Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Beszéljünk egy valódi rendszerváltásról

2023-01-30
Adminisztrátor
170
MAGYAR KÖZTÁRSASÁGNAK TÖRLÉSE MIATT, ÉRDEMLEGES JOGHATÁLYOS ALKOTMÁNYUNK NINCSEN. MIÉRT SZÜKSÉGES ERRŐL EMLÍTÉST TENNI ?
AZ ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ-KDNP PARLAMENTI KÉTHARMADA, POLITIKAI GÉPEZETE, NÉPSZAVAZÁS KIÍRÁSA MEGKERÜLÉSÉVEL HAZÁNKAT EGYSZERŰEN MAGYARORSZÁG NÉVEN KFT. SZINTJÉN JEGYEZTETTE BE A NEMZETKÖZI PÉNZVILÁG MARTALÉKAKÉNT.
MAGYAR NÉP EZÁLTAL ELVESZÍTETTE AZON POLGÁRI JOGKÖRÉT, AMI HAZÁNK ÖNRENDELKEZÉSÉT, TELJES HATÁLYBAN PÁRT KATEGÓRIÁBA, EGYSZEMÉLYES DIKTÁTORI STÁTUSZBA HELYEZTE. ( ANTAL JÓZSEF, HORN GYULA, TORGYÁN JÓZSEF, CSURKA ISTVÁN, SZDSZ, GYURCSÁNY FERENC, STB. )
VÉLETLENEK NINCSENEK. A SZOCIALIZMUS SZEMÉLYI ÁLLOMÁNYÁNAK MARADVÁNYAI TÍZ KÖRÖMMEL RAGASZKODNAK A HATALOMHOZ, MIVEL NÉMI JOGFOLYTONOSSÁGGAL KOMOLY VAGYONI LEHETŐSÉG NYÍLT MEG SZÁMUKRA. NEM ELÉG, HOGY HAZÁNK 90%-BAN ELVESZÍTETTE JAVAIT, DE AZ IDÉZŐJELES RENDSZERVÁLTÁS ÓTA AZ ÁLLAMADÓSSÁGUNK 470 MILLIÁRD DOLLÁRRA RÚG, AMI BIZONYOSAN MÁRA JÓVAL TÖBB. 

TÉRJÜNK A TÁRGYRA !
VALÓDI RENDSZERVÁLTÁS KIVITELEZÉSE, AZ ALULRÓL JÖVŐ NÉPAKARAT BETELJESÜLÉSÉN ÁT VALÓSÍTHATÓ MEG.
2024-BEN HAZÁNK SZAVAZÓINAK ISMÉT AZ URNÁKHOZ KELL LÉPNIÜK. MÉG MIELŐTT DÖNTÉST HOZNÁNAK, ÉRTÉKELJÉK AZ ELMÚLT 32 ÉVBEN TÖRTÉNTEKET
.
2024 - BEN TARTJUK MEG A HELYHATÓSÁGI, VALAMINT AZ EU. KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSÁT.
A PÁRTOK ELNÖKI HEGEMÓNIÁJÁT, A DIKTÁTORI HATALMUKAT KIZÁRÓLAGOSAN 
FÜGGETLEN KÉPVISELŐ JELÖLTEK ÁLLÍTÁSÁVAL LEHET SEMLEGESÍTENI.
HELYI LAKOSSÁGÚ FÜGGETLEN JELÖLTEK, NEM TARTOZNAK A PÁRTKATONÁK DIKTÁTUMÁNAK JÁRMÁBAN, TEHÁT MEGVÁLASZTÁSUK ESETÉN VALÓBAN A HELYI KÖRZETÜK ÜGYÉÉRT DOLGOZHATNAK.
EZ TERMÉSZETESEN A POLGÁRMESTER JELÖLTEKRE IS VONATKOZIK. AMENNYIBEN A HELYI VÁLASZTÓK ÚGY DÖNTENEK, HOGY MAGUKNAK OLYAN EMBERT VÁLASZTANAK, AKI ŐKET MAXIMÁLISAN KISZOLGÁLJÁK, AKKOR ÉRHETŐ EL, HOGY AZ ÖNKORMÁNYZATOK TÖBBSÉGI AKARATA TELJESÜLJÖN.
AZ EU. VÁLASZTÁS MENETRENDJÉBEN UGYAN ENNEK KELL ÉRVÉNYT KAPNIA. OTT IS A FÜGGETLEN JELÖLTEKRE KELL VOKSOLNI. A BRÜSSZELI ELMÉJÜKBEN KÁROSULTAKAT, A FÜGGETLENEK TUDNÁK HELYRE BILLENTENI, FŐLEG HA TÖBBSÉGBE KERÜLNÉNEK. A VILÁG HETEDIK CSODÁJA LENNE, HA EZT A MÓDSZERT AZ EURÓPAI NÉPEK IS MEGSZÍVLELNÉK ÉS ILYEN MÓDON SZÉT LEHETNE BOMBÁZNI A KORRUPTAK FÉSZKÉT.
MI KISGAZDÁK, BE KELL VALLJUK, A TORGYÁNI KISGAZDAPÁRT DIKTATÚRÁJÁBÓL LEVONTUK A KONZEKVENCIÁT ÉS A FÜGGETLENEK SORÁBAN JELÖLTETJÜK MAGUNKAT. SZÍVBŐL KÍVÁNJUK, VEGYÉK POZITÍVAN EZT A KEZDEMÉNYEZÉST ÉS MAGYARORSZÁG ÖSSZES SZAVAZÓ KÖRZETÉBEN ÁLLÍTSANAK PÁRTFÜGGETLEN JELÖLTEKET. A JELÖLTEKET ALÁÍRÁS GYŰJTÉSKOR TÁMOGASSÁK. AZ URNÁKNÁL SZAVAZATUKKAL A FÜGGETLEN JELÖLTEKET TÁMOGASSÁK ÉS JUTTASSÁK ÉRVÉNYRE, SAJÁT ELIDEGENÍTHETETLEN  - A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ ALANYI JOGUKAT.
ISTEN ÓVJA A MAGYAR NÉPET !

Magyarország elkötelezett állampolgára Engelmann József     

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse