Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Bűntudat árnyékában

2022-05-13
Adminisztrátor
302
Hitleri múlt, nyomja rá bélyegét Európára, Magyarországra.
1944 től máig, " bűn és bűnhődés" című történelmi fejezet kísérti a német és magyar társadalmat. Bosszú, vagy csak egyszerűen a tehetségek eltiprása lenne a cél?
Erre próbálunk választ keresni, mivel olyan két országról van szó, akik a zsidósággal szembehelyezkedtek, miközben éppen a német magyar zsidók adták a világ legnagyobbjait.
Tudományos és kulturális szinten bizonyított, a második világháború után, Amerikába kivándorolt milliárdos zsidó családok ismeretlen célul tűzték ki, hogy Hitler bűnei után "Németországát" és Szálasi bűnlajstroma utáni Magyarországot, Európában ellehetetlenítik.
Nagyon érdekes elméletet követve - " az elefántok lassan tanulnak, de nem felejtenek"  - napjaink Európai Uniójának uralmát bitorolva erősítették meg a liberális szárnyat, ami minden ami NEMZETI,  - el kell tiporni.
A második világháború után létrehozott Izrael állam sokakból ellentmondást váltott ki, de az amerikai milliárdos zsidók sorstársként elismerve a zsidó államot, nagyon komoly gazdasági segítséggel támogatják népüket.
Európában a vesztes német állam, rövid időn belül gazdasági nagyhatalommá fejlődött, párhuzamban a magyar agrárium nagyságrendi teljesítményével és két jó barát mai kapcsolatai, egyre erősebben hatnak Európára, akár az unióra nézve is.
Amerika pénzvilága lehetővé tette, hogy az uniós közösségben  megosztó szerepkőrt betöltők, intenzíven, hatékonyan tevékenykedjenek , de köztudatban, nyitott kérdések tömkelege lebeg az emberek szeme előtt,  pld.  AZ UTÓBBI NÉMET KANCELLÁR ASSZONY MEGDÖBBENTŐEN ROSSZ, EURÓPA ELLENES INTÉZKEDÉSEI, VALAMINT, A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÁLLAMFORMÁJÁNAK LIKVIDÁLÁSA. Kik lehetnek a megbízók ?
Magyarország esetében, éppen a néphatalmi gyakorlat megvonását illetően, milyen cél vezérelte, aki ilyesmire  képes ? 
Ami napjainkban történik, legyen az Ukrán, Orosz konfliktus, a szálak visszavezethetők az amerikai hatalmi hegemóniának megtartásához, amihez a zsidó pénzvilág is becsatlakozott és törekvésükben Európa felett hatalmat kívánnak maguk számára, mint azt, az amerikai államok összessége is teszi. 
Valami furcsaság azért lebeg a levegőben. Az a német és magyar társadalom, akik tehetségük, szorgalmuk által érték el a világ elismerését, egyik napról a másikra, miként lettek képesek 180 fokos fordulatot venni és saját nemzetük ellen intézkedéseket meghozni?
Netalán A KÉT NÉP VEZETŐI  ZSAROLÁS ÁLDOZATAI LETTEK ?
Ismerve a politika mocskosságát, feltehetően  - amennyiben nem jól muzsikáltok - van családotok, de holnaptól még sincsen? Ilyesmit már sokszor láttunk.
Európa komoly végjátszmát folytat. Az európai unió brüsszeli székházában ücsörgő hűbéresek szerepvállalásában célul tűzték ki, hogy a legkézzelfoghatóbb csapást a németekre és magyarokra az orosz energia hordozók megvonásával érhetik el.  Európa gazdaságát, magát az európai tagállamok lakosságát ZSAROLJÁK !
Milyen összefüggés látható a zsidóság bosszúján és az ukrán  orosz háború kirobbanása esetén ?
Az ukrán államelnök egy amerikai hűbéres, akinek az ukrán állam területe, népe, vagyona semmit nem jelent.
"KÉT LEGYET EGYCSAPÁSRA" ? Orosz gazdaság, Putyin elnök úr hatalmának gyengítése, párhuzamban az uniós tagállamok közötti feszültség keltés.
A német eu. nagyasszonynak és Orbán Viktornak határozott fellépésben kell állást foglalni az európai kontinens megvédése érdekében, amihez elkerülhetetlen az orosz kapcsolat. 
Tanulva a történelemből, láttunk csatákat elbukni, az energia hordozók hiánya miatt.
Európát nem kellene erre a sorsra juttatni. A pénzvilág  órái meg vannak számlálva, mivel a dollár és több nemzetközi valuta hamarosan elértéktelenedik.  A HATALMI ZSAROLÁS MEGSZŰNIK, A VILÁG FELLÉLEGEZHET.
Isten óvja a német és magyar népet !  CSAK MINDENT ÉSSZEL. NEM SZABAD ERŐBŐL DÖNTENI !

J.E.   
     

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse