Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Álságosság vagy megszokás

2018-12-31
Adminisztrátor
685
A "munka nemesít", de a magyar attól már olyan nemes hazájában, hogy a munka érdemrend aranyfokozata van kitűzve mindenki mellényén, amit a magyar kormány és a "császár"  megelőlegezett. Ahhoz,hogy tuti legyen az érdemrend értéke, még 400 órával megfejelték a kvótát. A magyar nép ennek túlmunka lehetőségnek annyira "megörült", hogy köszönetük kimutatása érdekében az utcára mentek. Ebben semmi furcsa nincs! De, amivel gond van? A túlkvalifikált, "hazájukat szerető" külhoniakkal,akik,  havi 700-800 ezres fizetéseikkel könnyen adták voksukat és evvel olyan értékű megbélyegezésben részesítették az amúgy is "munkamániákus" honfitársaikat, hogy a 2019-es év GDP-je szárnyalni fog, amivel párhuzamban a temetkezési vállalat nyeresége is.

Ebből a JÓBÓL nem kívánjuk eltiltani a külföldön élőket és ezúton felkérjük a JÓISTENT, hogy minden külföldön élő magyar dolgozzon éves szinten 400 órával többet, ugyanis ha szavazniuk lehetett, akkor a kormánynak adott lehetőségük Önökre is érvényben kell legyen. Ez csak egy csepp a tengerbe, de a többi rossz törvénynek is az elszenvedői, az anyaország magyarjai. Itt nincs duma, sem félreértés, ugyanis törvénybe iktatták, - a munkaadónak lehetősége van, először kérni, majd parancsolni, DOLGOZZ MAGYAR A SÍRODIG !!!! Talán nem tetszik? Úgy megfingatják a melóst, hogy arról kódul.

CSAK ÍGY TOVÁBB KÜLFÖLDÖN ÉLŐK !!! NINCS TOVÁBBI HOZZÁFŰZNI VALÓ! A 2019-ES ÉV MILYEN LESZ, A JÓISTEN ÉS AZ ANYAORSZÁGUNK LAKOSSÁGA ELDÖNTIK. ÚGY GONDOLJUK, MINDEZEK UTÁN, NEM LENNE SZENTSÉGTÖRÉS BOLDOGSÁGOT MONDANI????? Egyet már tudunk. Az idő  kereke forgandó és az "elefántok nehézkesen tanulnak, de utána nem felejtenek!" Most, nincs Bor, sem Búza, sem Békesség. FELADAT VAN, NEM IS KICSI!!!!!!!!! ÁMEN!

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse