Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22563

Az ember saját maga ellen folytat háborút

2023-04-23
Adminisztrátor
107
2023. április 23.-án Lajosmizse külterületén, reggel 6 órakor, plusz egy fokot mértem. 
Ez a tendencia hosszútávon van jelen, de a déli órákra a hőmérséklet 19-22 fokig melegszik fel. Nincsen olyan növény, állat, ember, akiknek ekkora hőmérséklet ingadozás nem egészségkárosító. 
Évek megfigyelésének eredménye, figyelmeztető kell legyen, de mint látom - csak a szájtépés zajlik, de gyakorlatban semmi sem változik.
Ma, vasárnapot írunk. Az M5-ös autópálya légvonalban kb. egy kilométerre van tőlünk. Érdekes módon, mivel a gépjármű -kamion- forgalom tizedével kevesebb, a légszennyezettség ennek arányában csökkent. Normális hétköznapokon olyan mértékű a szállópor koncentráció, hogy alig lehet levegőt kapni. Éjszakai sötétségben, egy fókuszált elemlámpa fénysugár nyalábjában szemmel látható részecskék lebegnek. Természetesen ez nappal is itt van, csak szemmel nem látható. Miért is írtam le ezt ? Nincs duma ! A politikusoknak kötelessége, hogy az emberi egészségre károsító minden eszközt radikálisan csökkentsenek, különben a hőmérséklet ingadozáson kívül, a mi életünk is ingatag lesz.
A mindennemű betegségeket előidéző légszennyezettség és ehhez párosuló gén és vegyszer kezelt élelmiszerek, olyan pusztítási folyamatot hoznak az emberiségre, nem kell a fegyvergyártás SEM HÁBORÚ, MERT A VÉGÉN NEM LESZ KI, KIT LŐJÖN LE. MIND AZ ENYÉSZETÉ LESZÜNK. EZT NAGYON KOMOLYAN VEGYÉK, EZ NEM VICC ! A magyar kormány évekkel ezelőtt meghozott intézkedését az első pillanatban lehetetlen gyakorlati kivitelnek gondoltuk és lám, a magyar társadalom a törvényt betartja. SENKI SEM AKAR ÉTTERMEKBEN DOHÁNYOZNI.
TISZTELT URAIM !
TEGYENEK AZONNALI LÉPÉSEKET, HOGY LEGALÁBB VALAMELYEST LASSÍTANI LEHESSEN A GLOBÁLIS IDŐJÁRÁS VÁLTOZÁST.
Köszönet mind azoknak, akik ezt az írást legalább elolvassák. 
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek Engelmann József      

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse