Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Csatlósokkal a háttérben

2022-12-13
Adminisztrátor
141
Túri Kovács Béla, látszat kisgazda, majd a CÖF. Csizmadia Lászlója ifj. Lomniczi Zoltánnal vezetésével, a Fidesz ifjúsági tagozatával, ORIGO és a Századvég szóképzőivel, az adófizetők pénzén fenntartott közszolgálati médiákon át, olyan hatalmi hátteret teremtettek a Fidesz-KDNP - nek, hogy képtelenség őket választás útján legyőzni.
Ellenzék ? Hazánkban olyan nem létezik . A Fidesz - KDNP amennyiben megsejtik, hogy valamiféle civil összefogásban, bármilyen beállítottságú pártalakítás is létrejöhet, oda embereiket azonnal beépítik és belülről kezdik a bomlasztást. Amennyiben nem járnak sikerrel, úgy a fő szervezőket kezdik a médiákon át lejáratni, ellenük hamis vádakat állítani. MILYEN LABILIS A MAGYAR SZAVAZÓ ? - "JA, NEM MOZOG A HARASZT, HA A SZÉL NEM FÚJJA " ! Valami átok ül a magyar társadalmon, mert majd minden esetben az alaptalan dolgoknak hisznek, de arra már nem veszik a fáradságot, hogy valamiről is meggyőződjenek és utána járjanak.
AZ UTOLSÓ VÁLASZTÁSKOR, LEJÁRT MANDÁTUMÚ EMBEREK, A MÚLT KOMMUNISTA MARADVÁNYAI ÚGY DÖNTÖTTEK, ÉLHARCOSKÉNT OLYAN EMBEREL INDULNAK, AKIBEN HISZ A TÁRSADALOM.
Teátrális demokrácia keretein belül, előválasztás során, feltehető nyerő személlyel indultak.
Kezdetekkor a jelölt úr, elfogadható programról beszélt, de valami idő során megváltozott. Olyan nemzetellenes butaságokat beszélt, hogy az addig hívők is elpártoltak az " összefogó" hatoktól.
Utólagos elemzésben derült fény, amerikai pénzek mozogtak a háttérben. NA DE ILYET ? Valami csoda útján elképzelhető, hogy a Fidesz-KDNP az ellenzéki vezért megkörnyékezte és arra inspirálta - mondjon butaságokat ? Lehet, hogy megbízást kapott, a liberális baloldal lejáratására ?
A választás alatt bűzlött - kinek dolgozhat, az ellenzék megbízottja ?

EGYÁLTALÁN, VALÓBAN VÁLASZTÁST AKARTAK NYERNI !
VALAMI AZT NEM TETTE MEGJÓSOLHATÓVÁ, DE MIUTÁN SAJÁT MAGA BEVALLÁSÁBAN MONDJA EL, AMERIKÁBÓL HÁNY MILLIÓ DOLLÁRT KAPTAK, AZ MÁR PISZIK BÜDÖS.
Hű a mindenit  ! Egy újabb lerágandó csont, amire a Fidesz-KDNP vezérek, szócsövek, azonnal kirohanás szerűen reagáltak - BEAVATKOZÁS A MAGYAR BELÜGYEKBE, TÖRVÉNYBE ÜTKÖZŐ VÁLASZTÁSI FINANSZÍROZÁS, STB. 
Kitűnő munkát végzett Márki - Zay Péter. Saját szakállára, csak úgy minden ellenszolgáltatás nélkül elhatározta,  kiteríti a szennyest ? EL TUDJÁK KÉPZELNI ÖNÖK, HOGY MÁRKI - ZAY EGY SZEMÉLYBEN MIND A KÉT POLITIKAI TÁBORNAK OLDALÁRA JÁTSZIK ? 
AZ EGÉSZ VÁLASZTÁSI BALHÉ, NEM CSAK EGY TÖKÉLETESEN ELŐRE MEGTERVEZETT NÉPHÜLYÍTÉS VOLT ?
Ahogyan a hónapok múlnak, egyre megerősödik a szavazókban : PISZOKUL MEGSZÍVATTAK !
AZ IS FELTÉTELEZHETŐ, A MAGYARORSZÁGI PÁRTOK MINDEGYIKE EGY CSÓNAKBAN EVEZ ?
AMI A TÁRSADALOM SZEME ELŐTT ZAJLIK, AZ 
VALÓBAN EGY MESTERKÉLTEN GERJESZTETT   -  ZAY !!!
Az elmúlt években, túlságosan sok nyitott téma maradt fenn, pld. egy 24 % on álló Jobbik, miként vált egy pillanat alatt semmissé ? Korábban, elsőként a SZOCDEM, majd az MDF, később az 500 millió adóssággal felszámolt SZDSZ, az alapított KDNP, a Független Kisgazdapárt,  MIÉP, és utólag a Jobbik került a Fidesz martalékává. 
Beépített emberek tették tönkre ezeket a pártokat. A Fidesz politikai padsoraiba átvándorolt egy két vezérrel magukhoz ragadták az alapító pártjuk nevéhez hasonló nevet, logót, alkotmányt, működési szabályzatot stb.

Így nullázták le a magyarországi összes ellenzéki pártot.
Napjainkban zajló Márki - Zay Páter ügy is csak egy, a sok közül, amit a Fidesz kitűnően leszervezett. 
MINDEN ESETRE, AMEDDIG AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉN MŰKÖDTETETT KÖZSZOLGÁLATI MÉDIA NEM KÖZÖLHETI HOGYAN ÁLL HAZÁNK SORSA, ADDIG REMÉNY SEM LESZ A VÁLTOZÁSRA. MILYEN A MAGYAR ? MINDEN AMIT A RÁDIÓKBAN HALL, VAGY A TV. -KEN ÁT SUGÁROZVA LÁT, MINDEN ELHISZ. 

BRAVÓ !
EZEN A MENTALITÁSON KELL MIHAMARABB VÁLTOZTATNI ÉS AKKOR LEHET, HOGY EGY KILÓ KENYÉR, EGY LITER ÉTOLAJ, AZ ÉLŐ SERTÉSHÚS ÁRAI OLCSÓBBAK LESZNEK ÉS A MAGYAR VALÓBAN BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉLHET MEG.

Isten, Haza, Család szentsége óvja Önöket, Bort, Búzát, Békességet kíván Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse