Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24826

Biztos munkahellyel a családépítésig

2017-11-19
Adminisztrátor
704
Tisztelt Magyar Ifjúság!

Tudni kell, a Független Kisgazdapárt soraiban már kenyerük javát elfogyasztók tevékenykednek, amiből a következtetés : nekünk nincs új a nap alatt! Lehet, hogy megvénültünk,de szellemi kapacitásunk friss. Miként és miből adódik  össze, hogy az öregség nem a meghülyüléssel van párhuzamban? A produktum, a telített agy, ami megélte a háborút, forradalmat, mocskos politikai figurák aljasságait, iskolákban és az életben megvívott egyéni csatákat, stb. Generációs probléma, hogy sokszor a fiatalok az öregek elmondásait nem hallgatják meg, mert,  -Te Tata, már nem abban a világban élsz, itt már semmi sem úgy van, mint a Ti korotokban.
Tisztelt Fiatalok!
Vannak extrém emberek, akik ténylegesen kicsit félremagyaráznak dolgokat, de a család öregjeinek többsége az unokáinak jót szeretne cselekedni. MI FÜGGETLEN KISGAZDÁK A JÓT KÖVETJÜK ÉS TANÁCSAINKAT HALLGASSÁTOK MAG!
A szakmaválasztás és a párválasztás az ember életében a legkritikusabb pillanat és ha ott nem jól döntünk, baj van. Életünket végigkíséri a jó, vagy a rossz. A megtörténteket nem lehet az ember fejéből, csak úgy, egyszerűen kitörölni. Ti is megöregedtek és unokáitoknak Ti is mesélni fogtok.

Most beszéljünk az írásunk lényegéről : a munkahelyről. Független Kisgazdák minden magyar állampolgárnak munkát biztosítunk. Új munkahelyeket teremtünk, a centralizált agyonszabályzott államigazgatást megreformáljuk, fiatal egyetemet végzetteknek szakágazatuknak megfelelően munkát biztosítunk, a szakmunkás képzés folyamatát lépcsőzetes tudásigényhez igazítjuk, ( egy burkolónak érteni kell az algebrához, matematikai alapfokhoz, de nincs szüksége a Római Joghoz ), tehát építő jellegű változással , jó példákkal lépünk a fiataljaink elé.
Kisgazdapárt célkitűzése, hogy az iskolai végzősök már előzetes kapcsolatban legyenek az ipar, munkaerőpiac szakvezetésével, az állami szektorra ugyanez értendő, tehát 2017-re előkészítetten kell tudni milyen szakmák igényelnek munkavállalót, tehát már az iskolákban tudhatja a diák, hol és mennyiért fog dolgozni. A bértáblázatokat nyilvánosságra kell hozni, hogy a kezdők tisztában legyenek mire is alapozhatják a családtervezést. Mi kisgazdák, tisztességes eljárásban, nyílt beszédben kívánjuk fiataljainkat az életre felkészíteni és politikai tapasztalatszerzésre is felhívjuk a figyelmüket, mert ma, mi hangzik el? - Én nem politizálok! Az elő kenyérár emelésnél nyíltan a következőeket mondja a nem politizáló: - a büdös életbe, már megint drágult a kenyér! Evvel a kinyilatkozással az állampolgár máris politizált, mert ellent mondott valakik áremelésére. Ez is politizálás!

Olvasóink!
A Független Kisgazdák Budapest, XVIII. kerületében 240 fős ifjúsági tagozatot regisztrálva működtünk. Munkánkat a belügyi szervek is elismerték. Egy igazi nagy családban, fiatalokkal együtt, az idősebb ember is fiatalodik és odaadó munkát nem kímélve szereti a gyerekeit.
Ezt szeretnénk kibővíteni és minden megyében, városban , falvakon legyenek ifjúsági kisgazda közösségek, akik tudatosan felkészülve indulnak az élet mezejére.Magyar tulajdonban lévő munkahelyeket kell teremteni !!! A magyar ifjúságnak joga van saját szülőföldjén élni, gyarapodni.

Éljenek, a mára középkorú gyerekeim és családjuk. Isten legyen veletek,

" Kisgizdák "  !!!  Puszi  mindenkinek, Lizike és Józsi bácsi.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse