Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Brüsszeli szabadkőművesek zsarolása

2023-12-07
Adminisztrátor
69
Ursula "elvarázsolt kastélya" időközi meglepetéseket tartalmaz.
Szinte minden értelmes ember megállapíthatja, - Ursula von der Leyen "császárnő asszonyság" álláspontja mögött, az Ukrán  Eu. tagság sürgetése, közvetlen kapcsolatban lehet az USA Biden család ukrajnai vagyonával párhuzamban. 
MIRŐL SZÓL A FÁMA ?
Röviden az elmúlt évtizedek eseményeiről. Ukrajna miniszterelnökének, -Zelenszkijnek - megválasztása és a Biden család kapcsolata korábbra nyúlik vissza.  Zelenszkij színészi tehetségét Amerikában Joe Biden fedezte fel és azonnal tudta, ŐT kell Ukrajnában elnöknek megválasztatni, hogy Ukrajnában az amerikai, egyebekben közvetlen befolyását elérhesse.

Zelenszkij zsidó és ukrán állampolgársága teszi lehetővé, hogy amennyiben az amerikai terv véletlen nem sikerülne és Zelenszkijt háborús bűnösséggel vád alá helyeznék, ő izraeli állampolgársága miatt azonnal Izraelbe bevándorolhatna.  Joe Biden e-közben mosná kezeit, mintha semmiért nem lenne felelős.
Joe Biden folyamatosan nyomást gyakorolt Ursula von der Leyen-re, hogy amennyiben segítséget nyújt az Eu.-ba történő Ukrán csatlakozáshoz, avval nyitottá teszi a Biden család gazdasági tevékenységét az Eu.-ban. Továbblépve, ez által, a NATÓ Ukajnába települése is könnyebbséget élvezhetne.
HIHETETLEN SZABADKŐMŰVESI ELŐRELÁTÁST ÖVEZI URSULA VON DER LEYEN ÉS JOE BIDEN TERVEZETÉT.
Megjegyzésben ! Az Ukrán Orosz konfliktus háborús tevékenységig történő fejleménye, sem véletlenszerű. Nyolc millió orosz ajkú  kisebbség megszorongatásának elkövetésén át nyilvánvaló volt, hogy Zelenszkij provokálása Putyint háborúra készteti. Biden tervezete működni kezdett. E-közben szegény ukránokkal mi történik ? Valójában senkit nem érdekel.
Megjegyzésben ! Mi magyarországi kisgazdák, ezúton utasítjuk el Ukrajna Eu tagi felvételét, ugyanis avval hazánk mezőgazdaságát, élelmiszer stratégiánkat lehetetlenítenénk el.
A magyar parasztság által megtermelt élelmiszerek árai még jobban zsarolás tárgyává válnának. Hazánkban eleve az élelmiszer forgalmazás idegen országok kezében van, akiknek egy a lényeg, minél olcsóbban jussanak termékekhez. A magyar parasztság földönfutóvá válna.
HAZÁNK LAKOSSÁGÁNAK KUTYA KÖTELESSÉGE, HOGY NEMZETI ÖSSZEFOGÁSBAN, DEMONSTRÁCIÓK ÁLTAL TILTAKOZZON UKRAJNA EU. TAGSÁGÁNAK FELVÉTELE TÁRGYÁBAN.

FELSZÓLÍTJUK A MAGYAR KORMÁNYT, HOGY TEGYE LEHETŐVÉ  EZEKNEK A BÉKÉS ÚTON LÉTREJÖTT DEMONSTRÁCIÓKNAK MEGTARTÁSÁT. AMENNYIBEN ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SZINTÉN ELUTASÍTJA AZ UKRÁN EU-S CSATLAKOZÁST, ÖN ÉS KORMÁNYA VEZESSE A TÜNTETÉSEKET. ELLENZÉKI PÁRTOK (MI HAZÁNK MOZGALOM) KÖTELESSÉGE A NEMZETÜNK ÉLELMISZER STRATÉGIÁJÁNAK MEGVÉDÉSE. RAJTA !
ISTEN ÓVJA HAZÁNKAT !

  
  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse