Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Az ENSZ kézmosodája

2018-02-07
Adminisztrátor
620
Milliónyi kérdés ami megválaszolatlan.  AZ ENSZ-NEK A FENNTARTÁSÁRA , AZ UNIÓ MŰKÖDTETÉSÉRE, A NÁTÓNAK MENNYI PÉNZT UTALTAK ÁT A TAGÁLLAMOK ??? Arról, hogy mennyit adtak, arról óriási táblák nyilatkoznak, amit kötelesek a tagállamok a beruházásaikon megjeleníteni. Ezt is PARANCSRA KÖTELESEK MEGTENNI!
Térjünk vissza az ENSZ eseményre. A főtitkár kidolgozta, hogyan kell az Ő általa elcseszett munkának negatívumaiból kimásznia. Engedjük az Afrikai-Kontinens lepusztított népességét Európába települni. Az ENSZ főtitkára miért nem tesz javaslatot, hogy ezeket az embereket, Amerikába, Kínába, vagy az Oroszokhoz irányítsák ??? Azért az izraeli álláspontot is figyelembe kellene venni, ugyanis az idáig nyugodt körülmények között élő zsidóság Európában elveszti a biztonságát. Amennyiben Európa ismét egy világháború  indítványozója lesz, nem beszélhetünk többé : katolicizmusról, Mohamed prófétáról, Mózesről, Jézusról , mert az emberiség egyszerűen elpusztul, megszűnik létezni. 

A Független Kisgazdapárt ismerten egy konzervatív párt, így kötelessége a feleket figyelmeztetni,a VILÁGEGYETEM NEM JÁTÉKSZER !!! EGYETLEN HALANDÓNAK SINCS JOGA, HOGY ISTEN ADOMÁNYÁT, BOLYGÓNKAT ÉS BENNE LAKÓ EMBEREKET GYARLÓ ÉRDEKEK MIATT AZ ÖRDÖGNEK ÁTENGEDJÉK. EGYETLEN SZERVEZET, PÁRT, ÉRDEKVÉDELMI GITTEGYLETNEK STB. SINCSEN JOGA HATALOMGYAKORLÁSRA. A VILÁG NÉPESEDÉSE ISTEN ADOMÁNYA, ÉS EZEN ALAPULVA, MINDENKINEK OTT KELL MEGTALÁLJA  A BOLDOGULÁSÁT AHOL SZÜLETETT.
A gyarmatosítás, a kontinensek több száz éves kirablása vezetett a mába. Az ENSZ éppen ezeknek a megakadályozására jött létre, gazdasági segítségek felosztására, békefenntartásra, stb. Mi lett a következménye mindennek?
AZ ENSZ FŐTITKÁR MOSSA KEZEIT ÉS FELSZÓLÍTJA AZ ÁLTALA FELÜGYELT KONTINENS LAKÓIT : -  MENNYETEK  EURÓPÁBA ! 

Kérni?  Parancsolni ? Idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit? Az ENSZ főtitkára fel kell ébredjen "Csipke Rózsika" álmából és inkább arra kell törekedjen, hogy a tagállamok általi megbízását, TELJESÍTSE! EZÉRT KAPJA A FIZETÉSÉT !!!

Isten óvdd meg a világot!!! Ez csak az angyal ember kérése. Ez minden.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse