Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Biblia, Talmud, Korán ...

2019-01-04
Adminisztrátor
411
Hihetetlen gyorsasággal megváltozott technikai világunkat az emberi hitt nem kellő tempóban követte, ami által több százmillió ember piszok ellentmondásba keveredett. A földünk népessége belebonyolódott a POLITIKAI ÉS VALLÁSI HATALMAK hálózatába, aminek útvonala a kizárólagos HATALOM GYAKORLÁSBAN VÉGZŐDIK.
Közös megállapodásban:  amikor a politika a népnek kedvez, akkor gyengül a vallás, amikor a politika szegényít, akkor a vallás erősödik. A világhatalmi figurák úgy játszanak a NÉPPEL, "mint macska az egérrel". Ami fájdalmas? Még ma is meg tudják csinálni! NEM KELLENE AZ EMBERISÉGNEK VÉGRE ELGONDOLKODNI? NEM JOBB LENNE, ha lefekvéskor elmondanánk egy világ népeire egyformán érvényben lévő fohászt, ami úgy hangzik, " én Istenem, jó Istenem, becsukódik már a szemem, de a Tied nyitva atyám ...  A reggeli ébredésünkkor pedig csak egy rövid mondatot kellene mondanunk, - köszönöm Isten,hogy családomnak és nekem, még egy napot adtál!
Az emberi agytekervények fejlődése "technikailag túlnőtte" a bolygónk több százmilliós alaptörvényeit és esztelenül szembefordult azokkal. Körülöttünk már minden OKOS, csak mi maradtunk le, hogy megértsük: a természeti erők hatalmasabbak. Az ember csak egy kicsi "légypiszok a falon", de ERŐLKÖDIK! Az USA légtrében 12 ezer légi forgalom bonyolódik naponta, a világ többi kontinense felett még több ezer, akkor mit akarunk TÚLÉLNI? AZ EMBERISÉG PUSZTULÁSA NAPIRENDEN VAN. A politikusok mókuskereke, csak a pillanatnyi jólétükre koncentráltan forog, saját érdekeik szerint. A nép valódi teendője: ÚTILAPUT A TALPUKRA! De, hogy a BIBLIA, TALMUD, KORÁN NEM TANÍTÓAN LÉP FEL ÉS FIGYELMEZTETŐ OKTATÁSSAL FORMÁLJA AZ AMÚGY IS "TÚLKVALIFIKÁLTNAK" TARTOTT  EMBERI TUDATOT, az már nagy hiba. Nagyon tragikus vég felé közeledünk. A vallások harca nagyobb embervesztességeket okozott idáig, mint a háborúk. MÁRA, EGY KÉRDÉS MARADT, - HARCOLUNK ÉS MIND ELVESZÜNK, VAGY EGY ISTENBEN VALÓ HITNEK KELL URALKODNI, AMIRE A VALLÁSOKNAK KELL IGENT MONDANI. A VALLÁSOK "FORRADALMA" EGYEBEKBEN AZ EMBERISÉG "FORRADALMA" IS. ÍGY ELÉRHETŐ LENNE A VILÁGBÉKE. DE ITT VAN MÉG A GLOBÁLIS TERMÉSZETI PROBLÉMA, amit csak békében összefogással lehet megoldani. Az okoskodó tudományt gyeplővel kell vissza fogni és valamilyen megoldásban, be kell lépnünk a múlt,  XIX.- XX. század kapuján. Az ember túlélése érdekében, ennyi gesztust igazán megérdemel ez a bolygó. "Ő" adott otthont az élővilágnak: növénynek, állatnak, embernek, tehát BECSÜLJÜK MEG. ÁLLÍTÁSUNK SZERINT, NAGYON KEMÉNY INTÉZKEDÉSEKKEL, JÓZAN EMBERI GONDOLKODÁSSAL, MÉG MENTHETŐ LENNE A JÖVŐNK. EHHEZ ÉRTELMILEG FEL KELL NŐNI. Elég a sok okos kütyürüből, MI LEGYÜNK VÉGRE OKOSAK. Ami rettentően fontos lenne, a világ egyházi VEZETÉSÉT LE KELL ÜLTESSÜK EGY ASZTALHOZ ÉS ADDIG NINCS FELÁLLÁS,AMÍG A BOLYGÓNK PROBLÉMÁJÁRA NINCS MEG A KÖZÖS, VÉGÉRVÉNYŰ MEGOLDÁS. Végezetül, így elmondhatják a vallási vezetők: mi mentettük meg a bolygónkat, mi mentettük meg az emberiséget.

Higgyék el evvel szereznének valódi tekintélyt, NEM AZ ERŐSZAKKAL. Egy Isten óvja mindannyiukat!
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Ezúton kérjük Önöket, kattintsanak a mai politikai események tárhelyére, továbbá a nyitó oldalra. Az írt cikk így lesz egységben. kisgazdapart.com

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse