Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Bocsánat, magyarnak születtem

2017-12-14
Adminisztrátor
775
Relatív, mit jelent felsőbbrendűnek lenni. Átgázolni, megalázni más nyelvezetű népcsoportokat? Embertársaink születési helyét és későbbi életfeltételeinek  természeti adottságait erőszakkal eltulajdonítani? Egyszerűen ezernyi nyitott kérdés merül fel: kik is vagyunk egyáltalán? Minden földi halandónak megadatik, hogy ezen a bolygón tisztességben, békességben éljen, de nagyon kis létszámú embercsoportok az örökös nyugtalanságot, egymás elleni viszályt szítják, hogy annak keletkező hozamából profitálhassanak.
Az emberiségnek egy eklatáns példa: Magyarországon, Erdélyben, Felvidéken, és Bácska-Bánát területein kialakított falvakban, városokban élők nyelvhasználata többszínű volt és békében éltek az emberek egymással. Senki nem törekedett a másik embertársának rosszat tenni, éppen ellenkezője volt tapasztalható, SEGÍTETTÉK EGYMÁST.
Bizonyos köröknek a béke nem jövedelmező, tehát a jó közösségbe élő embereket össze kellett ugrasztani. Létrejött politikai, gazdasági erők közös megállapodásra jutottak, amiben egyértelműsítették:  feszültséget kell az emberek tudatába táplálni, ellenségessé kell őket tenni.
Mocskos munka, de sajnos pillanatnyilag működik és a haszonszerzők tábora egyre erősödik. Ennek végett kell vetni!

Próba szerencse. A népesség többségi akarata a tisztességes egymás mellett élést támogatja, akkor miért nem tudják a környező országok polgárai jogerőre emelni: EGYÜTT KÖNNYEBB !

 
KERGESSÜK EL AZT A KIS LÉTSZÁMÚ FESZÜLTSÉG KELTŐ  BRIGANTI , NÉPNYÚZÓ, GARNITÚRÁT. LEHETŐSÉG SZÁMUKRA, HOGY EGY KIVÁLASZTOTT KONTINENSEN, KIZÁRÓLAG EGYMÁST KIHASZNÁLVA ÉLJENEK,SZÍVJÁK EGYMÁS VÉRÉT!

Ott nagykanállal keverhetik a sz..t.
Bocsánat, hogy magyarnak születtem jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse