ASZFALTBETYÁROK A KISGAZDAPÁRTBAN

2018-04-07
Adminisztrátor
587
TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAINK!
A TÖMÉRDEK VALÓTLANSÁG HALLATÁN MINDEN ÖNÉRZETES EMBER MEGSZÓLAL.
MI CSAK KÉRDEZÜNK !
- MELYIK FKGP ORSZÁGOS NAGYGYŰLÉS HATÁROZOTT ÉS FOGLALTA JEGYZŐKÖNYVBE:  KIVEL LÉPÜNK VÁLASZTÁSI EGYÜTTMŰKÖDÉSRE, KI LESZ AZ FKGP MINISZTER JELÖLTJE ???
- MELYIK FKGP ORSZÁGOS NAGYGYŰLÉS HATÁROZOTT ÉS FOGLALTA JEGYZŐKÖNYVBE:  A KÉPVISELŐJELÖLTEK SZEMÉLYÉT, A VÁLASZTÁSRA VALÓ JOGOSULTSÁGUKAT???
- MELYIK  FKGP ORSZÁGOS NAGYGYŰLÉS HATÁROZOTT ÉS FOGLALTA JEGYZŐKÖNYVBE: A MÁR AZ OVB ÁLTAL BEJEGYZETT FKGP EGYÉNI KÉPVISELŐJELÖLTEK VISSZAHÍVÁSÁT ???
- MELYIK  FKGP ORSZÁGOS NAGYGYŰLÉSI HATÁROZOTT ÉS FOGLALTA JEGYZŐKÖNYVBE:  KÉPVISELŐJELÖLTEK A JOBBIK JAVÁRA LÉPJENEK VISSZA???
- MELYIK FKGP ORSZÁGOS NAGYGYŰLÉS HATÁROZOTT ÉS FOGLALTA JEGYZŐKÖNYVBE: BALOGH KÁROLY TÁRGYALJON A JOBBIKKAL ÉS A PÁRTOT, KÉPVISELŐJELÖLTJEIVEL EGYÜTT GAZDASÁGI MEGGONDOLÁSBÓL ÁRÚBA BOCSÁJTSA, PÉNZÉRT FELAJÁNLJA ???
- MELYIK FKGP ORSZÁGOS NAGYGYŰLÉS HATÁROZOTT ÉS FOGLALTA JEGYZŐKÖNYVBE: BALOGH KÁROLY ELNÖK AZ FKGP WWW.FKGP.HU WEBOLDALÁN SAJÁT PÁRTJA ÉS KÉPVISELŐJELÖLTJEI ELLEN TEGYEN FELHÍVÁST: - MINDENKI SZAVAZZON A JOBBIKRA !!!


TISZTELT SZAVAZÓK, MAGYAR HONFITÁRSAINK, KISGAZDÁK!
FELTÉTELEZZÜK,BALOGH KÁROLY ELNÖK, CSEH SÁNDOR ALELNÖK, ATYÁNSZKI GYÖRGY PÁRTIGAZGATÓ,SAJÁT ÉRVÉNYES PÁRTALKOTMÁNYUKAT NEM ISMERVE CSELEKEDNEK. TOVÁBBI KÉTELYEK:  AZ ÖT TAGÚ FKGP VEZETŐSÉG KÉT TAGJÁT, MÁRKUS JÁNOS FŐTITKÁRT ÉS PAULINA LÁSZLÓ ALELNÖKÖT  A HÁROMTAGÚ TRIUMVIRÁTUS MELLŐZTE. A CSONKA VEZETŐSÉG SAJÁT ÖNHATALMÚ, JOGTALAN , HATÁROZATKÉPTELEN VOLTA ELLENÉRE KÖTÖTT SZERZŐDÉST A JOBBIK MAGYARORSZÁG EMBEREIVEL..
BALOGH KÁROLYT ÉS TÁRSAIT KIZÁRÓLAGOSAN A PÉNZ VEZÉRELTE.

TISZTELT SZAVAZÓK!
KISGAZDA JELÖLTJEINK NEM LÉPTEK VISSZA !!! KÉRJÜK SZAVAZZANAK RÁJUK. A PÁRTÁRULÓK A MAGYAR HAZA ELÁRULÓI ISTEN KEZÉBEN VANNAK. EZ LEGYEN AZ Ő DOLGUK ÉS A NYOMOZÓ HATÓSÁGOKÉ.

ASZFALTON NEM TEREM A BÚZA, de betyárok igen, jeligével a szerkesztő


 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse