Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Célegyenesben az adok kapok

2021-08-31
Adminisztrátor
247

Mértéktartással, DE MONDJUNK VALAMIT!

Kóser babból és füstölt liba húsból lehet csak igazán jó sólet, mondja - Gyurcsány Ferenc. Neki már csak illene tudni, vagy hibádzik valami? Dobrev Klára receptje és az étel elkészítése,bizonyosan megfelel Ferenc elvárásának, de gondolatban fejében ott motoszkál
Debrecen és környéki libanevelők milliárdos adóssága.  Gyurcsány lelkét terhelőn a libától, eltávolodott, faramuci ízléssel ismét politikai porond szagát kóstolgatja.  
De mindehhez mit szól Soros György? Gyuri bácsi tanodájában kiképzett gyerekei veszekedése láttán, miért nem csap a "kölkei" közé ? Felmerülő vita : na de mégis, ki legyen a következő magyarországi választáson a soros?
Időszerű felmérés során mérvadó lehet, ki mennyit adakozott Gyuri bácsi alapítványába? Kérdés. Hogyan tovább, hogy minden a szőnyeg alatt maradjon?
Tudjátok mit? 
Magyarországnak ezidáig csak férfi vezetője, miniszterelnöke volt, most hogy minden kételyt sikeresen félretegyünk, - mondja a milliárdos mágnás, - a magyarok vezére legyen egy igazi sólet szakértő.
Elképzelhető, hogy külsősöknek semmi sem drága, de ma egy kiló fejtett bab 2500 Ft, a füstölt libacomb kilója 3800 Ft , ennek az összegnek láttán a magyar emberek gyomra összeszorul és mindezt NEM VESZI BE. Ez egy kicsit megnehezíti a dolgunkat, de túl tesszük magunkat, egy-két dollár milliárddal, amit majd későbbiekben- mindegy ki lesz a miniszterelnök, vagy nő - úgyis visszaadtok.
Minden esetre, azért kérdezzük meg a magyar társadalmat. Ugye Önök a "gulyást, pörköltet nokedlival", egy tejfölös uborka salátával megkísérve többre becsülnek, mint valami bélgáz termelő csumi kaját.
Hogy végérvényesen kerek legyen a macesz - magyarra fordítva - "kerek ez a zsemle, nem fér a kezembe, kétfelé kell vágni, úgy kell megpróbálni, HÁTHA BELEFÉRNE? Emésztési zavart okozó ételre a magyarnak már nincsen szüksége.
Magyarok! Maradjunk mi Isten , Haza, Család együttes járma alatt. Bort, Búzát, Békességet kívánunk minden józan gondolkodónak. Ez Magyarország !!!
 


 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse