Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Büntet a HÁZELNÖK

2018-12-14
Adminisztrátor
471
Magyarország parlamenti honatyáit érdemes lenne némi továbbképzésre Angliába, Ukrajnába, Romániába küldeni, hogy megismerjék, hogyan is néz ki a valódi "demokratikus ANYÁZÁS". Sajnos, mi magyarok túlságosan álságosan politizálunk, miközben az igazi hangok a kocsmákban fejezik ki a NÉPAKARATOT. Meglepetésnek semmi helye, mert a való világ begyűrűzött a magyar parlamentbe is. Sokan azt hiszik, a parlament egy felsőbb rendű intézmény, ahol "templomi apácák" gyülekezete ossza az észt és magukat úgy festik le :" MI VAGYUNK A FELSŐBBRENDŰ MEGVÁLTÓK, AKIK CSAK TIÉRTETEK DOLGOZUNK." Ez valójában nem igaz. Látszati, szini előadásokat mutatnak be, miközben a folyósokon, a parlamenti kávézóban, repkednek a LÓ NEMI SZERVEK, ÉS A SZEGÉNY ÉDESANYÁK VAGINÁI... Kövér László tegnapi idegállapota úgy megremegett, hogy feltételezhetően azonnal a FŐRABBIT KÉRDEZTE MEG, - olajat, vagy vizet öntsünk a tűzre? Hogy milyen válasz lesz a megoldás a NÉP ELÉGEDETLENSÉGRE, azt nem tudjuk, de hogy a Fidesz komplett vezérkara, milyen jogon CSŐCSELÉKEZI LE AZOKAT, AKIK KI ÁLLNAK AZ ALKOTMÁNYOS JOGUK MELLETT? Szélsőséges, Soros bérencek jelző is eléggé kényes FELVETÉS. Arról nem beszélve, a FIDESZES FIÚK MIÉRT FELEJTIK EL, AMIKOR 2006-BAN ÉPPEN ŐK RANDALÍROZTAK AZ UTCÁKON? Az akkor demokratikus volt? Miért sértődtek meg akkor "FECÓRA" amikor Ő, csak ugyan ezt tette, amit ma a FIDESZ-KDNP TESZ A MAGYAR NÉPPEL? Akkor ellenzékbe szarabb volt a helyzet, NEM DE? MÁRA NAGYOBB A MELLÉNY! Most hatalmon, MINDENT A HATALOMÉRT? VERJÜK A MAGYART? Itt nincs duma! A migráns kérdés mögé bebújva, minden kérdést az alá söpörve A MAGYAR BELÜGYI KÉRDÉSEKET EGYBEMOSVA POLITIZÁL A FIDESZ KORMÁNY.

NAGYON HIBÁS ELVEK MEZSGYÉJÉN JÁR A FIDESZ.

Itt már nem csak a " lóláb ami kilóg", hanem A MAGYAR TÁRSADALOM NYELVE IS. EZT A NEMZETET NEM LEHET TOVÁBB NYÚZNI! A Független Kisgazdapárt saját bőrén megtapasztalta a Fidesz "jó lelkűségét". Ezek a "fiatal narancsosok" akkor is agresszívan, liberális politikájukkal mutatták meg, hogyan kell saját maguk alá söpörni az : MDF-et,  KDNP-t, Kisgazdákat, MAGOSZ - t, Gazdaköröket és ezenfelül mindenkit. Sokakat teljesen lenulláztak, eltüntettek. Mára tiszta a kép.ISTEN NEM BOTTAL VER...! MOST EGYEDÜL MARADTAK ÉS AMIT FŐZTEK MEG KELL EGYÉK. EGY TÉNY, A NÉP NEM HÜLYE ÉS A "SVÁB KNÉDLIT" MOST TOLJÁK LE A TORKUKON. Hiba volt a magyar társadalmat ilyen mértékben kiszolgáltatni. A felelősség a FIDESZ-KDNP vállát nyomja, de a nép jóindulatú megmozdulásán át történő "tehermegosztást, A FIDESZ KARÁCSONYI SZABADSÁGOLTATÁSUKAT "VALAMILYEN  OKBÓL nem kívánják. A magyar nép jóindulatúan csak BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET AKART KÖSZÖNNI A PARLAMENT LAKÓINAK, AMIRE A VÁLASZ, GÁZ, GÁZ, GÁZ. Figyelmeztetőül!!! Ennek, pedig TÖRTÉNELMILEG nagyon rossz üzenete van. Barátságos kérdés : lesz idén békés karácsonya a MAGYAR TÁRSDALOMNAK? A Független kisgazdapárt a látottak ellenére Békés, Boldog, Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden Honfitársunknak. Ámen!

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse