Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

BRÜSSZEL, PARLAMENTI HAZUGSÁG GÉPEZETE

2023-06-14
Adminisztrátor
170
Konklúziók levonása után egyértelművé vállt - A MAGYAR NÉPNEK SEMMI KERESNI VALÓJA NINCSEN EBBEN A KÖZÖSSÉGBEN !
IGAZ, KORMÁNYUNKNAK KÉRDÉSÜNKET MÁR TÖBBSZÖR MEGISMÉTELTÜK, EZIDÁIG VÁLASZT NEM KAPTUNK - ÖNÖK KINEK DOLGOZNAK ??? 
INTÉZKEDÉSEIKKEL, KIT SZOLGÁLNAK ?
MIÉRT VOLT SZÜKSÉGES EZT A KÉRDÉST FELTENNI ?
ORBÁN VIKTOR ELNÖK ÚR A MAGYAROK "SAKKTÁBLÁJÁN" OLYAN SZABÁLYELLENES LÉPÉSEKKEL RUKKOL ELŐ, AMIT MÉG A NEMLÉTEZŐ MAGYAR ALKOTMÁNY SEM LÁT JÓ SZEMMEL, NEMHOGY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA.
AMI AZ UNIÓBAN TÖRTÉNIK, AZ LEGYEN AZ Ő BAJUK, DE LEGALÁBB ELVÁRNÁ A MAGYAR, HOGY SAJÁT KORMÁNYUNK IGAZAT MONDJON ÉS A VÁLASZTÓ NÉP ÁLTAL HELYZETBE HOZOTT NÉPÉRDEK KÉPVISELŐK, SAJÁT TÁRSADALMUKNAK - CSAK IS AZ IGAZAT !!! 
MINDENT ÖSSZEGEZVE, ENNEK A HAZUGSÁG GÉPEZETNEK, A JOBB ÉRZÉSŰ MAGYAR EMBER, NEM KÍVÁN RÉSZESE LENNI.

Jövő évi helyhatósági és EP. választás során, az angolt társadalom mintájának alapján, nekünk is meg kell tagadni a további csatlakozást. Emlékeztetőül! Politikai és társadalmi kijelentésekben hangzottak el - az angol gazdaság bebukik, társadalmi elégedetlenség lép fel, ZAVARGÁSOKBA TORKOLLIK A KILÉPÉS.
Ezt az állítást, a mai gazdasági felmérések cáfolják és érdekességből ,a társadalmi elégedetlenség sem alakult ki. MÁRA, AZ ANGOL NÉP BÜSZKE ARRA, HOGY FÜGGETLEN ORSZÁG LETTEK ÉS NEM A KORRUPT BRÜSSZELI INGYENÉLŐKNEK FIZETIK BE EURÓPAI NÉPEK KÖZÜL A LEGTÖBB ADÓT.
NYUGODTAN VEHETJÜK EZT A MINTÁT ÉS MI IS LEGYÜNK FÜGGETLENEK. EZT KELL JOGILAG A HELYÉRE TENNI.
A MINAP VOLT LÁTHATÓ A DUNA TV. MŰSORÁBAN HUSZTI PÉTER SZÍNMŰVÉSZ ÚR ÉLET PÁLYÁJÁNAK  ÖSSZEFOGLALÓJA, AMIT MAGA MONDOTT EL.
ENNEK AZ ÍRÁSNAK ÖSSZESSÉGÉRE ADOTT VÁLASZT, AMIBEN A KÖVETKEZŐ MONDANDÓ VOLT ÉRTHETŐ : A KÖZTÁRSASÁGOT SZABÁLYZÓ ALKOTMÁNY, CSAK EGYSZERŰEN, EMBER ÁLTAL KREÁLT JOGTUDÁLÉKOSSÁG, DE A VALÓDI ÉLETRE UTALÓ EGYMÁSMELLET ÉLÉS SZABÁLYAIT, MAGA A TÁRSADALOM ALKOTJA MEG SAJÁT SZÁMÁRA. NAGYON FONTOS MONDANDÓ, AMIT A LEGNAGYOBB MAGYAR, MAGA SZÉCHÉNYI ISTVÁN FOGALMAZOTT MEG : MINDEN TÁRSADALOM AZT ÉRDEMLI, AMILYEN HATALMAT A MAGA SZÁMÁRA VÁLASZT.
ITT AZ IDŐ, MOST VAGY SOHA ! EGYSZER LEGYÜNK MÁR VÉGRE SZABADOK ! ÉLJEN A MAGYAR FÜGGETLEN KÖZTÁRSASÁG !!!
megjegyzésben : a magyar már idáig is félrevezetett parasztságának nem kell félnie, hogy azt a mocskos Júdás pénzt nem kapják meg, - mint földjáradéki támogatást, - mivel amennyiben függetlenek leszünk, számunkra a magyar élelmiszer termékek forgalmazása is független körülmények között történik meg. SZABAD PIACI LEHETŐSÉG jóval nagyobb hasznot hoz a konyhára MINT A 75000 FT- / HEKTÁR.

Reménykedjünk, 2024 lesz hazánk valódi függetlenségének kikiáltási éve.
Isten áldja meg hazánkat, a MAGYAR NÉPET ! 
Ennek a népnek is joga van a : BORHOZ, BÚZÁHOZ, BÉKESSÉGHEZ !
ÉLJEN A MAGYAR FÜGGETLEN KÖZTÁRSASÁG !!!
j.e.
 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse