Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Amiről senki nem beszél

2021-11-08
Adminisztrátor
335
Amiről senki nem beszél és mintha a magyar embereket nem is érdekelné a Covid-19 valódi előzményei. 
A VÍRUS EREDETE, MILYENSÉGE, OK ÉS OKOZAT.

Nyitott szemmel és tudattal élők semmin nem csodálkoznak. Az elmúlt 60 év többirányú és összetett jelenségei intőek  voltak, csak a globális világunk és gyenge hatékonysággal "dolgozó" politikusaink előbbre helyezték a gazdasági érdekeket, mint a társadalom egészség megőrzését. 
Az idézőjeles fejlődés leple alatt történtek meg az emberellenes cselekedetek. Szakágazatokon belül kialakult érdekcsoportok gondolkodásukban az egyéni gazdagodást helyezték a népünk összességének érdekeivel szemben.
Politikusaink  hatalom megtartásuk, gazdasági gyarapodásuk érdekében, beleálltak a sorba és ma nagy előszeretettel használt innovációra - mindent ami rossz - engedélyeket adnak ki.
Ellentmondón tesznek közzé nyilatkozatokat . Elsősorban szeretettel hangoztatott, - éljünk  konzervatívan Magyarországért, úgy fest, mintha valóban nemzet tisztelő politikai irányításúak lennénk,  miközben kormányunk a globális világ szabályai szerint játszik. A kialakított helyzet úgy hat a gondolkodóra :  EZEK MINDENKINEK MEG AKARNAK FELELNI. Ezen felül A PAKLIBAN AZ IS BENNE LEHET  - talán KETTŐS ÜGYNÖKÖK?
Magyarországon végrehajtott beruházások mintha valaki mások érdekei mentén történnek meg. Munkaerő piacunk stabilitását idegen országok beruházásaira alapozni, szinte hosszú távon ÖNGYILKOSSÁGNAK tekinthető. 
Országunk eladósítása többirányú, ami kimutathatóan egyértelműen MAGYARORSZÁGRA központosított. Ezenfelül a lakosság eladósodásának párhuzamba helyezése még mélyebbre nyúlik vissza.
Hol látható félrevezető intézkedés ? Kormányunk  belső piacunk fejlődését nem helyezi mindenek fölé, hanem milliárdokat helyez ki keleti országokba olyan érveléssel, hogy az általuk megjelölt országokban magyar beruházások jöjjenek létre.
Milyen érdekek kiszolgálása állhat e- mögött ?
A LEGBRUTÁLISABB AMI BEKÖVETKEZHET : magyarok tudatos keletre történő kitelepítése. Nemkívánatos visszavonulást jelentene a magyar népnek. Elveszítjük európai harcunk által megszerzett javunkat? Hol tartunk ma. Az európai unió magyarellenessége, a rabszolgatartás minta ereje, bizonytalan kimutatású politikai vezetésünk, mind arra utalnak, MI NEM KELLÜNK EURÓPÁBAN.
Kormányunk önhatalmúan elvette a KÖZTÁRSASÁG ÁLLAMFORMÁT, gazdasági - tőzsdei - irányúltságra ítéltette népünket.
Emlékeztetjük a tisztelt honfitársainkat MA Magyarországnak nincsen államformája. Orbán kormány megvonta  VALÓDI NÉPHATALMAT. Nagyon ügyes körmönfont módon tálalta : HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK. 
Kisgazdáink SZÁMÁRA érthetetlen. Ezeket a politikai húzásokat SENKI NEM VETTE ÉSZRE ? 
Látják, evvel a néppel mindent meg lehet csinálni. Nemzeti bankunk fizetőeszközünkről saját önhatalmú döntésben Orbán kormány eltüntette a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG jelzőt. Országhatárunk jelzőtábláin MAGYARORSZÁG olvasható.
Pozsgai Imre Hősök.terén tett kiáltványa : MAGYAR KÖZTÁRSASÁG hová lett ? Kormányunk se szó se beszéd, országunk alaptörvényéről megvonta a köztársaság jelzőt, TEHÁT MA NINCS ÉRVÉNYBEN LÉVŐ ALKOTMÁNYUNK.
Covid- 19, migránsok, európai unió, és az egész szabadkőműves gyülekezet, A MAGYAR NÉPRE ZÚDÍTJA ÁTKÁT.
Mi lesz velünk BARÁTAINK ??? Mi lesz gyerekeitekkel, unokáitokkal ? ÉBREDJ MAGYAR, MERT NEM LESZ HELYED EURÓPÁBAN !!!


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse