Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

BIZTONSÁGOS ÁLLAM, EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁG

2017-09-21
Adminisztrátor
740
A Független Kisgazdák Magyarországhoz, a magyar néphez szóló hűségük, elkötelezettségük, az idegen hatalmak hűbéreseinek, - a liberális kommunista brigantiknak- nemtetszését váltotta ki. Mindent elkövettek, hogy a Független Kisgazdákat eltüntessék a politikai porondról. Kovács Béla elhurcolása egy a sok közül. Mi történt 1989-ben? Szinte percnyi pontosan lemásolták a múlt képét, annyi különbséggel, hogy a kisgazdák elleni paktumot, több párti egyeztetés után hirdették meg. Végrehajtó személyeket kerestek, akik által lassú munkán át 1992-től 2017-ig a kisgazdákat partvonalra helyezték. A hűbéres figurák precízen kiszolgálták megbízóikat, egyebekben elárulták népüket, meggyalázták "hazájukat". A párt szellemiségét teljesen lejáratták, vagyonunkat felélték, elherdálták. Mit szól ehhez a Vagyonügynökség és a Számvevőszék? A következő évek erre választ adnak.
Tisztelt Honfitársaink!
Pártunk 2017- ben ismételten újjá születik és minden erejével azon lesz,hogy népünknek bebizonyíthassa - Biztonságos Állam, Egészséges Magyarország elkötelezetteiként,  programunk nemzetmegmentő. 2018 áprilisában döntsék el a szavazók, SZÉNA VAGY SZALMA ??? A népnek kell dönteni! Történelmi visszatekintés szomorúságát taglalva.  Jézus vagy Barabás? Remélhetően a nép most okosabb lesz, mint azt kétezer évvel korábban tette.Egyenes kérdés! Politikai munkájuk által negatívan érintettek legyenek ismét a jövő prímásai?! Vagy jöjjön a Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt által képviselt Biztonságos Állam, Egészséges Magyarország. A magyar nép megérdemli végre, hogy tisztességes gerinces politikai erő álljon mögötte és együttes munkával oda emeljük Magyarországot és népét, ahol már régen helyt kellett volna kapnia. Szeressék Hazájukat !!! Anya és föld fogalmak nem véletlenszerűek. Egybeforrottan a hazát testesítik meg. Anyaföld- Magyarország!

Kisgazdapárt Lajosmizsei szervezete és
Engelmann József kíván Önöknek                Bort, Búzát, Békességet

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse