Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Bajorország, Ausztria, Svájc

2020-01-14
Adminisztrátor
527
A jövő generációikat a keresztényi szellemben nevelték, a családokat egybetartva, megvoltak a feladatok, amiben az együtt lakó nagyszülők, szülők, gyerekek tiszteletben, szeretetben éltek. Az idősek intő szavai eleve a család egybe tartásáért volt felelős, oltalomként tanították.
Ezekben az országokban a falusi, kisvárosi életvitel határozta meg a személyek lelki beállítottságát, felelősségérzettel párosulva a család szó fogalmának betartásához. Évszázadokon át gyakorolt tradicionális szakmákat olyan magas szinten művelték, hogy vezető hatalmai lettek Európának. Ezeknek az országoknak a politikusi klientúrái rájöttek arra, hogy országuk ipari tevékenységét össze kell kapcsolni a családi kisvállalkozásokkal és azokat kell fejleszteni, támogatni, ami által időt, pénzt, energiát spórolhatnak mag.Ez a képlet, bevált.

Svájc területi adottsága miatt a vegyipart, óra gyártást, a banki szférát fejlesztette, bajorok az autóipart, nehézipart mezőgazdaságot, míg az osztrákok a turizmust és kisebb ipari szakágakat fejlesztettek, támogattak. Ezeknek a politikai húzásoknak jótékony hatásai eljuttatta ezeket az országokat, hogy elmondhatják magukról : megélhetési stabilitást adtunk az országaink lakosságának.
Mára kialakult helyzet viszont ellentmond a múltnak, mivel a liberalizmus erősödése ott rombol, ahol csak tud. Több százéves tradíciókat szétveri, a családokat gyengíti és a nemzeti tudatot kiveri a fejekből. A vallásokat gyakorlókat szembehelyezi egymással, idegen kultúrákat telepít ezekbe az országokba, amikkel megosztanak.
A magyar társadalom előtt él ma ez a nem követendő példa, tehát ne kövessük a sátán hatalmát, maradjunk kicsik, élhetőn jó megítélésben, hű magyarok. A liberalizmus egyenlő az anarchiával, ehhez kapcsolódó ateizmussal ami a sátánt szolgálja.
Ennek kapujában állunk. NE LÉPJÜNK BE !!!
A magyar katolikus egyház egy helyben járásával teret veszített, tehát a felelősség nem kicsi. A Független Kisgazdapárt javasolja :
maradjuk meg magyarnak, higgyünk önmagukban, Istenben, Hazában , Családunkban, így kevésbé érhet baj.

Üdvözlettel Engelmann József lajosmizsei kisgazda.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse