Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Babérjaitokon ülve

2022-08-14
Adminisztrátor
210
Szomorúan kell tudomásul venni, az EMBERISÉG, SAJÁT MAGA SÍRÁSÓJA. 
Európát társadalmi rendszertől függetlenül, folyamatosan egynéhány ember irányítja, egyebekben hatalmat gyakorol. 
Népességek történelmi eseményei az idők során különbözően alakultak, ami viszont egységesen azonos, AZ IRÁNYÍTÓIK FELELŐSSÉGE. 
Ami erősen gyanú tárgyát képezi, valójában kik is lehetnek vezetők : miniszterelnökök, kancellárok, köztársasági elnökök és nem utolsósorban államigazgatási alkalmazottak ?
Mit közismert, "NYERTESEK" ALKOTNAK KORMÁNYT, de oda, csak olyan alattvalók kerülhetnek, akik hűbérességükről már korábban tanúbizonyságot tettek. MAGYAR KOCSMAI NYELVEN - SEGGNYALÓK !
Évszázadokon át ez a tendencia jogfolytonosságot élvez, aminek egyszer véget kell vetni. Itt lépne életbe, A TÁRSADALOMNAK MAGÁNAK KELL A BABÉROKKAL RENDELKEZNIÜK.
Nyilvánvalóan, ennek a rendszernek is alapot kell biztosítani, éppen ezért a társadalomnak kell kezdeményezni a gyökeres változást.
VALAMI ÚJTÓL MINDENKI VISZOLYOG, DE PRÓBA NÉLKÜL NEM LÉTEZIK REFORM !
NAGYON IDŐSZERŰ LENNE, HA ÉPPEN A XXI. SZÁZADI EMBER LÉPNÉ MEG ELSŐNEK A NÉPAKARAT LEGFELSŐBB SZINTJÉT ÉS VÉGRE "BENŐTT FEJLÁGYÉKKAL" SAJÁT IRÁNYÍTÁSÁBAN ÉPÍTENE TÁRSADALMAKAT.
AMI LEGRÉMISZTŐBB, AMI NAPJAINKBAN FOLYIK. NINCS ÉLHETŐ NEMZETEK KÖZÖTTI EGYSÉG, MERT A MESTERSÉGESEN GERJESZTETT ELLENTÉTEKET ÉPPEN AZOK A MEGVÁLASZTOTTAK GERJESZTIK, AKIKBEN A TÁRSADALOM KORÁBBAN MEGBÍZOTT.

A BIZALOM FOGALMA, CSAK ADDIG ÉL HATÁLYÁBAN, AMEDDIG A MEGBÍZOTTAK HATALMUKKAL NEM A MEGVÁLASZTÓIK ELLEN FORGATJÁK ÖNÖS ÉRDEKEIK KEREKÉT.
ENNEK ÉSZLELÉSÉNÉL, EGY TÁRSADALOMNAK JOGÁBAN ÁLL BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYBAN, A MEGBÍZOTTAIK ELLEN FELLÉPNI, AZOKAT VISSZAHÍVNI, LEMONDATNI !!!

A Független Kisgazdapárt nevében hordozza a független magyar társadalom fogalmát, TEHÁT TÁMOGASSANAK MINKET, HOGY ORSZÁGUNK VÉGRE EGYENES ÚTRA LÉPHESSEN. JELEN HŰBÉRESI KISZOLGÁLTATOTTSÁGOT, A TÁRSADALOMMAL EGYETÉRTÉSBEN KÍVÁNJUK FELSZÁMOLNI.
Isten óvja Magyar Köztársaságot !!! A népakaratot önösen, egyetlen hatalom a magyartól el nem veheti, ezt üzeni 
Független Kisgazdapárt - Lajosmizse.
Isten, Haza, Család fogalmait szentírásunk tárgyává emelten követve, elfogadjuk.
Bort, Búzát, Békességet kívánunk !

J.E.   

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse