Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Amin nem lehet átlépni

2023-04-22
Adminisztrátor
144
Elképzelhető, hogy írásunkban egy "lejárt lemezt forgatunk", de akik már a hetven évet megélték és van összehasonlítási alapjuk az érintett tárgykör taglalásában, azoknak kutya kötelessége a mai fiatalságot a tisztánlátás mezejére terelni.
Egy nagyon egzakt, de érthető példával : "NEM MINDEN ARANY, AMI FÉNYLIK".
Az elmúlt társadalmi rendszerben, az átlag állampolgár politikai akarata korlátozva volt. Ennek magyarázat: a kommunista hatalom, egy személyben magára vállalta egy nemzet irányítását. A társadalom politikai megosztottságát evvel is könnyítve, amiben az ellenségeskedés kérdésének egyik méregfogát kihúzták. A kapitalizmus magyarországi látképében családtagok ugranak egymás torkának, a politikai meggyőződésük miatt. TUDOMÁSUL KELL VENNI, AHÁNYAN ERRE A BOLYGÓRA SZÜLETNEK, MIND EGY EGYÉNISÉG, SAJÁT EGOIZMUSSAL ELLÁTVA.
Párhuzamban a tisztánlátást kiélezve : minden rendszernek megvannak az érdek emberei, érdek közösségeik. Ami piszok mocskos emberi vonás, amikor bizonyos "pálforduló esetén" ,a legnagyobb seggnyalók hirtelen köpönyegüket megfordítva, az ismételt, de korábbi haszonélvezeti rendszerük ellen fordulva, beállnak az éppen szidalmazott rendszergazdák mögé, úgy tesznek, mintha és az éppen hatalmon lévők seggét kezdik nyalni, VÁRVA A MÁR MEGSZOKOTT KONCOT. 

TOVÁBBLÉPVE AZ IDŐBEN.
A MAI KIALAKULT HELYZETÉRT, EGYÉRTELMŰEN A POLITIKUSAINK A FELELŐSÖK. SAJNOS TÖBBSÉGÜK, A FENTIEKBEN MEGFOGALMAZOTTAK SZERINT ÉRINTETT ÉS TOVÁBB IS HATALOMBA KERÜLT.
AZ ISTENNEK SEM ADJÁK FEL, HOGY A " MÉZES BÖDÖNTŐL " ELTÁVOLODJANAK. 
HAZÁNK KISZOLGÁLTATOTTSÁGÁNAK EGYÉRTELMŰ FELELŐSEI SZÁMÁRA EMLÉKEZTETŐÜL  - AZOK A ROHADT NÉPNYÚZÓ KAPITALISTÁK, NÉPET KIHASZNÁLÓ BURZSUÁ HORDA, STB.
SZIDALMAZÁS NAPI SZINTEN ! ÉS LÁM MA, ÉPPEN EZEK TÁRSASÁGA BITOROLJA : A NÉPNYÚZÁS, KIHASZNÁLÁS, ELNYOMÁS, MEGFÉLEMLÍTÉS, SZINONIMÁKAT, MIKÖZBEN A BURZSUÁ MALMÁRA HAJTJÁK A VIZET. EZT OLYANNYIRA TESZIK, HOGY A MAGYAR ADÓFIZETŐ ÁLLAMPOLGÁRAINK BEFIZETÉSEIT ADOMÁNYOZZÁK A MAGYARORSZÁGRA BETELEPÜLT KAPITALISTA népnyúzók SZÁMÁRA. MIVEL MAGYARÁZZÁK AZ ALJASSÁGOT ? ŐK HOZZÁK HAZÁNKBA A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁT ÉS EGYEBEKBEN, MUNKAHELYEKET TEREMTENEK. 
EZ A POFÁTLANSÁG FELSŐFOKÚ ISKOLÁJA, AMIKOR MEGMAGYARÁZZÁK SAJÁT TEHETETLENSÉGÜKET ÉS KÖZBEN A MAGYAR NÉPET BÉRMUNKÁSNAK ÁLDOZZÁK BE OLYAN VESZÉLYES KÖRÜLMÉNYEKET FOLYTATÓ  MUNKAHELYEKRE, AMIT A VILÁGON MÁSHOL, NEM ENGEDÉLYEZNEK. 
ISMERŐSÖK JELZÉSEI SZERINT TÖBB OLYAN GYÁR VAN, AHOL AZ EMBEREK RÖVID IDŐ BELÜL, VAGY OTTHAGYJÁK A CÉGET, VAGY PISZOKUL MEGBETEGEDNEK. VISSZAJELZÉSEK SZERINT, HALÁLESETEK IS TÖRTÉNTEK. A CÉG NEVÉT KIHAGYJUK, DE A SZILIKÓZIS VESZÉLYES ÜZEMÁGRÓL VAN SZÓ.
MOST, AZ AKKUMLÁTORGYÁRAK VANNAK TERÍTÉKEN. AZ ÁLLAMPOLGÁRI FELHÁBORODÁSNAK KOMOLY ALAPJA VAN. VEGYÉK TUDOMÁSUL, A MAI EMBEREK AZ ÖNÖK ISKOLÁIBAN TANULTAK ALAPJÁN TÁMASZTJÁK ALÁ, HOGY AMIT A MAGYAR KORMÁNY CSINÁL, -AZ AZ ÖNÖK, AZ-  HIBÁS, EGYEBEKBEN ÁLLAM ELLENES !
HIGGYÉK EL, AMIT 33 ÉV ALATT TÖNKRE TETTEK, AZ VISSZAFORDÍTHATATLAN BŰN. 
NINCS OLYAN NÉPBÍRÓSÁG, AMELYIK EZEK UTÁN, A JOGOS VÁDEMELÉST ELEJTENÉ.
EMLÉKEZTETŐÜL ! A KOMMUNISTA RENDSZER EGYSZER MÁR MEGBUKOTT, MOST ÖNÖK A PROLONGÁLT RÉGI ÚJAT IS KÉPESEK LESZNEK MEGBUKTATNI. 
CSAK ÍGY TOVÁBB ! HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK !  
ORBÁN VIKTOR MINISZTER ÚR ! EZ NEM JÓ VICC ! MIÉRT HANYAGOLJA KIJELENTÉSEIBŐL : HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG . A LEGVÉRESEBB SZÁJÚ, EURÓPAI KAPITALISTA ORSZÁGOK ÁLLAMFORMÁJA : KÖZTÁRSASÁG, CSAK MIÉNK NEM ?
EZT ÖNNEK A NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT-MÉDIÁKON ÁT - MEG KELL MAGYARÁZNIA.
A MAGYAR TUDNI AKARJA, HOGY ÁLLUNK !
Isten óvja hazánkat, a magyar köztársaságot, a népfenség legmagasabb jógi fokozatát.  
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse