Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Bolygónk istene bizonyított

2022-02-21
Adminisztrátor
357
Az ember még nem, de a bolygónk istene már bizonyított.
A tomboló, extrém erősségű vihar, Észak- Európát és benne lakók idáigi vívmányait, a föld felszínével tette egyenlővé.
Ember emlékezet óta, ilyet még a legidősebbek sem láttak.
A bemutatott filmekből látott képsorok, félelmetesek. Ingatlanok százezrei semmisültek meg. Komoly derékátmérővel, fák ezreit borogatta a vihar az utcán álló gépkocsikra. Milliárdos károkat okozott az emberiségnek, párhuzamban a természetnek. Ami a legborzasztóbb, emberek évtizedes vérverejtékes munkájuk által megszerzett ingatlanjaik, lakásaik semmisültek meg pillanatok alatt. 
A vihar okozta jelenségben tucatnyi ember halt meg. 
Egyszerűen érthetetlen, hogy az extrém időjárási jelenségek egyre fokozódó erőssége ellenére sem tesz a politika értelmes, látványos gyorsaságú intézkedéseket.
Milyen VEZETŐSÉGE VAN EURÓPÁNAK ?

Semmitmondó szájtépők egyesülete domináns Európában, akik magatehetetlenül, egyszerű szemlélői állásfoglalást választottak. Egyszerűbb számukra, ha több ezer A4-es ívet telefirkálnak a férfi vagy női nemet szabályzó baromságokról, az ISTEN, HAZA, CSALÁD tagadásról, gyerekek identitásának megváltoztatásáról, MIT HOGY EURÓPA, EGYEBEKBEN  BOLYGÓNK LAKHATÓSÁGÁNAK TÁRGYKÖRÉBEN HOZNÁNAK MEG GYORS INTÉZKEDÉSEKET.
Valójában a brüsszeli, strassburgi GITTEGYLET úgy fest, kimondottan a 6-8 ezer eurós fizetésükért ücsörögnek, magas ívből beleszarva ami körülöttük történik.
Nem érdekli őket a tagállamok nyomora. Ami feltűnő, hogy a rosszat még jobban megfejeljék, RÁNK HOZTÁK A VILÁG TÖBBI NYOMORULTJÁT. 
Kemény szavakkal kell illetni, AZ EURÓPAI GYARMATOSÍTÓKAT.
EZEKET AZ ORSZÁGOKAT, AHONNAN AZ EMBEREK ELVÁNDOROLNAK, ÉPPEN A NYUGATI NAGYHATALMAK TETTÉK TÖNKRE. Kirabolták országaik javait és most Kelet-Európát szemelték ki a következő gyarmatuknak.
Látszatígéretekben a mocskos pénzüket fitogtatják és amikor egy TAGÁLLAM fejlődésére - (MUNKAHELYTEREMTÉSRE, IPARI LÉTESÍTMÉNYEKRE STB.)  -kell utalni, INKÁBB JÁTSZÓTEREKRE, ÓRIÁSI BAROMSÁGOKRA UTALNAK PÉNZT. 
Ami megmagyarázhatatlan , amikor Orbán Viktor Putyinnal tárgyal, annak kapcsán miért van a magyar társadalom felháborodva?  Önök szerint, amikor a szovjetek itt voltak, Önök gyakorolhatták vallásukat, vagy nem ?  Önök szerint, milyen megállapodás született az Európában állomásozó megszálló hadtestekre vonatkozóan? Az oroszok kivonultak : az NDK-ból, Lengyelországból, Csehszlovákiából, Magyarországból, Romániából, Bulgáriából, DE AZ AMERIKAI HADSEREG MIT KERES NYUGAT-NÉMETORSZÁG MEGSZÁLLÓJAKÉNT ,MÉG MINDIG OTT ???
Orbán Viktor miniszterelnöknek mérlegelnie kell. Nyugatról raboljanak ki, vagy nyissa meg az orosz kapukat és ismét nyerje el a magyar nép a létbiztonságát, UGYANIS A NYUGATI SZÁRNY ALIG KÉT ÉVTIZED ALATT BIZONYÍTOTT. SEMMIT MONDÓ RABLÓK !
Isten, Haza, Család a magyar társadalom védjegye. Úgy legyen !

Engelmann József     

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse