felvett hitelekkel sajnos nem országunk gazdaságát, fejlesztéseit finanszíroztuk, hanem tovább utaltuk a szovjet elvtársaknak.
A KGST-n belül abban az időben éppen olyan közösség részesei voltunk, mint ma AZ EURÓPAI UNIÓNAK. 
Az elkötelezettség akkor is ugyan úgy megvolt, mint ma.
MINDEN ESETBEN, 1990-TŐL FORDULT A KOCKA. A szovjetek kivonultak, amit lehetett ismét magukkal vittek. 
Létrejött Magyarországon a sok párt rendszer : MDF, SZDSZ, FIDESZ, KDNP, KISGAZDAPÁRT. Itt a kommunisták még nem villogtak, mert nem tudták lesz-e felelősségre vonás ? Az MSZP, már próbálkozott megerősödni. Országunk gazdaságát, a magyar nép vagyonát hagyták a nagytőkének befolyása alatt szétrabolni.

MINDEN ÉRTÉKET SZÉTLOPTAK. A NAGYON MENŐ GYÁRAKAT, MEZŐGAZDASÁGI, ÉLELMISZER IPARI JAVAKAT LEROMBOLTÁK.
A MAGYAR NÉPET RABSZOLGA SORSRA JUTTATTÁK. 

HIGGYÉK EL SZÁMVITELILEG NAGYOBB VESZTESSÉGET SZENVEDTÜNK EL, MINT A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ UTÁN.
1994-ben a magyar társadalom visszahozta Horn Gyulát (MSZP ), aki a privatizáció lebonyolításával olyan embert bízott meg, (SZDSZ), aki kettős állampolgárságának tett eleget, a nyugati tőkések kebelbarátjaként.
ORSZÁGUNK SORS MEGPECSÉTELŐDÖTT. 
Mára, Európa egyik szétlopott gyarmata lettünk. SEMMINK SINCSEN, csak a fennmaradt állami hitel törlesztés.
A Fidesz, menet közben az összes pártot bedarálta, 1998-2002 -ig, majd 2010-től máig kormányon uralkodik. A parlamenti kétharmaddal a köztársaságot felszámolták. A nép hatalmának zálogát véglegesen megszüntette a Fidesz, de már nem egyedül, a KDNP-vel karöltve.
Országunk eladósodásának mértéke GDP szerint 82%. Vagyonunk a béka segge alatt van, minden a nyugati hatalmak kezére lett játszva.

VALÓJÁBAN A BILI MOST FOG KIBORULNI TELJESEN, MERT A FIDESZ-KDNP A HATALMAT NEM AKARJA ÁTADNI. 
Az erősödő népharag nagyon kihat a 2022-es választásra, ezt érezve a Fidesz-KDNP mindent előkapar, akár 10 évvel korábbi ügyeket is. A mostani ellenzéki figurák olyan támadásnak vannak kitéve, amit idáig nem láttunk. MINDEN ESETRE ITT MERÜL FEL A KÉRDÉS, A HATALMAT URALÓ KORMÁNY MIÉRT CSAK MOST FEDI FEL BIZONYOS SZEMÉLYEKKEL TÁMASZTOTT VÁDJAIT? IDÁIG MIÉRT HALLGATTÁK EL AZ ELLENZÉKI PÁRTBAN ÜLLŐ SZEMÉLYEKRE RÓT KRITIKÁIKAT?
Kérek minden magyar állampolgárt, ha mocskolódásra lennének kíváncsiak nézzék az M1, valamint Tv2 adásaiban sugárzott híreket. Politológusi elemzések és alkotmányjogászi felvetések maguk bizonyítják, a Fidesz-KDNP évekkel korábban ismerte (megalapozott, vagy megalapozatlan ) vádjait, akkor MIÉRT HALLGATTÁK EL ??? SZEMET HUNYTAK ? TALÁN ŐK IS ÉRINTETTEK LEHETNEK? TÁMADÁS A LEGJOBB VÉDEKEZÉS CÍMSZÓ ALATT HÜLYÍTIK A TÁRSADALMAT?

TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAIM!
A nép szeme előtt lejátszott adok kapok elején járunk. Ez egy főpróba előtt zajló olvasópróba. A főpróba és 2022 áprilisában zajló végjátszma idejéig TEMÉRDEK ALJASSÁGRA KAPUNK VÁLASZT, CSAK A MAGYAROKNAK NEM SZABADNA "PATÓ PÁL" MÓDJÁN AZ ESEMÉNYEKET SZEMET HUNYVA HAGYNI.
MINDEN AMI RÁGALOM ÉS VÁD, CSAK AKKOR KERÜLHET A NAGY NYILVÁNOSSÁG ELÉ, HA A BÍRÓSÁG ÍTÉLETET MONDOTT. ELŐTTE KITERÍTETT SZENNYES NEM MÁS, MINT EGY HASZNÁLT ALSÓNADRÁG, VAGY BUGYI.
A TÁRSADALOM FELTÜZELÉSE, HECCELÉSE, RÁGALMAK ÁLTALI BEFOLYÁSOLÁSA BÜNTETENDŐ CSELEKMÉNYRE UTAL.

Nem szabadna a társadalomnak hagyni, hogy a Fidesz-KDNP és a liberális baloldal ocsmányságain át a nép egymás torkát harapdálja.
EZ NEM VEZET SEMMI JÓRA ! MINDENKI ELEMEZZE AZ ESEMÉNYEKET, AZOKAT REGISZTRÁLJA AZ AGYÁBAN ÉS MENJENEK EL SZAVAZNI.
AZ OVB-NEK KÖTELESSÉGE NEMZETKÖZI MEGFIGYELŐK BEVONÁSÁVAL A VÁLASZTÁS TISZTASÁGÁT BIZTOSÍTANI.
A pártok minden választási irodába küldjenek megfigyelőket. Ellenőrizzék az irodákban kiküldött választási névsort, a választási íveket számolják meg és azonosítsák a szavazók számával, plusz-mínusz 20 ívet hagyjanak tartalékba. Erre azért van szükség, mert valaki bemegy a fülkébe, a szavazó lapot zsebre teszi, egy kamu papírt dob a szavazó urnába. Az eredetit profi fénymásolón sokszorosítják, majd a párt saját tagjainak kiosztja, akik szavazni mennek. A bizottság asztalánál megkapják saját lapjaikat, amivel bemennek a fülkébe. Kabátjuk alól kiveszik a már beikszelt lapokat- elég 3 plusz - majd összehajtva az urnához lépnek és bedobják.
Ezért van fontossága reggel nyitáskor a szavazó lapok számát lajstromozni. Amennyiben egy helységben 1080 szavazó lehet, reggel nyitáskor ráhagyással nem lehet több lap, mint 1100.
Este a zárás után ismételt számoláskor a kiadott lapok száma, amennyivel durván több, akkor ott választás tisztaságát vizsgálni kell. Még valami. A szavazó helységek jegyzőkönyveinek adatai, az OVB-hez beérkező adatokkal egyezni kell. A központi adatfeldolgozást megfigyelőkkel kell ellenőrizni. Digitálisan beérkezett adatokért a továbbiakban az OVB felelős.
Legyen már végre egy szavazási VÉGEREDMÉNY HIHETŐ !
ÚGY LEGYEN !!!

Angyalok nem hazudnak, jeligével az író    

 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse