Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Anglia kíntornásza

2022-11-24
Adminisztrátor
141
Mérhetetlen emberi butaságra vall, amikor valakik a béke megteremtését fegyverekben mérik. Olyan ember kezében adják a döntés jogát, akiben indulatok dübörögnek, hogy valódi helytartói megbízatását MÉRTÉKTELEN HATÉKONYSÁGGAL teljesíteni tudja. FELTEHETŐ KAPOTT " LÓVÉ "-RŐL VAN SZÓ.
Napjaink apró turpisságaiban derült fény, hogy a német hatalom sem hagy fel Zelenszkij további felfegyverezésével. Az eu.-ról, úgy ám blokk, ne is beszéljünk. Megállapítás során, akik fegyvert adnak emberek megölésére, legyen az bár ki ezen a bolygón, AZOKAT HÁBORÚS BŰNÖK eszkalálásával, emberi életek kioltása miatt KELL VÁD ALÁ HELYEZNI.
Politikai szemlélet szerint, - gyártsatok gyereket, hogy a politikai, vallási klientúra gondtalanul élhessen, majd amikor már elég adót fizettetek, elküldünk háborúzni. 
Halálotok után, éppen a halálba küldők koszorúzzák meg sírjaitokat és teátrálisan, hogy a nemzetet elvakítsák, még fejhajtást is tesznek, látszati könnyek ejtésével.
ALJAS MUNKA, EGY BIZTOS .
Mai fiatalokban felmerül a kérdés - mire csináljak gyereket ? Adófizetőnek ? Golyófogónak ? politikusok játékszerének ? 
Minden bizonnyal, akikben az egoizmus dübörög, hogy a családi név ki ne haljon és ebből a meggondolásból, vagy a női anyasági ösztönből eredően kívánnak családot, ott majd a későbbiekben, amikor a gyerekét éppen katonának viszik, - MIÉRT APREHENDÁL ?
MEG NEM "SZÜLETETT"  NÖVÉNYNEK, ÁLLATNAK, EMBERNEK nincs fájdalom érzete. Szenvedésük, fájdalom érzetük  nem következhet be, ha nem létezünk.
TEGYÉK FEL A KÉRDÉST. Hogyan gondolkodhat egy ember így, mint ennek az írásnak megfogalmazója?
Válasz lehet : ÉLET SORÁN HORDOZOTT ROSSZAK TESZIK EZT. Minden emberi jóra vágyóból kiölik a szeretet, a testvériességet, Isten, Haza, Család fogalmak tiszteletét.
Mára a liberalizmus olyan mértékben megfertőzte a nemgondolkodók fejét, hogy saját karizmájukat is feláldozták egy sátáni inditatású elvnek. Ennek lett hozama :
- az ember árú cikké vált
- a nő, elértéktelenedett
- az anyai szerepkör megdölt
- férfiből nő, nőből férfi
- erkölcstelen életmód
- sexuális alapelvárások mindenek felett
- média irányította elmezavarban szenvedés
- élvezeti szerek ( nikotin, alkohol, drogok )
- öntörvényűség 
- gátlástalan MÉDIÁK ( kinevelt politikai diktatúrát gyakorlók, önhatalommal bírók )
MINDEHHEZ CSATOLVA : POLITIKUSOK HAZUGSÁGAI, NEMZET MEGTÉVESZTÉSEN ALAPULÓ DIKTATÓRIKUS IRÁNYÍTÁS, ELMEHÁBORODÁSIG NYÚLÓ INNOVATÍV VAGYON FELHALMOZÁS, VALLÁSI BIZONYTALANSÁG MEGTEREMTÉSE, ( szegénység, lelki béke hiányának további eszkalálása, félelem teremtés, diktátumokon át történő kihasználás. ) Nem rejtik véka alá, mindezt saját jólétük érdekében követik el. MIT TESZ AZ ANGOL MINISZTERELNÖK ? A TÁRSADALMI TÖBBSÉGGEL MI VAN? LÁSD OBAMA NYILATKOZATÁT - KI AZ A NÉP ? DE UGYAN EZT MONDTA EGY AMERIKAI ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ MILLIÁRDOS IS - KI AZ A NÉP ?
OLYAN LEDEGRADÁLÓAN BESZÉLNEK,- ÉPPEN AKIKBŐL ÉLNEK, HASZNOT HÚZNAK - , MINTHA AZ EMBERISÉG JOBBOLDALÁN ÁLLÓKAT, GONDOLKODÓKAT, A SEGGÜKBŐL RÁNGATNÁK KI. 
Higgyék el, az elkövetkezőkben a változáshoz, az emberiség számára csak a : szenvedés, kín, nincstelenség, korgó gyomor hozhat komolyabb fordulatot...   MINDEN FORRADALMI TETT ÁLDOZATTAL JÁR, DE MÁRA, AZ EMBERISÉG FENNMARADÁSA A TÉT. Egy forradalmat ne fegyveresen gondolják, hanem józan érveken alapuló párbeszéden. Beszélni, megállapodni, mindig is volt és van értelme.
Gondolkodni érdemes, jeligével a szerző.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse