Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Bírósági végrehajtás alatt

2021-10-08
Adminisztrátor
367
Ezennel jelezzük a magyar társadalom felé : a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt -tal szemben, jogerős bírósági ítéletben,- pártunk teljes körű ügyintézése, felszámoló, - bírósági végrehajtó kezébe adta.
Tudomásunk szerint, 2021 október 01. én a bíróság, ismételt tárgyalást folytatott. Kimenetele: felszámolás.
Előzményekben, a bíróság jogerős ítéletben a párt korábbi "képviselőinek" Balogh Károly -nak, Hajdara Roland-nak jogosultságát megvonta, tehát a pártunknak jelenleg nincs elnöke, sem vezetősége. Minden jogkör, a végrehajtó kezében van.
EZEK A KÖVETKEZŐK :
- FKgP országos hivatalos honlapja
- FKgP logo, logoval ellátott zászló
- pártalkotmány , SZMSZ
- 1989 -től a 861 - es sorszámon bejegyzett alapító okirat
- Számvevőszék jogerőre emelt ítéletébeni követelések.
A Független Kisgazdapártban folytatott - Hegedüs Péter, elnök, Tóth István, főtitkár kétszemélyes országos vezetősége - számviteli törvénysértések, hanyag vagyonkezelés, okirat hamisítás, számlák nélküli főkönyv vezetés, bérjárulékok nem teljesítése, közüzemi számlák nem megfizetése, a párt nevével való visszaélések stb. EZEKRE A TÖRVÉNYSÉRTÉSEKRE a Számvevőszéket és a Legfőbb Ügyészséget értesítettük.
Válaszok : Kovács Árpád az akkori számvevőszéki elnök - ne akarjanak kioktatni, mikor kell egy pártot ellenőrizni.
Mindennek ellenére,Kovács Árpád valami svindli által engedélyezte Hegedüs Péternek, hogy igaz minden számlacsatolás nélkül 5 évre visszamenően,  egy dátum alatt nyújtson be elszámolási beszámolót. Képzeljék Kovács Árpád ezt befogadta. Tudni kell, a pártnak Belgrád rkp. székházát Hegedüs 1 milliárd 325 millióért eladta. A megtett vizsgálati kérelmünk benyújtásának időpontjában a kasszában még 710 milló volt, amit egy 53 I & S Kft. vel közösen bankba  helyeztek el és kamataikat havi felvétellel megosztották. MAI NAPIG KÉRDÉSES, KIK ÁLLTAK EZEK MÖGÖTT ?
Kovács Árpád amennyiben az ügyészséggel vizsgálatot kezdeményeztetett volna, a kisgazdapárt a mai napig országunk vidékét lenne hivatott képviselni.
Legfőbb Ügyészség válasza : amennyiben még egy levelet küldenek az FKgP ügyben, olvasatlanul a papírkosárba dobom. Ennek az úrnak a nevét csak akkor fedjük fel, ha éppen szükséges.
Ezeket az előzményeket azért írtuk meg, hogy mindenki értse, miért és hogyan tüntették el a Kisgazdapártot. 
Ami viszont ÓRIÁSI MEGLEPETÉST OKOZOTT, nevem alatt írott anyag, valami módon az Kisgazdapárt "országos" oldalán, - mint hivatalos oldal .- megjelent, az engedélyem nélkül. Ennek az írásnak kelte a kisgazdapart. com lajosmizsei kisgazdák lapjáról eltűnt. A cikk megvan, tehát származási helye bizonyított és csatolva megfogalmazott  : minden jogot fenntartunk.
Ismert körülmények arra utalnak, amikor még Hajdara Roland volt elnöknek bejegyezve, Ő készíttetett egy weboldalt, amit az országosan a párt hivatalos lapjának jelenített meg.
Ez ma valószínű nem az Ő tulajdonában van, MIVEL EZEN A LAPON, KIZÁRÓLAG AZ ÉN CIKKEMEN KÍVÜL A MI HAZÁNK MOZGALOM JELENÍT MEG ANYAGOKAT.
Egy biztos, Hajdara Roland a Mi Hazán Mozgalom Nógrád - megyei egyik választó körzetének képviselő jelöltje. Evvel semmi gond nincsen. Ami elgondolkodtat, ha a bírósági végrehajtó kezében van a Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt minden intézkedési jogköre, hogyan kerül a Hajdara Roland féle weboldal a Mi Hazánk Mozgalom politikai megjelenítésére.
Remélhetően nem valami Jobbikos ügyre hasonlóan alakul a Mi Hazánk Mozgalom tevékenysége, amikor Balogh Károly volt elnök, pénzért, juttatásért akarta visszaléptetni a kisgazda jelölteket?
Ami szintén megérdemel egy szót. Hol van a végrehajtó, vagy Magyarországon mindent az érdekek irányítanak? 
Többször megfogalmaztuk : Torczkai László által vezetett Mi Hazánk Mozgalom, csak addig "életbiztosítás", ameddig a Fidesz-KDNP 2022-ben nem nyer. Dúró Dóra és Novák Előd valóban hithű magyarok és ezért a hazáért dolgoznak,de nehogy a Kisgazdapárt sorsára jussanak. Emlékeztetőül: Torgyán József kijelentésére - Orbán fejére én tettem fel a koronát. Négy év múlva - igaz én tettem fel a koronát, de most le is veszem. EZ NEKI NEM SIKERÜLT, de a kisgazdapártot lenulláztatni a Fidesszel, igen!!!
Isten óvja Magyarországot! Bort, Búzát, Békességet kívánnak Önöknek lajosmizsei kisgazdák és Engelmann József     

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse