Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Amiről senki nem beszél

2023-07-28
Adminisztrátor
134
Rövid idő alatt leesett vízmennyiség sokszor elérte a 48 mm-ert, ami sok esetben áradást okozott, vagy éppen földcsuszamlást. 
Sokakban felmerül a kérdés, - a talaj miért nem képes a vizet befogadni? A magyarázat : a nap által kibocsátott extrém UV. sugárzás a talaj felszínében lakozó organizmusokat megöli, a felső réteget életképtelenné teszi. Mit láthatunk, ha nagyobb mennyiségű eső zúdul a föld felszínre ? A csapadék a felszínen marad, a szélrózsa minden irányába fut szét és özönvíz formát ölt. Ami útjába kerül, nincs kegyelem !
A "nagy tudású" politikusainknak és szaktanácsadóinak annyi rálátása sincsen a való világra, mint egy újszülött báránynak. Ja, a bárány tudja ki az anyja, még ezer közül is.
Egy még megrázóbb jelenség !
Az elmúlt napokban leesett eső mennyisége a földjeink felszínét, a hagyományos barnás fekete árnyalatban tárta a szemlélő szeme elé. Ugyan ez, a délutáni időszakra, szó szerint kifehéredett színben volt látható. A föld felszíne, életképtelen formát öltött, hat - tíz centi mélyen kő keménnyé vált és liszt szárazzá.
AZ ÓZON LETT A LEGNAGYOBB GYILKOS ! EMBEREK SZÁZMILLIÓI LESZNEK BŐRRÁKOSOK. A NÖVÉNYEK ÉLETTERE BESZŰKÜLT, AZ ÁLLATOK SZAPORULATA DRASZTIKUSAN VISSZAESETT. A SZABADBAN ÉLŐ ÁLLATOK NAGY SZÁMBAN MEDDŐVÉ VÁLNAK. 

FELMERÜL A KÉRDÉS !
A MEGFOGALMAZOTT JELENSÉGEK ELLEN MIT TESZNEK A POLITIKUSOK, TUDOMÁNYOS SZAKÉRTŐK ?
SEMMIT? AKKOR MIRE VESZIK FEL AZ EXTRÉM MAGAS FIZETÉSÜKET ? MIÉRT CSAK ABBAN MERÜL KI A TUDÁSUK, HOGY A LAKOSSÁG FIGYELMÉT NYARALÁSRA, A SZABADIDŐ ELTÖLTÉSÉRE INVITÁLJÁK. HA ENYHE SZAVAKKAL ILLETJÜK A KORMÁNYUNK FELHÍVÁSAIT,  EGYSZERŰ A VÁLASZ.  EMBEREK, ADJÁTOK IDE A PÉNZETEKET, HOGY ABBÓL IS LEVONHASSUK AZ ADÓT. TOVÁBBIAKBAN VELETEK MI TÖRTÉNIK ?
MIT ÉRDEKLI ŐKET HÁNYAN BETEGEDNEK MEG, MI LESZ A TERMŐFÖLDÜNKKEL, ÁLLATAINKKAL .  
RÉGI KATONA DOLOG, AMIKOR A LESZERELÉS ELŐTTI KATONÁK A CENTIT VÁGTÁK. AZ EMBERISÉG VÉGÉRVÉNYES LESZERELÉSÉHEZ, JOBB LESZ HA ÖNÖK IS VÁGNI KEZDIK A CENTIT - NEM TUDNI MEDDIG TEHETIK. 

 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse