Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Bosszú vezérelte Fidesz ...

2021-09-22
Adminisztrátor
235
Bosszú vezérelte Fidesz-KDNP ismételten átgondolatlan cselekedetre vetemedett. Végérvényesen felszámoltatja a Független Kisgazdapártot, a vidéki parasztságot, megerősítetten helyeztetik a politika perifériájára.
Ki kell mondani - a magyar vidék igazi, hithű emberekből álló érdekvédelmi párt nélkül marad.
Sokan felvetették : de ott van Túri Kovács Béla. Sajnos, éppen Ő az, aki kisgazdapárt elárulását elindította.
A Fidesz-KDNP vezérkara, az Ő személyében találták meg azt a személyt, akinek a pénz és hatalom többet ért pártjánál, a vidéki parasztságnál. EZT VALAMIKOR ÁRULÓ JELZŐVEL LÁTTÁK EL, REMÉLEM MA SINCS MÁSKÉNT.
Tekintsük meg a 2022-es parlamenti választás lehetséges kimenetelét.
Napi szinten erősödő népharagot, a Fidesz-KDNP által ajánlott segélyek : nyugdíj prémium, fiatalok megsegítése ( adó elengedés ) stb. mára már nem kompenzálja, a szavahihetőség elvesztését, ami jóval nagyobb kártevő lett.
EGYET KI KELL JELENTENI : VÁLASZTÁSI FOGÁSOK PALETTÁJÁT AZ EMBEREK MÁR ISMERIK. A VÁLASZTÁST KÖVETŐEN A NYERT PÁRTOK EGYIKE SEM TARTOTTA BE ÍGÉRETEIT. Erről talán ennyi elég is, de a Független Kisgazdapárt éppen választás előtti végérvényes likvidálása mérhetetlen vesztességet hoz az Orbán kormánynak.
Evvel a tettükkel is bebizonyítják, maguknak a parasztság semmit sem jelent. Amit idáig tettek : a fiatal gazdákat kilóra megvették, szegény ifjú gazdák magukat úgy elkötelezték, hogy ameddig önök lesznek hatalmon, nincs kiút. DIKTÁTUM ALÁ TETTÉK FEJÜKET.
Egyet minden ember vegyen tudomásul - Tanú című film egyik híres mondását - egyszer mi is kérünk valamit.
A fiatal gazdák evvel a mondattal hamarosan találkozni fognak.
Egy élő példa. A léalma áráért a multik 15Ft/ kiló-ban fizetik. Evvel szemben a parasztság 30 Ft/ kiló árat tartanak megfelelőnek. NOS, JÖN A MEGVETT FIATAL GAZDA MEGKERESÉSE - tudod fiam, mi akkor adtunk valamit ( 60 milliót ), de most mi kérünk. A többségi 30 Ft árral szemben, ti adjátok oda az almát 20 Ft -ért. Evvel a többi parasztot is zsarolhatják. Így néz ki a politika? GUSZTUSTALAN !!!

Tisztelt Magyarok!
Országunk teljes körű politikai és gazdasági anarchia kárvallottja. Ebből hogyan mászunk ki, Isten tudja. Valami megváltásra lenne szükség, de ezekkel az álruhába bújtatott volt kommunista, liberális érzelműekkel ? A Fidesz-KDNP a valódi jobboldalt is tönkre tette, önös érdekeik miatt, most a Mi Hazánk Mozgalomban reménykednek. Ezt a politikai tömörülést, vezetőjével, aki a Tv-székház ostromát kezdeményezte hogyan fogadja a nép, nem tudni. Minden esetre, aki  Toroczkait ismeri, nehezen szavaz rá. Valami azt sugallja, mintha Túri Kovács Béla esete világlana ki a sorok közül.
Nem kívánok vészmadár lenni, de a Fidesznek csak addig lesz szüksége a Mi Hazánk Mozgalomra, amíg a választás le nem zajlik. Soraikból Toroczkait valami listás hellyel megfizetik, majd mint Túri Kovács Bélát partvonalon kívülre helyezik. Higgyék el, a Fidesz-KDNP minden munkásságát ismerjük, piszok érdekemberek gyülekezete.
Isten óvja Magyarországot, de lehet, hogy tőzsdei alapon országunk már nem is a magyaroké.

Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a lajosmizsei kisgazda szervezet és Engelmann József
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse