Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Cirkusz, fegyver, halál

2022-03-27
Adminisztrátor
228
CIRKUSZT A NÉPNEK !
Az elmúlt évek cirkuszi mutatványait, Afganisztánt elhagyó amerikai katonák jelentették.
Szíriában, relatív béke vette kezdetét. 
A világ rendjét meg kellett törni és így jött képbe a Covid-19,  NÉPIRTÁSRA ALKALMAS VÍRUS.
A vírus, nem váltotta be a hozzá fűzött elhalálozási reményeket, tehát a társadalmakat újabb izgalomba, megfélemlítésbe kellett tartani, hogy a világ uralmi gyakorlás első felvonásának eredményéből konzekvenciák vonhatóak legyenek.
Tovább haladva,  VILÁG PÉNZÜGYI SZEKTORA VÁLSÁGBA KERÜLT, a kapitalista túltermelés által felhalmozódott konzumra nem volt elég kereslet, TELÍTŐDÖTT A PIAC.
A tőzsdék árfolyamai instabilakká váltak, mély zuhanásait nehezen tudták kezelni, nem akarták, hogy 1929-es tőzsdekrach megismétlődjön. Kína nagy mennyiségű dollárt vásárolt fel, a valuta tőzsdei index Kína zsebére játszott. 
Milyen megállapodás lehet egy átmeneti megoldás?
HÁBORÚ ! Oroszország történelmi térképének visszaállítása, a nagy Szovjetunió területi adottsága általi védelmi zóna megtartása. Korábban ezt, egészen Ausztriáig láthattuk.
Előzményül. Mi eszkalálta idáig a fegyveres konfliktust ?  Amerikai hadászati eszközök Ukrajnába telepítése, NATO tagságot, Uniós tagságot Ukrajnának. Ezek együttesei arra utaltak, Oroszország fenyegetve érezhette magát. Putyin tárgyalásokat kezdeményezett, de süket fülekre találtak az indítványok.
Azt gondoljuk, mindenkinek ismert mondás : EGY ROSSZ SZOMSZÉD, ÖRÖK ÁTOK ! Putyin miniszterelnöknek más választása nem maradt HÁBORÚ !
Amerikaiak, franciák, németek valójában nyertesei ennek a háborúnak, mert az elfekvő fegyvereiket el tudják sütni és a fegyvergyártással ismét munkalehetőséget tudnak adni.
HALÁL ? Az ember csak egy játékszer. Több amerikai elnök mondása volt : KI AZ A NÉP ?
Most Magyarországon egy újabb cirkuszi mutatvány előtt vagyunk : VÁLASZTÁS.
Ez sem különb a többi eseménynél, EGYSZERŰEN NÉPHÜLYÍTÉS A KÖBÖN.
A Független Kisgazdapárt országos szavazói, akik még maguk sem tudják kire adják szavazatukat, elképzelhető, HOGY OTTHONRÓL FIGYELIK AZ ESEMÉNYEKET.
Mint láthatják, a kisgazdapart.com weboldal szavazati statisztikáját és eredményét töröltük, hogy senkinek az akaratát ne befolyásoljuk még avval is.
A CIRKUSZI MUTATVÁNYRA 2022. ÁPRILIS 3.-ÁN, A HELYSZÍNEN LEHET BELÉPŐT VENNI.
Minden esetre, ISTEN ÓVJA HAZÁNKAT! Azért Széchényi mondását tartsák szem előtt,aki igaz komolyabban fogalmazott, de a mai szlengben : MINDEN NÉP "AVVAL FŐZ,AMIT VÁLASZT MAGÁNAK",
a KASSZÁTÓL VALÓ TÁVOZÁS UTÁN, REKLAMÁCIÓT NEM FOGADUNK EL.
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a lajosmizsei kisgazdapárt. 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse