Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Anyakönyvi kivonat

2022-01-20
Adminisztrátor
281
A dolgozó szülők családot terveznek. Természetesen egészségbiztosításukért fizetnek,evvel az állammal érvényes szerződés jön létre. Ez biztosítja a további ingyenes orvosi ellátást.
A családtervezés sikeressége után született csecsemő, a születési anyakönyvi kivonatával, a szülők jogfolytonos befizetett biztosítási díjával, a csecsemő automatikusan biztosítottá válik. 
Megjegyzésben. Magyar Köztársaság Alkotmánya tartalmazza az alanyi jogon történő ellátást, továbbá az emberi test szabadságát. Az egészséges élethez való jog, vagy akár az önkezűen történő életkioltás az egyén, szabad akaratából történhet. Ez a demokratikus jogállam alapja.
MIT JELENT A KORMÁNYZATILAG TÖRTÉNŐ BEAVATKOZÁS?
Ezt a jog, egyoldalú szerződés szegésnek ismeri,amikor az állam és a biztosított között kötött szerződést,állami zsaroláson át, kényszerítés útján, a biztosítottól az ingyenes egészségügyi ellátást megvonja. 
EZ A FOLYAMAT VAN MA, UGYANIS A FIZETŐ BIZTOSÍTOTT A PÉNZÉÉRT NEM KAP ELLÁTÁST, MERT AZ ÁLLAM OLYAN VAKCINÁNAK BEADÁSÁRA KÖTELEZI, AMIT MAGUK A VIROLÓGUSOK SEM GARANTÁLNAK.
A következményi folyamatokat elhallgatják, senki nincs biztonságba.
BESZÉLJÜNK KONKRÉT, ÉPP EMBERI ÉSSZEL GONDOLKODÓAN. 


Későbbiekre tekintettel, a jó immunrendszerrel bíró állampolgárainkat is beoltják a Covid-19 ellen. 
Társadalmunkban a jó immunrendszerrel bírók száma 80 a 20 hoz, tehát azok,akik egészségesek és szervezetük a vírus megjelenése esetén kiválóan védelmet biztosítanak, azoknál az OLTÁS MEGDÖBBENTŐ SZERVEZETI KÁROSODÁST OKOZ.
Az egészséges immunitást leamortizálják és mint látott, az oltások hat hónaponként ismétlésre kerülnek. MIT MOND A SZERVEZET ? EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY STB. OLTÁS UTÁN a személy saját védekező rendszere elrenyhül és a későbbiekben, automatikusan VÁRJA A TOVÁBBI VAKCINÁKAT. 
Eltelik két, három év és a gyártó, vagy a politikai klientúra bejelentik, - MÁTÓL NEM OLTUNK !
NOS, MOST KÉPZELJÉK EL, MIT TESZ A SZERVEZETÜK ?

Magától nem termel ellenanyagot, az immunrendszere olyan gyenge, hogy  LEGKISEBB INFLUENZA JÁRVÁNY AZ EMBERISÉGET A MÁSVILÁGRA KÜLDI.
A politikusok mossák kezeiket, a vakcinagyártókkal közösen egymásra mutogatnak, miközben 100 ezrivel pusztulnak majd az emberek. 
MIT JELENT A POLITIKAI FELELŐSSÉG? Napjainkban hozott tiltó rendelkezések : oltatlan tanárok, gyerek gondozók, egészségügyben dolgozók, közalkalmazottak, és mindenkire vonatkozó kényszer alkalmazása EGYOLDALÚ SZERZŐDÉS BONTÁS, MIVEL OLYASMIT KÉNYSZERÍTENEK AZ ÁLLAMPOLGÁROKRA, AMINEK KÉSŐBBI EGÉSZSÉGRE UTALÓ KIHATÁSÁVAL MÁIG KONKRÉT ADATOKKAL NEM RENDELKEZNEK. 

Valójában többek információiból összeállt kép szerint, KIK NINCSENEK LEGALÁBB HÁROM OLTÓANYAGGAL BEOLTVA, NINCSEN KIS KÖNYVÜK, NEM KAPNAK ORVOSI ELLÁTÁST.
NEM ELÉG, HOGY MOZGÁSUKBAN KORLÁTOZOTTAK, AZ ÁLLAM A KETTŐJÜK KÖZÖTT LÉTREJÖTT SZERZŐDÉST EGYOLDALÚAN MEGSÉRTETTE, FELRÚGTA, DE HOGY A BIZTOSÍTOTTAK FOLYAMATOS BEFIZETÉSÜK ELLENÉRE SEM KAPNAK EGÉSZSÉGÜGYBEN ELLÁTÁST, EZ MÁR TÖBB A SEMMINÉL. Az állam nem teljesít !!!
MEGÁLLAPÍTHATJUK, JELEN ÁLLAPOT A DIKTATÚRA LEGFELSŐBB FOKÚ ALKALMAZÁSA.
EZT A TERRORT MIELŐBB ABBA KELL HAGYNI, MERT AZ EMBEREK JÓZAN ELMÉJE NEM VÉGES.
NEM KELLENE az Önök mondását ALKALMAZNI : HA NINCS BALHÉ, MAJD MI CSINÁLUNK.
J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse