Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Az emberiség VÉGSŐ holokausztja

2021-12-05
Adminisztrátor
256
A megváltó teóriája mára érdekes módon mutálódott.
Világ vallásaiban az arcon ütést a zsidóság és az iszlám vallás nem fogadja el megtorlatlanul. Keresztényi tanításban foganatosított arcon ütés elszenvedőjének Jézus tanácsára, a megbocsátásban az érintett orcájának másik felét mutatva, ismételt megütését javasolja. 
A feltehetően agyonvert, miként tud agresszorától bocsánatot kérni? A zsidók királyának elméletével miként lehet azonosulni, amikor a zsidóság valami ismeretlenben "megkeresztelkedhetett", mert ma, többször hallható volt : "zsidó keresztény" jelző.
Valami irdatlan módon sántít.
Holokauszt tényét, annak kisajátító életfogytig tartó hatályát, a zsidóság - jogosan - fenntartja, de akkor ehhez miként párosulhat a KERESZTÉNY - IZMUS ?
Összemosódni látszik valami mágikus egybeesés, de e-szerinti zsidó teória bukni látszik, ugyanis A NÁCI GYILKOSOK zsidó keresztények lehettek?
Valójában ennek az álláspontnak láttán a keresztény egyháznak nem kellene módosítani a jövőre néző tanait és tanulni a zsidóság örök érvényű " fogat, fogért " elvhűségből.
Hamarosan tisztázandó feladat lesz az arcon ütött és az arcon ütő megbocsátó, vagy agresszor szerepe.
Milyen megosztású lehet az agresszió? Rövidlejáratú direkt agresszió, vagy hosszútávú kidolgozásban, lassú folyamatú halál. Végeredmény, mindkettőben ember élet kioltásról beszélhetünk.
Keresztény egyház Jézus tanait félreérthetően prezentálja, ezért mai társadalmaik fiataljai nem tudják értelmezni és elfogadni, ha ŐKET ARCON VÁGJÁK. Reakciójukban a zsidó törvénnyel azonosultan járnak el és AZ ARCUK MEGÜTÉSÉT VISZONOZZÁK. Ennek megítélését a mai törvények : agresszornak, a Btk.-ban garázdaság vétségének elkövetésében fémjelzik.
Világunk okosodó gyerekei nehezen fogadják el a vallási teóriákat. Elképzelhetően így alakulhatott ki a keresztényi hitt térvesztése, de akkor a "zsidó keresztényi" összemosódottnak hangzó együttes is gyengül?
Feltehetően álomban szenderülten hagyják  az iszlám térnyerését.
Keresztény, vagy zsidó és mindkettő, - "keresztény zsidó" - jobb lenne, ha környezetüket vizsgálva a politikával és a világ gazdasági uraival karöltve összefognának és végérvényesen pontot tennének egy új, régi világvallás térnyerésének. Tárgyalások útján kell összeférhetőséget létrehozni, minél kevesebb konfrontációval.
Ez a bolygó, a mai fegyverarzenál nyomatéka alatt képtelen lesz fennmaradni, HA A VALLÁS és POLITIKA, valamint a VILÁGGAZDASÁG URAI nem ülnek le egy asztalhoz mielőbb.  Covid-19 is csak egy fegyver, aminek feltalálóik mai napig ismeretlenek.  HOL VANNAK A VILÁG ÖSSZES ORSZÁGÁNAK TITKOSSZOLGÁLATAI? Netán nyugdíjba mentek ? Bármelyikünk otthon, egy tányér bableves gázosító hatása után, azt szabadjára ereszti, A TITKOSSZOLGÁLATOK ABBÓL A BAB SZÍNÉT IS KIMUTATJÁK, AKKOR MOST HOL VANNAK ?
Jelenünk nagyon úgy fest - EZ MÁR CSAK A MÚLTUNK ?

ANGYALOK SOHA SEM HAZUDNAK JELIGÉVEL, AZ ÍRÓ.              
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse