Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Beoltottak ellenségei lennének a beoltatlanoknak

2021-07-30
Adminisztrátor
277
Egyszerűen értelmezhetetlen, hogyan jön bárki is ahhoz, hogy a nemzetünk RÉSZÉT oltás beadásának megítélése után, jelzőkkel illesse?  Amennyiben alapos vizsgálatot teszünk, érdemes átgondolni. Azoknak a szegény embereknek, akiknek csak éppen kenyérre van pénzük és a falu határát soha nem hagyták el, azok lennének a környezetünk és egészségi állapotunkért a felelősök?
Kik hurcolják a világban legintenzívebben a fertőző betegségeket? Akik nem tudnak a pénzükkel mit kezdeni. Azoknak semmi sem drága. Egy kávé Londonban és repüljünk vissza Budapestre. Na, ezek az emberek kértek ismét mielőbb védőoltást, mert ezeknek a  seggük viszked a legjobban és egy percre sem tudnak nyugton, itthon maradni.
A repülő által kibocsátott káros anyag, a Covid-19 ezeket hidegen hagyja, csak a mának élnek. Tudják nagyon jól rossz amit tesznek, de ki a szart érdekel jeligével élik életüket. "Nos, Covid-19 mit szólsz mindehhez ? Ki a bűnös ?" Aki oltás nélkül tudatosan éli világát, vagy azok a beoltottak, akik egyenlőre nem kimutathatóan hordozok is lehetnek. Akkor, ki, kire mutogathat ?
Álláspontom szerint, Isten úgy lerendezi az emberiséget, hogy a Covid-19 enyhe "hőemelkedésnek" számít, azután, ami be fog következni. KÉPTELENSÉG TERMELNI ! Nincsenek növényt beporzó bogarak, méhek. Emlékeztetőül. 100 kilométer autózás után a szélvédőt le kellett takarítani. Ma ? Egykét darázs szédeleg a levegőben. A fecskéknek nincsen ennivaló, száz ezrivel pusztulnak. Földfelületre sugárzó napsütés uv. hatása, a földfelszínét szétégeti, minden élő mikrobát, jóindulatú baktériumot kiöl. Ezért van az, hogy a felhőszakadások esetén a csapadék a föld felszínén marad és áradásokat, földcsuszamlásokat okoz.
Bevallom, 30 éve a természetben élek, de ilyen gyors időjárási romlást nem láttam, mint az elmúlt pár évben.
Kertünkben, mindannak ellenére, hogy naponta öntözünk, azt tapasztaltam meg, a felső rétegen elszalad a víz, nem szivárog át a talajon. Intenzív esetben max. 10 centit hatol be, de alatta csont száraz minden. Képtelenségnek tartom, hogy a talajvíz hiányát egyáltalán a közeljövőben pótolni lehet.
A napsütés intenzitásából fakadó hőmérséklet közvetlen a föld felszínén a napokban elérte a 62 fokot. Lassan tojást lehet a homokban sütni. Hogyan TERMELJÜNK ? Az emberek meg sem értik, milyen borzalom elé néznek. A SZAR MÁR ITT VAN, CSAK EGY KÉT ÉV KELL MÉG ÉS BEVÉGEZTÜK. EZ NEM VICC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse