Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Azonosító nélkül is érvényes a szavazat

2018-12-13
Adminisztrátor
492
Oroszlánból nyuszi? A Fidesz-KDNP "kihúzta a gyufát"! Eljátszották a" kút-korsó" esetét, ami KO-ba vitte a sorozatos népmegszorító intézkedéseik arcba vágását. Már többször megfogalmazódott, - politizálni a néppel harmonikus együttműködésben lehetséges, különben  a tegnapi események lépnek hatályba. A TÁRSADALOMNAK ELEGE LETT! Ami viszont a legnagyobb "GÁZOK EGYIKE", a parlamenti képviselők bemutatták, hogy a képviselők azonosító kártyája nélkül is működnek a szavazó gépek. Ez olyan mértékben kimeríti a csalás fogalmát, hogy EZIDÁIG A LEGDURVÁBB, AMIT A MAGYAR NÉP ELÉ TÁRTAK. ELKÉPZELHETŐ, HOGY A PARLAMENTI VÁLASZTÁSI RENDSZER IS ÍGY MŰKÖDIK?????????

Ami a további kérdések százait hordozza, : jól ismert, hogy a kormány feladata a magyarországi közigazgatás alá eső szervezetek irányítása kell legyen. Mi tartozik ezekhez? Minisztériumok, honvédség, tűzoltóság, oktatásügy, egészségügy és a sor kimeríthetetlen, de a kormánynak mi köze van a privát szférához? Mi köze van a nemzetközi nagybefektetők beruházásaihoz??? Ezeket a beruházásokat, A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉVEL TUNINGOLJÁK FEL, ami után erről elszámolni nem tudnak??? A KORMÁNY ELJÁTSSZA A NÉP VÉDŐSZENTJÉT, MIKÖZBEN A MAGYAR ÁLLAM PÉNZÉT IDEGENEK KEZÉBE JUTTATVA SAJÁT MAGÁT TÖMJÉNEZI: munkahelyeket teremtettünk!!!???


Tisztelt Magyar Honfitársaink!
Még egyszer kijelentjük, amit a FIDESZ-KDNP magának sütött,  nekik kell megenni, de ha nem megy, A FELBŐSZÍTETT MAGYAR TÁRSADALOM ÚGYIS LETOLJA A TORKUKON! Alkotmányos jog a vélemény nyilvánítás, ami ha békés úton nem megy, akkor megy az UTCÁN. A FIDESZ - KDNP AKARTA ÍGY!!! A MAGYAR NÉP NEM HÜLYE! ELEGE LETT A 28 ÉVE PARLAMENTBEN ÜCSÖRGŐK NÉPNYÚZÓ TÖRVÉNYEIBŐL, HAZA ÁRULÁSÁBÓL!
A Független Kisgazda-,Földmunkás - és Polgári Párt csatlakozik minden olyan megmozdulás mellé, ami a NÉPÉRDEK ÉS ELŐRE MOZDÍTJA A TÁRSADALMUNKAT. Egy tény, a migráns ügy egy másik KALAP, de a magyarok teljes rabszolga sorba döntése, a kalaptartó fő hullásához vezető út. ITT MÁR NINCS MIT FÉLREÉRTENI!
Isten, Haza,Család oltalmával EGYÜTT VÉDJÜK MEG A MAGYAR NÉPET! Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt. Ámen!

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse