Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Bukott politikusok menedékútvonala

2022-08-18
Adminisztrátor
206
Tisztelt Magyar Honfitársaink !
A Független Kisgazdapárt fennmaradó ereje - ami soha nem vész el - arra kéri a társadalmat, nagyon megfontoltan tartsanak demonstrációkat, mivel provokátorok soha nem alszanak.
A hatalomhoz tíz körömmel ragaszkodó pártok, kormányok, miniszterelnökök nem határolódnak el, hogy saját embereik közül (jó pénzért ) provokátorokat találjanak, bízzanak meg, hogy egy békés demonstrációból, erőszakos kimenetelű megmozdulást foganatosítsanak meg. A hatalmi propaganda azonnal szélsőséges erők megmozdulását sugározza, megtévesztve a társadalmat.
Augusztus 20.-i előrejelzésben a magyar gazdák demonstrációjára ne telepedjenek pártok, szélsőséges szervezetek, kormány oldali provokátorok, MERT A GAZDÁK VÉLEMÉNYÜKET FÜGGETLENÜL KÍVÁNJÁK A TÁRSADALOM FELÉ MEGOSZTANI.
Országunkban a bajok összetettek. A kormány folyamatosan az ukrán háborút emlegeti, miközben a jelenlegi problémák jóval korábbra nyúlnak vissza.
Gyurcsány KIMONDTA : elk@tuk ! Orbán Viktornak is ki kell állni a nemzet elé és tényszerűen kell magyarázatot adni, HOL RONTOTTUK EL !
A MAGYAR PARASZTSÁG JOGOS TÜNTETÉSÉT A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT CSAK TÁMOGATÁSÁRÓL TUDJA MEGERŐSÍTENI, MIVEL EGY TŐRŐL FAKADUNK !
ISMÉTELTEN KÉRJÜK ÖNÖKET SEMMILYEN RENDELLENESSÉGET NE TEGYENEK, NE ENGEDÉLYEZZENEK, A PROVOKÁTOROKAT BELÜGYI RENDÉSZETTEL TÁVOLÍTTASSÁK EL. 
HIDEG FEJJEL CÉLBA LEHET JUTNI !
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek az FKgP lajosmizsei szervezete és Engelmann József   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse