Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Brüsszeli parlament a sátán uralmában

2021-11-13
Adminisztrátor
201
Féktelen dilettantizmus, vagy valóban  brüsszeli honatyák akarnak háborút Európában ?
A tagállamok sunyi lapítása és a szélső liberális baloldal munkálkodása mérhetetlen károkat okoz a kontinensnek.
Kisgazdák, mi valóban kerüljük a radikális szót és gyakorlati értelmű használatát, de ma kontinensük sorsa olyan fenyegetettségnek van kitéve, ami még a történelem során soha NEM TÖRTÉNT. Azt érezzük,nincs más kiút, mint felvállalni POLGÁRI ÖSSZEFOGÁSBAN, HATÁRAINK VÉDELMÉT.
Lengyelország határán felgyülemlett betolakodók nem akarják megérteni, amennyiben valóban politikai, vallási üldözöttek és személyüket dokumentumokkal igazolni tudják, jelentkeznek be a hivatalos határátkelőknél.
NEM EZ LENNE A NORMÁLIS ?
Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete értelemszerűen kiáll a törvénytisztelet mellett. Minden Európába belépni kívánót, aki - kizárólag "honfoglalás céljából", erőszakos módon, - semmilyen magát igazoló dokumentummal nem rendelkezik, KI KELL UTASÍTANI! Ez nem kívánhat magyarázatot.
Képtelenségnek tartjuk, hogy azokért a javakért, amiért több generációkon át őseink keményen megdolgoztak, valamint emberközeli, baráti kultúrát ránk hagytak, azt most kultúrájukban, vallásukban idegenek erőszakkal elvegyék.
A nyugati országok : Anglia, Franciaország, Portugália, Spanyolország, Németország gyarmatosításáért, valamint a Vatikán keresztes háborúiért, nehogy ma már megint a kelet-európai országok legyenek a kárvallottak !!! A fentiekben felsorolt országok korábbi erőszakos hatalomgyakorlásukban, amit idáig ezektől az emberektől elloptak, azt most fizessék vissza !!! MINKET KELET-EURÓPÁBAN, HAGYJANAK BÉKÉN ÉS MOST FEJEZZÉK BE AZ ELLENÜK FELHOZOTT VÁDAKAT.
Elég legyen egy újabb háború  előszeleinek fuvallatával. Liberálisok, szélsőséges baloldaliaknak / kommunistáknak) soha semmi sem volt drága az emésztő gödör tartalmának kavarása.
Most nem babra megy a játék, Európa léte forog kockán és ebben a magyarok sorsa is.
Felhívásban, nem kellene megvárni még lövések dördülnek. AZ EU PARLAMENTI ........, ÉBREDJENEK FEL, FINANSZÍROZZÁK MEG EURÓPA VÉDELMÉT. A betolakodók, amennyiben céljukat elérik, a végelszámolásnál ŐKET SEM FOGJÁK KÍMÉLNI. Fejek fognak hullani, legyen az fehér vagy fekete, keresztény vagy zsidó.
EZT NEM KELLENE MEGVÁRNI !
Isten Óvja Európát Magyarországot !
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse