Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Összes látogató: 15795

Brutális egoizmussal a gátlástalanságig

2023-05-02
Adminisztrátor
124
Nagyon sajnálatos, hogy ismételten egy régi mondáshoz kell visszakanyarodni. Igen, de amikor már a pápa is felkapja a fejét, ott valóban "gáz" van. A római katolikus egyház feje az emberiséget jó útra kívánja terelni, de - a jelenünk esetén, már megint ott tartunk "keresd a pénzt és a nőt".
Gazdagság - egoizmus - hatalom - háború. 
Ezek a fogalmak már évezredekkel korábbi emberi szülemények, amin a XXI. századi ember sem akar változtatni. Ami világunk alakulását még rosszabb irányba taszította, lásd : európai unió, ahol az emancipáció kiugró magasságban dominánssá vált.
Ezt szintén, mind annyi minden torzulást "szabad világ Amerikájának " hozományaként könyvelhetjük el. Relatív európai nyugalmat megzavaró "női emancipáció" , a férfiak hatáskörében tartozó politikába, többségi helyet kapott.
Az elnyomásból felszabaduló gátlások rányomták bélyegüket az egoizmus fejlődésének alakulására.
NŐK, HÁBORÚZNI AKARNAK ! Olyan " férfinemű " megbízottat ruháznak fel fegyverekkel, aki eredendőségét nem meghazudtolva, fájdalomérzet mellőzésével, érdekből gyilkoltat.
2023. évre beállított " Cionista  bölcsek " jegyzőkönyvének időzített "bombája " visszafordíthatatlan. Bolygónk egynéhány  egoista nagyura, vállalását teljesítette. Végjátszmájukban kihangsúlyozott volt a női ösztön bevonása, mert tudták, evvel sorsdöntő csapást mérhetnek a közel 8 milliárdnyi földlakóra. A kiszemelt végrehajtókat éppen az európai unió soraiban találták ütőképesnek.
Köztudott,  a női nem adottságánál fogva VALAHOL A FÉRFINEM IRÁNYÍTÓJA. A TÖRTÉNELEM SORÁN VEZETTE HÁBORÚK VÉGKIMENETELÉT, SOK ESETBEN A NŐK TÉRNYERÉSÉN ÁT IRÁNYÍTOTTÁK - NYERTÉK MEG, VAGY VESZÍTETTÉK EL. 
Az érdekek felülkerekedése visszaigazoltan megjelenítetté vált,  az ÖSZTÖNÖK KIHASZNÁLÁSÁBAN. 
Egyszerű példával élve : DIVAT KATALÓGUSOK OLDALSZÁMÁBAN A NŐI RUHÁZAT, FRIZURÁK, MŰKÖRMÖK ÉS MŰ MELLEK, MAGÁN BORDÉLYOK, MÉRTÉKTELEN SZÁMADATBAN. SZABADELVŰSÉG ÁLTALI EGOIZMUS : NEKEM FÉRJ SEM KELL, HA GYEREKET AKAROK ELMEGYEK A GÉNBANKBA !  JELENÜNKBEN MINDEN TERMÉKÉVÉ VÁLT.
AZ IDÉZETT ÖSZTÖNÖS INTÉZKEDÉSEK SOROZATÁBAN -  FEGYVEREK SZÁLLÍTÁSÁN ÁT TÖRTÉNŐ GYILKOLÓ GÉPEZET ROSSZ KEZEKBE KERÜLÉSE, AZT BIZONYÍTJA, "NŐK, AKIK GYEREKSZÜLÉS ADOTTSÁGÁVAL MEGÁLDOTTAK, ÉPPEN EGY MÁSIK ORSZÁGBAN ÉLŐ SORSTÁRSAIK ÉS GYEREKEIK PUSZTULÁSÁRA FEGYVERSZÁLLÍTÁSBAN LÁTJÁK A BÉKE MEGSZÜLETÉSÉT ?
EGY TÉNY ! EBBEN A FELÁLLÁSBAN, ENNEK AZ EURÓPAI UNIÓNAK MEG KELL SZŰNNIE, UGYANIS EGY JOBB ÉRZÉSŰ TAGÁLLAM LAKÓI, NEM KÍVÁNNAK OLYAN TÁRSULÁSHOZ TARTOZNI, AKIK EMBEREK EZREINEK, - UKRÁNOKNAK, OROSZOKNAK  - ÉLETÉRE TÖRNEK.
A magyar politikusoknak mérlegelniük kell. VAGY A MOCSKOS KÉZHEZ RAGADT PÉNZÉRT MARADUNK AZ UNIÓ TAGJAKÉNT, VAGY EGY HÁBORÚT TÁMOGATÓ BANDA RÉSZESEI LESZÜNK.  TÖRTÉNELMI VISSZAPILLANTÁSBAN :
nekünk nem volt elégünk 150 év török uralomból, vagy a labancból ? Nem volt elég a rövid élet tartalmú hitleri megszállásból, vagy szovjet birodalom elszállásoltjaiból ? MOST MEG AZ ÁLSÁGOS, HAZUG UNIÓ GYARMATOSÍTÓINAK SZAROS PÉNZEIÉRT ELADJUK A LELKÜNKET, HAZÁNKAT, A JÖVŐ GENERÁCIÓINKAT ?
Látva a kialakult helyzetet, változás köteles lett hazánk sorsa. Jobb érzésű embereinknek kell a kormánykereket kezükbe venni. Az 1848-49 -es hőseink is vállalták, hogy a becsületük Isten áldotta kincs, amiért képesek voltak meghalni. Ezt kellene szemünk előtt tartani ! VAGY MI KISGAZDÁK, EZT SEM JÓL LÁTJUK ?
Isten, Haza, Család együttese képezi, az elidegeníthetetlen demokratikus alapokon létrehozott magyar köztársaságot. EZ LEBEGJEN MINDEN MAGYAR SZEME ELŐTT !!!
Bort, Búzát, Békességet kívánunk minden Honfitársunknak !     
 
 
 
   
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse